3 ритуала за привличане на повече пари в живота

3 ритуала за привличане на повече пари в живота
Интересно

3 ритуала за привличане на повече пари в живота

Всеки човек иска да има много пари.Много от нас са създания на вниманието и навиците, които по своята същност създават ритуали в ежедневния си живот. Дали нашите ритуали са преднамерени и полезни или безсмислени и контрапродуктивни е изцяло под наш контрол. Нашите ритуали дори имат силата да привлекат това, което искаме най-много, от спокоен ум през силно тяло до дебел портфейл. Ето три ежедневни ритуала, които можете да използвате, за да привлечете богатство.

Най-ценните житейски уроци от Буда

6 ежедневни рутини на щастливия човек

infomax-logo-50-15-HW  Радост вкъщи! Заплатите скачат! ИИ Чочко обясни къде са парите

3 ритуала за привличане на повече пари в живота

1.Направете си ритуал със сол

пари
3 ритуала за привличане на повече пари в живота снимка: pinterest

Разпръснете шепа морска сол върху централната и задната страна на входната врата. Това ще ви донесе богатство и ще привлече добро „Чи“ в дома ви. Този ритуал също помага за привличане на изобилие на всички, които влизат в къщата ви.

Увийте в найлон или в малка торбичка чаена лъжичка морска сол и я сложете в портфейла си в тайно отделение. Твърди се, че това е мощен начин за привличане на пари. Сменяйте солта на всеки 10 дни.

Ако имате затруднения с управлението на вашите пари, поставете морска сол във всички ъгли на къщата си. Можете да използвате отделни пластмасови купички. Важно е да неги покривате. Този ритуал ще ви помогне да абсорбирате всяка негативна енергия, която къщата ви може да крие. Отново сменяйте солта на всеки 10 дни.

2.Заклинание за изобилие от канела

пари
3 ритуала за привличане на повече пари в живота снимка: pinterest

Има три начина, по които можете да използвате канелата, за да донесете изобилие и да пренапишете връзката си с вашите пари:

На първо число на всеки месец вземете смляна канела в дланта си и застанете пред входната врата. Задайте намерението Когато тази канела духне, просперитетът ще влезе. Когато тази канела духне, изобилието ще дойде и ще остане. Когато духа тази канела, изобилието ще живее тук. И така се прави. Това също може да бъде фино настроено, за да отговаря по-добре на вашите намерения, просто се уверете, че те са автентични за вас и че вие ​​призовавате изобилието към вас и вашия дом, когато задавате намерението.

Почиствайте подовете си веднъж месечно с етерични масла от канела. Добавете няколко капки към вашия почистващ разтвор. Ароматът сам по себе си ще накара вас и вашия дом да се почувствате по-изобилни, но този ритуал е чудесен начин за прочистване на старата заседнала енергия и внасяне на нова просперираща енергия в дома ви.

Почистете портфейла си с канела. Уверете се, че сте премахнали всички касови бележки, боклук или предмети, които не са пари в брой, монети или дебитни/кредитни карти. След това вземете щипка канела и я поръсете върху портфейла си, за да привлечете богатство и изобилие към вас.

3.Купа за пари

пари
3 ритуала за привличане на повече пари в живота снимка: pinterest

Почистете купата си.

Почистете енергийно всички предмети и дрънкулки, които сте избрали да добавите в купата си с избрания от вас инструмент за енергийно почистване.

Вземете писалката и хартията и започнете да пишете намеренията си в сегашно време, сякаш вече са се случили (примери: „Аз съм богат“ или „Имам $25 000 в банковата си сметка и целият ми дълг е изплатен“).

Добавете вашите предмети и дрънкулки в купата си един по един и повторете намерението си с всеки елемент, който добавите.
Добавете свещта си в купата и капнете 1-2 капки от избраното от вас етерично масло върху нея, преди да запалите свещта. Енергията на огъня ще усили вашето проявление!

Добавете писменото си намерение към купата и я оставете малко близо до входната врата във вашия дом или на работното място (в зависимост от това, в което сте по-фокусирани върху внасянето на просперитет и където и да се чувствате най-удобно)

Важно е да продължите да „храните“ купата си с пари на всеки няколко дни с билки, монети, дрънкулки, кристали или всичко, което представлява изобилие за вас.

След като свещта е изгоряла напълно след използване в продължение на няколко дни или седмици и се почувствате завършени с вашата купа за пари, върнете всички природни елементи обратно на Земята и подарете монетите или парите, използвани за направата на вашата купа за пари, на някого или кауза, която може да се нуждае от него.

Tagged , , ,
на горе