Дъжд от емоции и голям КЪСМЕТ през новата седмица 22.04-28.04 за пет зодии

новата седмица 24-30 юли 2023
Астрология

Дъжд от емоции и голям КЪСМЕТ през новата седмица 22.04-28.04 за пет зодии

През новата седмица 22.04-28.04 късметът, чарът и успехът ще бъдат темите на сезона на Телците за всички зодии. Това е така, защото управляващата планета на това съзвездие е Венера. Но особено успешни ще бъдат пет знака.Астролозите от списание HappyWoman посочила късметлиите. Представителите му трябва да са подготвени за всички дарове на Венера – романтични срещи, внезапни пари и дни, пълни с различни удоволствия. Разберете дали вашият знак е в списъка.

Топ 9 съвета за украса на великденски яйца

Седмичен хороскоп за 22.04-28.04 за всички зодии
Принц Хари, синът на крал Чарлз III, официално потвърди, че вече е жител на САЩ. 

Ето кои зодии ще имат късмет през новата седмица 22.04-28.04:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

През новата седмица 22.04-28.04 ще изпитате най-много късмет в кариерата си и във всяка ситуация, в която трябва да покажете своите таланти. Ще създадете нови приятели, които ще ви подкрепят в новите ви начинания, дори приятелството да не трае дълго. Вашето самочувствие ще бъде значително засилено и или ще намерите истинската любов, или ще избегнете проблеми във връзките си.

Отхвърлете стереотипите и погледнете себе си от неочакван ъгъл. Разсейте митовете за себе си и осъзнайте истината за това кой сте и какво наистина искате. Насърчаваме ви да развиете уменията си новата седмица 22.04-28.04 за работа в екип през това време. Това също ще ви направи по-добър лидер.

Здраве: през новата седмица 22.04-28.04 Енергийните ви нива се покачват, Овен, но не забравяйте да насочвате тази енергия мъдро. Включете редовни упражнения в рутината си, за да поддържате физическата си жизненост и умствена яснота. Балансът е ключов, така че не забравяйте да дадете приоритет на почивката и релаксацията. Вслушайте се в сигналите на тялото си и му дайте грижата и подхранването, което заслужава.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Новата седмица 22.04-28.04 е във вашият сезон ще бъде късметлийски във всеки смисъл тази година. Късметът ще е особено благосклонен към вас в сферата на любовта и общуването. Освен това, ако сте обмисляли покупка на недвижим имот или преместване на ново място, направете го, докато Слънцето е във вашия знак.

Дори новата седмица 22.04-28.04 да изглежда спокойна и без събития, трябва да знаете, че зад кулисите обстоятелства, които не забелязвате, ще бъдат във ваша полза. Може да изпитате внезапна популярност. Дори и да не ви харесва, пак ще имате полза от него. Доверете се на интуицията си и не позволявайте на чуждото мнение да повлияе на решенията ви. В крайна сметка ще докажете, че скептиците грешат. Така че, давайте напред и вземете крачката.

Здраве: Вашето физическо благополучие са в центъра на вниманието през новата седмица 22.04-28.04, Телец. Важно е да дадете приоритет на грижата за себе си и да се вслушвате в нуждите на тялото си. Включете практики за внимателност като йога или медитация в рутината си, за да намалите стреса и да насърчите вътрешния мир. Не забравяйте да се подхранвате със здравословни храни и да останете хидратирани. Балансираният подход към здравето ще ви накара да се почувствате заредени с енергия и готови да се справите с всякакви предизвикателства, които ви изпречат

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Истинският успех ви очаква, но той няма да дойде изведнъж. Препятствията постепенно ще отстъпят, отваряйки пътя към вашите мечти. Така че, през новата седмица 22.04-28.04 съсредоточете се върху това, което е важно за вас и поддържайте вяра в космическите сили, които сега са изцяло на ваша страна. Запазете добро отношение и всичко ще бъде наред.

Можете също така да очаквате очевидно проявление на кармата към края на новата седмица 22.04-28.04. Някой, който ви безпокои от дълго време или се опитва да подкопае вярата ви в себе си, като ви казва какво трябва да направите, ще получи осезаем урок. Опитайте се да бъдете неутрални по отношение на това.

Здраве: Вашето здраве и благополучие са от първостепенно значение през новата седмица 22.04-28.04, Дева. Обърнете внимание на сигналите на тялото си и дайте приоритет на практиките за самообслужване. Независимо дали става дума за подхранващи ястия, редовни упражнения или моменти на релаксация, слушайте за какво жадува тялото ви. Избягвайте да се пренатоварвате и не забравяйте, че балансът е от съществено значение за поддържане на физическото и психическото здраве.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

През новата седмица 22.04-28.04 Скорпионити са на вътрешната граница между интелекта и емоцията, преминавайки от шумен диалог към съзерцателен монолог. Вече показахте на всички своята енергия и способност за адаптиране, така че сега трябва да се потопите и да изследвате дълбините си.Тъй като сте свикнали да общувате с хора през цялото време, това пътуване към себеосъзнаването може да изглежда трудно, но е необходимо.

С течение на времето ще започнете да разбирате чувствата си по-добре и ще разпознавате модели в емоционалните си реакции.Вашите взаимоотношения ще започнат да отразяват не само социалните взаимодействия, но и вашето вътрешно състояние. Всеки енергиен обмен през новата седмица 22.04-28.04 ще предложи идеи за себеоткриване. Рано или късно това ще ви доведе до истинска себереализация.

Здраве : Вашето здраве заема централно място през новата седмица 22.04-28.04, Скорпион. Със Слънцето във вашия енергиен сектор е идеалното време да дадете приоритет на грижата за себе си и да установите здравословна рутина. Обърнете внимание на физическото. Включете дейности, които ви носят радост и релаксация, независимо дали е бърза разходка сред природата или се отдайте на някои творчески изходи. Не забравяйте, че балансът е ключов.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Стрелците са известни с приключенския си дух, така че през новата седмица 22.04-28.04 няма да можете да откажете пътуването, което Вселената ви предлага. Това пътуване обаче не е обикновено, тъй като ще ви отведе до нови дълбочини на себеразбирането.Стрелецът трябва да погледне по-дълбоко и да посети неизследваните територии на вашите собствени вярвания и убеждения.

Това вътрешно изследване през новата седмица 22.04-28.04 ще помогне на Стрелците да разберат своите страхове, надежди, очаквания и неизказани желания.Чрез самоанализ и саморазвитие много от вашите абстрактни идеи се трансформират в осезаеми преживявания. Започвате да осъзнавате, че отговорите, които сте търсили толкова дълго, също са отражение на вашия вътрешен свят.

Здраве: Вашето здраве заема централно място през новата седмица 22.04-28.04, Стрелец. С Луната в Дева е време да се съсредоточите върху подхранването на тялото и ума си. Включете дейности като йога, медитация или дълги разходки сред природата, за да намерите баланс и спокойствие. Обърнете внимание на диетата си и се уверете, че захранвате тялото си с питателни храни. Не забравяйте, че грижата за себе си не е егоистична – тя е от съществено значение за цялостното ви благосъстояние.

Tagged ,
на горе