Огледалната дата 5 май: Пожелайте си нещо и привлечете късмета на своя страна

Огледалната дата 5 май: Пожелайте си нещо
Астрология

Огледалната дата 5 май: Пожелайте си нещо и привлечете късмета на своя страна

На огледалната дата 5 май 2023 в 20:36 ч. българско време ще се случи лунно затъмнение. На огледалната дата 5 май хората могат да си пожелаят нещо. Вярва се, че в такива дни късметът се удвоява, а шансовете за съкровеното и мечтано желание да се сбъдне, са огромни. Има различни начини да “кажете” на Вселената за вашите намерения. Помислете предварително какво наистина искате и защо имате нужда от това. И не забравяйте, че в никакъв случай не трябва да желаете лошото на някого.

Огледалната дата 5 май е датата, в която две петици са кодирани наведнъж. От гледна точка на нумерологията това е много силно число, което почти винаги зарежда с положителни емоции и добра енергия. Но имайте предвид, че Петицата покровителства хора със силна воля и желязна дисциплина.

Прочетете в статията как на огледалната дата 5 май може да привлечете късмета си

„СВЕТИЯТ ГРААЛ – СЪКРОВИЩЕТО НА БОГОМИЛИТЕ БУГРИ“, автор Светослав ПИНТЕВ

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

огледалната дата
Огледалната дата 5 май

Какво може да направите на огледалната дата 5 май?

Тъй като Петицата е силно енергийно число, а на огледалната дата 5 май тази енергия е умножена по 2, това означава, че не е препоръчително да стоите на едно място. Звездите ви съветват на този ден да бъдете максимално активни. Нещо много важно: числото 5 представлява всичките 5 чувства, които хората имат. А това означава, че срещата днес е идеална, за да се насладите максимално на всяко едно от тях.

Излезте сред природата. В такива мощни дни е много важен прекият контакт с нея. Поемете от ароматите й, докоснете с ръце цветята, тревата или дърветата. Слейте с в едно със заобикалящата ви среда. В гората или близо до воден басейн със сигурност ще се насладите на песента на птиците. Тези моменти са необходими за вашето вътрешно спокойствие и духовно развитие.

5 май е идеалният момент да започнете да предприемете нещо ново за себе си. Може да бъде буквално всичко, от различни спортове и хобита до работни проекти. Поемането на напълно нови задачи на работното място си струва, само ако сте приключили със старите.

огледалната дата
Източник на изображението: www.pixabay.com

Как да си пожелаете нещо на огледалната дата 5 май?

Има различни начини, по които можете да изразите желанието си или намеренията пред Вселената. Всъщност намерението е в основата. Най-лесно е да се настаните удобно, да отпуснете цялото тяло, да освободите ума от мислите и да изречете желанието си. Препоръчително е в този момент да бъдете сами. Все пак това е вашето съкровено желание, което искате от сърце да споделите с Вселената!

В допълнение може да запалите ароматни свещи, да пуснете музика за медитация, ако искате да се потопите още повече в това магическо състояние.

Може да изразите желанието си върху лист.

Имайте предвид, че това не трябва да е някакъв импулсивен списък с желания. Помислете предварително какво наистина искате и защо имате нужда от това. И не забравяйте, че в никакъв случай не трябва да пожелавате лошо на никого.

огледалната дата
Източник на изображението: www.pixabay.com

Ето какво още да направите на огледалната дата 5 май

На 5 май си осигурете спокойна и релаксираща атмосфера. Опитайте се да не се карате с никого през този ден. И все пак, ако усетите, че назрява конфликт, намерете сили да го избегнете. Ако някой ви провокира или пък ви обиди, опитайте се да погледнете на проблема от различен ъгъл.

На огледалната дата 5 май е най-добре да се съсредоточите върху нещо добро и да се отървете от цялата негативност. Например, можете да помогнете на човек в нужда или на бездомно животинче. Освен това, ако желаете, можете да отидете в храм и да се помолите за душите на тези, които вече не са с нас. Вселената е щедра и благосклонна към онези, които го заслужават и чиито мисли и сърца са чисти. Чийто действия са с добри намерения. Запомнете това!

infomax-logo-50-15-HW Кодът на Орфей е скрит в Родопа планина

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЧИСЛА НАОКОЛО? МОЖЕ БИ АНГЕЛИТЕ ВИ „НОСЯТ“ ВАЖНО ПОСЛАНИЕ…

Tagged , , , ,
на горе