Най-актуалните цветове за маникюр тази зима

Най-актуалните цветове за маникюр тази зима
Мода

Най-актуалните цветове за маникюр тази зима

Всеки сезон в годината има своята красота, особено когато става въпрос за маникюр. Зимният обаче свързваме с коледните и новогодишни празници. Щом падне първият сняг, веднага ни хрумват красиви идеи за следващия ни маникюр. Дали да има снежинки, повече брокат, а може би акцент, с който да загатнем за наближаващите празници.

Вероятно ръцете и ноктите ви ще имат нужда от малко любов. Считайте това за вашата покана да издигнете следващия си маникюр от основна грижа за грижата към по-чувствителна възможност за подобряване на настроението. Цветът на лака за нокти, който избирате, не е нужно да е скучен или очакван – всъщност тази зима ние сме за намиране на нюанси, които са енергизиращи и неочаквани.

Това е мястото, където тенденциите в индустрията за нокти изглежда също са фокусирани в момента.

7 идеи за акценти в златно у дома

Бягство в Раят на земята- Малдиви 

infomax-logo-50-15-HW През януари ще преброят зимуващите водолюбиви птици у нас

Най-актуалните цветове за маникюр тази зима

Кафяво

маникюр
Най-актуалните цветове за маникюр тази зима снимка: pinterest

Въпреки че дълбоките, мрачни тонове често са доминирали в маникюр за студено време, има нещо, което се чувства едновременно неочаквано и луксозно в шоколадово- или мока-кафяв цвят на ноктите. Нанасяйте го с топ лак на всеки няколко дни, за да поддържате цвета без начупване и да придадете брилянтен гланц, който поддържа усещането приповдигнато и елегантно.

Неутрално

маникюр
Най-актуалните цветове за маникюр тази зима снимка: pinterest

Минималистичните цветове на ноктите са класически с причина. Те са безупречни, подхождат на всеки тон на кожата и няма да се сблъскат с нито едно облекло. Но новата мода е от неутрални нюанси. Помислете за кафяво, гълъбово сиво и кремаво бадемово – тези цветове за хит в маникюра тази зима.

Металик

Металите са навсякъде в момента.Експериментирането с метални нюанси придава малко предимство и блясък на традиционния ви зимен външен вид, а нюансът на розово злато допълва особено земните тонове, които може да сте склонни да носите по време на застудяването. Този маникюр е стилен и модерен.

Тъмна череша

маникюр
Най-актуалните цветове за маникюр тази зима снимка: pinterest

Тъмната череша стои прекрасно както на по-къси нокти, така и на по-дълги, така че говорим за универсално приложим актуален цвят.

Точно както подсказва името му, цветът тъмна череша е този дълбок, наситен и изтънчен червен нюанс, напомнящ за узрели черни череши. Оттенъкът има „вампирска“ атмосфера като лака тъмно червено вино, но тъмната череша има тенденция за още по-голяма дълбочина на цвета. На пръв поглед може да се сметне за тъмнокафяв или дори черен, но с правилната светлина могат да се видят лилави и червени нотки, които блестят. Този маникюр е хит.

Розово

Ако не сте почитатели на ярките и изразителни цветове, ви предлагаме да изпробвате почти прозрачно розово. Толкова деликатно, чисто розовото е фин, но елегантен цвят, който обединява всяка визия. Независимо дали сте в движение, или работите от вкъщи, поглеждането към този нюанс почти винаги ще докара усмивка върху лицето ви. Този маникюр е изключително стилен.

Синьо

Ако търсите нещо смело и привличащо вниманието, заложете на кобалтово синьо. Достатъчно изразително, че да говори само за себе си. Този цвят се превърна в универсален цвят за цялата година. Комбиниран с нещо златисто или светъл деним, вашия маникюр ще изпъкне и със сигурност ще се превърне в централна тема на следващото ви женско събиране.

Снежно бяло

маникюр
Най-актуалните цветове за маникюр тази зима снимка: pinterest

С набор от лакове, които се различават по непрозрачност и завършек, за всеки е лесно да носи този непринуден оттенък. Ако минималистичното е повече вашето настроение, изберете млечна версия, която е полупрозрачна и естествена.

Няма да сбъркате с бели нокти този сезон. Може да опитате такъв с перлено покритие. Не само ще допълни всеки тон на кожата, но също така е в съответствие с популярната тенденция за маникюр за новата година. Стилни и модерни ще бъдете с този цвят.

Tagged , , ,
на горе