Огледална дата 1111 – мощен енергиен портал: Какво ще ни донесе денят, в който силата на вярата преминава отвъд ограниченията на човешкия ум?

огледална дата 1111 енергиен портал
Интересно

Огледална дата 1111 – мощен енергиен портал: Какво ще ни донесе денят, в който силата на вярата преминава отвъд ограниченията на човешкия ум?

Огледална дата 1111 е един от най-силните енергийни дни в годината. В този ден се отваря мощният енергиен портал 1111. В този ден може да почувствате енергии с безпрецедентна сила. На 11 ноември си пожелавайте, визуализирайте Новата реалност, в която искате да живеете. Числото 1111 е свързано със силата на духовното пробуждане и мощен енергиен тласък към ново начало.

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Силата на думата „БЛАГОДАРЯ“

Енергията на думите-с тях „градим или рушим“ мостове

Как да се заредите с положителна и лековита енергия от природата?

10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

В този вълшебен ден си пожелайте мир, любов, здраве, щастие за вас и вашите близки, за планетата Земя и Вселената. Настройте се към Единство с всяка форма на живот на планетата. От дъното на сърцето си визуализирайте и си представете света като чиста планета, чиста вода, почва, минерали, животни, щастливи и радостни хора и деца!

огледална дата 1111
Pixabay

Огледална дата 1111 – мощен енергиен портал

1111 е един от кодовете за активиране на ДНК-нишка, която ни свързва с Бог.

11 е цифра образувана от две единици и следователно се счита за Главно число или Силово число. В нумерологията 11 представлява усъвършенстване на идеали, интуиция, откровение, артистичен и изобретателен талант, авангард, комбинация от мъжки и женски свойства, слава, пречистване и т.н.

11 е основното число в нумерологията, отговорно за духовния път. Мнозина вярват, че 1111 потвърждава факта, че сте борбена личност на страната на Доброто или земен ангел, въплътил се с мисия за издигане на човешкото съзнание и възстановяването на хармоничния свят.

Огледална дата 1111 – мощен енергиен портал: Какво ще ни донесе денят, в който силата на вярата преминава отвъд ограниченията на човешкия ум?
Pixabay

Портал 1111 е мостът към изцяло нов етап от нашата духовна еволюция.

Вибрацията на 1111 е кодирана в нашата клетъчна памет.

Синхроничността работи ТУК и само в сегашно време. Тя се заражда от спокойствието на ума, когато слушаме какво ни „нашепва“ Вселената. Това е естественият ход на живота, независимо от условията, които създаваме, желанията и плановете ни. Когато спрем да влиянието на ума, позволяваме на това, което е отвъд нашите мисли, да се появи в живота ни. А качеството на такива прояви е съвършенство и божественост.

Всеки ден ставаме свидетели на тази синхроничност. Например, цветето цъфти в перфектен синхрон с природните елементи вода, земя, слънце, вятър. Не се надява да цъфти през зимата, нито планира или желае да цъфти през по-студените месеци. Вместо това, цветето живее в синхрон с всички елементи. То цъфти в най-красивото за себе си време, в пълна хармония.

За какво да се настройте в този магически ден?

Ето защо, в този ден, на 11 ноември, се настройте на честотата на светлината и сърцето. Поглъщайте и излъчвайте светлина в околното пространство (мислено си го представете). Бъдете радостни и щастливи в този ден. И всичко това, рано или късно, ще ви се сбъдне. Или най-общо казано, ще се синхронизирате вибрациите, излъчващи се от портал 1111.

Всичко ще бъде по-добро и по-мъдро, много порти на светлината ще се отворят и потока от енергията на живота ще се влее в съкровищницата на човешките сърца. Всичко ще се прояви в умовете и сърцата на много хора, които резонират с подходящата за това честота. На енергийно, невидимо за очите, ниво те ще поемат по своя нов житейски път на духовно израстване в свят на красота и доброта.

огледална дата 1111 енергиен портал
Pixabay

В нашето ДНК живее Бог!

В този материален свят нищо не е вечно. Всичко се променя, като се започне от материалната форма и се стигне до самата същност на Създателя. Този процес се нарича еволюция. Следователно нищо старо не може да влезе в новото. Перспективата е творческа енергия, която липсва на старата енергия. Затова светът в момента, е в истинска агония.

Да познаваме Бог, означава да свържем с Него. Нашата ДНК е тази, която реагира много фино на всички енергийни промени в космоса. И сега ние сме в нови процеси. Водени сме от любовта и светлината!

При навлизане в портата 1111, нашите гени ще започнат да улавят мощни енергийни импулси.

Ето какво, е важно за огледална дата 1111:

Необходимо е всеки един от нас, независимо къде се намираме, да си дадем ясна оценка от какво бихме искали, да се отървем, и то завинаги.

Този ден ще ни предостави възможност да се освободим от тези стари енергии на съзнанието, така че те да могат да претърпят трансформация по време на преминаването през енергийния портал 1111.

Днес можем да се слеем с подходящите честоти, чрез които да структурираме съзнанието си с нови космически енергии, които активират „спящите“ гени на нашата ДНК. А това означава, че всички ние ще „заразим“ позитивно онези, които са готови за тези промени, но поради различни обективни и субективни процеси, все още не са успели да стартират този процес.

Запомнете, че нашата ДНК е квантов генератор с функции на преобразувател и предавател. Ако разглеждаме ДНК като генератор на еволюционни процеси, тогава промените в генетичния апарат на един човек, неизбежно ще доведат до промени в другите хора.

Ето защо, никога повече не бива да вдигаме рамене и да казваме: „Нищо не мога да направя, защото нищо не зависи от мен“. Напротив! ВСИЧКО зависи от нас!

06.06. – какво ще ни донесе огледалната дата?

07.07 Какви хубави неща може да ни донесе огледалната дата

09.09 Какво ще ни донесе вълшебната огледална дата

10.10 – време за промяна! Какви хубави неща ни очакват днес?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе