Дъжд от КЪСМЕТ и ЩАСТИЕ през новата седмица 8.01-14.01 за всички зодии

Дъжд от КЪСМЕТ и ЩАСТИЕ през новата седмица 8.01-14.01 за всички зодии
Астрология

Дъжд от КЪСМЕТ и ЩАСТИЕ през новата седмица 8.01-14.01 за всички зодии

Късмет през новата седмица 8.01-14.01 ще имат няколко зодиакални знака. Минала седмица на 1 януари 2024 г. Меркурий завърши своята ретроградност, възстановявайки умствената яснота и вдъхновявайки преследването на целите. На 4 януари Марс се присъедини към Слънцето в Козирог, осигурявайки сила и енергия за нови начала.

Астролозите от списание HappyWoman съставиха хороскоп за всички зодии за новата седмица 8.01-14.01 , който ще ви помогне да разберете всичко. Използвайте енергията на планетите, за да направите правилния избор в живота.

Най-актуалните цветове за маникюр тази зима

3 ритуала за привличане на повече пари в живота

6 зодии, за които януари ще бъде изпълнен с любов

infomax-logo-50-15-HW Маги Джанаварова: Влязох в болницата на системи по Нова година, бях бременна и…

 Ето какво очаква през новата седмица 8.01-14.01 вашият зодиакален знак:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

През януари вашият космически управител Марс ще навлезе в десети дом, което ще ви даде постоянство и увереност при реализирането на нови проекти. Можете да постигнете значителни висоти в работата през новата седмица 8.01-14.01 когато има новолуние на 11 януари. Това е чудесен момент да поискате увеличение на заплатата или смяна на работата. Когато сезонът на Водолея започне на 20 януари, върнете се в социалния си кръг.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Разширете хоризонтите си и покорете нови върхове през новата седмица 8.01-14.01. Мотивационният Марс влезе във вашия приключенски девети дом. Използвайте това време, за да направите план и да превърнете целите си в реалност. Време е да започнете да гледате на живота с вяра и оптимизъм. Сезонът на Водолея започва на 20 януари, като подчертава проблемите в кариерата и ви помага да се появите в професионалния си живот с повече увереност.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Вашата управляваща планета Меркурий завърши своята ретроградност в сектора на взаимоотношенията миналата седмица на 1 януари. Това значително ще улесни комуникацията с партньора ви и ще улесни постигането на компромиси в отношенията през новата седмица 8.01-14.01. Използвайте интуицията си, за да преодолеете препятствията по пътя. След това сезонът на Водолея ще отвори жаждата ви за знания и ще ви вдъхнови за велики неща.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Първите няколко дни от месеца могат да бъдат невероятно продуктивни, така че се възползвайте максимално от това време. Новолунието на 11 януари е идеалното време да обърнете страницата на романтиката. Поемете инициативата и подобрете живота си. Любовната сфера ще бъде изпълнена с хармония и страст на 23 януари, когато Венера ще украси зоната на вашите взаимоотношения.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Ретроградният Меркурий приключи , носейки свежи креативни идеи. Нови и вълнуващи проекти могат да станат реалност новата седмица 8.01-14.01, ако съчетаете страстта си с дисциплина. Новолунието на 11 януари е чудесно време да бъдете продуктивни и организирани. След това сезонът на Водолея активира вашия сектор на отношенията от 20 януари, поставяйки партньорствата на преден план и ви вдъхновявайки да обръщате повече внимание на партньора си.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

На 4 януари енергичният Марс се присъединява към слънцето във вашия романтичен пети дом, насърчавайки ви да дадете приоритет на страстта в живота. Късметът е на ваша страна новата седмица 8.01-14.01, така че поемайте рискове и не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт. Ако следвате сърцето си, Вселената ще ви награди с приятни изненади. След като сезонът на Водолея започне на 20 януари, ще се почувствате призовани да се върнете към ежедневието си.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Сезонът на Козирозите винаги е подходящ момент да обмислите целите си и да направите план за постигането им. Това ще се случи през новата седмица 8.01-14.01.Енергичният Марс се свързва със слънцето във вашия четвърти дом предната седмица на 4 януари, вдъхновявайки ви да поемете отговорност за семейството си. Сезонът на Водолея ще увеличи желанието ви да изпълните романтичните си връзки със страст и хармония.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Миналата седмица на 4 януари Марс, вашият космически управител, следва слънцето в комуникационния сектор, насърчавайки ви да започнете важни разговори и да действате по цели. Вие имате силата да бъдете катализатор за голяма промяна точно сега. Новолунието на 11 януари през новата седмица 8.01-14.01е чудесно време да започнете нещата, тъй като Марс, заедно с Юпитер, ще повлияе положително на вашите комуникационни умения.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Благодарение на ретроградния Меркурий във вашия знак, който приключи на 1 януари, първите няколко дни от месеца са особено енергични. Венера във вашия знак през новата седмица 8.01-14.01 ще ви помогне да постигнете това, което искате. Сезонът на Козирозите ви принуждава да се съсредоточите върху финансите. От 4 януари Марс ще е в сектора на парите, така че поемете отговорност и използвайте всяка възможност за увеличаване на доходите си.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Вие вече почувствахте ободряващ прилив на енергия, когато Марс влезе във вашия знак на 4 януари, така че спазвайте новогодишните си обещания. През новата седмица 8.01-14.01, във вашия знак е 11 януари, така че определете намеренията си и се предизвикайте да преодолеете всички препятствия. 20 януари е важен ден, тъй като слънцето е в съвпад с Плутон във вашия знак. Ще почувствате значителни промени, които само ще подобрят живота ви.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

На 4 януари Марс се присъеди към слънцето във вашия дванадесети дом, което води до намалена физическа енергия. Възползвайте се от новолунието през новата седмица 8.01-14.01 на 11 януари, за да си наваксате почивката и да се докоснете до духовната си страна. Пълнолунието на 25 януари държи огледало във вашите взаимоотношения, така че помислете какви емоционални връзки може да ви пречат да продължите напред.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Ретроградният Меркурий приключи във вашия сектор на кариерата на 1 януари, така че ще се върнете към работните планове и проекти след ваканцията си, заредени с енергия и мотивирани. През новата седмица 8.01-14.01 имате много възможности за комуникация и работа в екип. Визуализирайте бъдещето, което искате да създадете за себе си и семейството си при новолунието на 11 януари. Атмосферата ще се промени малко, когато сезонът на Водолея започне на 20 януари и може да искате да получите малко уединение.

Tagged ,
на горе