Дъжд от ВЪЗМОЖНОСТИ и КЪСМЕТ през новата седмица 11.12-17.12

новата седмица
Астрология

Дъжд от ВЪЗМОЖНОСТИ и КЪСМЕТ през новата седмица 11.12-17.12

Новата седмица 11.12-17.12 ще донесе изобилие от късмет на всички зодиакални знаци. Астролозите на списание HappyWoman прогнозират , че през този период може да се сблъскате с някои неочаквани и добри промени или предизвикателства в живота си. Те обаче в крайна сметка ще ви доведат до положителни възможности за растеж, ако подходите към тях с адаптивност и устойчивост.

Дъжд от ВЪЗМОЖНОСТИ и КЪСМЕТ през новата седмица 11.12-17.12

Седмичен хороскоп за 11-17 Декември

4 зодии, които винаги ще са център на внимание през 2024

Ако искате да подобрите качеството си на живот присъединете се тук: „Приятели на здравето и качеството на живот“

Вижте какво е подготвила новата седмица 11.12-17.12 за вашия зодиакален знак:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Парите идват много лесно и дори с удоволствие през новата седмица 11.12-17.12, вие ще си почивате и някои средства капят във вашата карта или хората сами ще ви ги донесат. Може би ще продадете нещо лесно, бързо и изгодно.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Културният отдих е точно това, от което се нуждаете сега през новата седмица 11.12-17.12 ; можете да се забавлявате на някое културно събитие, да посетите изложба или представление, да отидете на кино или други интересни представления.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

През новата седмица 11.12-17.12 няма да имате абсолютно никакво време за почивка или семейството. Постоянно сте на някакви срещи, конференции, събирания и други многолюдни събития, които имат предимно бизнес, а не развлекателен характер.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Сега получавате подаръци, но те могат да бъдат не толкова под формата на сладкиши или хубави пакети, а по-скоро много необичайни, нестандартни като приятни впечатления, емоции, а също и бонуси и награди през новата седмица 11.12-17.12.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Този път адреналинът ви скача, през новата седмица 11.12-17.12 ви очакват приключения, пътешествия, срещи с необикновени хора, екзотични неща и неочаквани явления. И с удоволствие ще се потопите в целия този непрекъснат авантюризъм.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

През новата седмица 11.12-17.12 ще съберете голяма компания около себе си. И няма значение дали това е вашето семейство, лоялни дългогодишни приятели или колеги от работата, основното е, че всички вие сте съмишленици, които имат обща цел.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

През новата седмица 11.12-17.12 наистина трябва по някакъв начин да покажете своята активност и да получите нови емоции, да бъдете постоянно в движение, на път, в комуникация, да учудвате другите и да се учудвате сами, да получавате нови знания и полезна информация.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Тъй като сте си поставили много амбициозни планове, трябва да работите много. Работното време не ви стига, за да реализирате всичките си планове, през новата седмица 11.12-17.12 обаче успехите идват без усилия. Ще се чувствате много доволни и удовлетворени от работата си през изминалата година.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Все още не си позволявате да се отпуснете, напротив, определяте си стриктен график,през новата седмица 11.12-17.12 който ще се опитате да спазвате, за да изпълните всичко, което сте планирали, защото наистина времето е много малко, а има много за вършене . Вие сте успешни! Кариера се гради с постоянство и труд!

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Дайте си шанс да получете възможност новата седмица 11.12-17.12 да опитате нещо ново, да посетите някое екзотично място, да опитате нови ястия, да се срещнете с интересни хора, с една дума, внесете нещо много странно и необичайно в живота си, направете го по-разнообразен.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Възнамерявате да използвате новата седмица 11.12-17.12 само за почивка и никакви притеснения или предложения, дори и изгодни, няма да ви накарат да промените решението си. Няма да ви интересува мнението на другите или многото домашна работа, защото наистина имате нужда от пълна релаксация.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Вие сами ще се изненадате от способността си да направите толкова много неща през новата седмица 11.12-17.12 и да посетите толкова много места. Защото няма да забравите за хобитата си, ще се грижите за бизнеса си и ще бъдете със семейството си.

Tagged , , ,
на горе