4 зодии, които никога не молят за помощ
Астрология

4 зодии, които никога не молят за помощ

Всички имаме такива приятели, които биха направили всичко за нас, но никога не искат помощ в замяна. Не че живеят без драми и не се нуждаят от абсолютно никаква подкрепа, а че са твърде горди, твърде засрамени или може би твърде чувствителни, за да поискат да им помогнете. И така, какво казва астрологията за това кои зодиакални знаци са най-склонни да бъдат свои собствени контакти за спешна помощ? Някои зодии никога няма да ви съобщят, когато нещо не е наред. Те ще затварят чувствата си в бутилка, защото им е неудобно да потърсят помощ. Всеки има по един приятел, чиято гордост не му позволява да моли за помощ.

Някои зодии са много по-склонни да държат главата си високо вдигната и да не се пречупват да помолят за помощ, когато наистина имат нужда от нея. Приятелите са за това – да бъдат до нас в трудни моменти. Няма нищо лошо и срамно в това да имаш нужда от помощ и да я поискаш.

4 зодии, които никога не молят за помощ

1.Рак

помощ
4 зодии, които никога не молят за помощ

Раците не искат да ви притесняват. Те ще направят всичко за близките си, но когато имат нужда от нещо в замяна, ще се поколебаят да протегнат ръка. Те не искат да бъдат в тежест и да търсят помощ. Те не искат да подлагат семейството или приятелите си на допълнителен стрес. Раците пазят проблемите си за себе си, защото се опитват да защитят всички останали. Те не искат никой да се тревожи.

Освен това те се чувстват неудобно да приемат услуги от другите. Те предпочитат да са тези, които извършват услугите. Те са дарители, но не умеят да получават това, което заслужават в замяна.

2.Дева

помощ
4 зодии, които никога не молят за помощ

Девите обичат да мислят, че разполагат с всички отговори. Те винаги смятат, че са най-умният човек в стаята, така че не се нуждаят от помощта на никой друг. Дори когато изпитват затруднения, те ще се преструват, че са напълно наред, защото не искат да показват каквато и да е слабост.

Искат да изглеждат така, сякаш са си свършили работата. Девите са твърде упорити, за да поискат помощ от другите, защото се гордеят със своята независимост и интелигентност. Те искат да правят всичко сами, без дори най-малката помощ. Те искрено вярват, че не се нуждаят от никого другиго и са упорити до краен предел.

3.Овен

помощ
4 зодии, които никога не молят за помощ

Овните са безстрашни, така че няма да отстъпят от конфронтация. Ще се изправят лице в лице с нея. Това обаче не означава, че могат да се справят сами с всеки един проблем. Понякога отхапват повече, отколкото могат да сдъвчат – но няма да искат да го признаят.

Няма да искат да поискат помощ, защото искат да си създадат илюзията, че са достатъчно силни, за да оцелеят във всичко. Те са независим знак, който мрази да показва емоции. Те искат да изглеждат силни по всяко време. Искат да изглеждат непоклатими. Ето защо ще се преструват, че са добре, дори когато са плакали зад затворени врати.

4.Риби

помощ
4 зодии, които никога не молят за помощ

Рибите ще се възползват от възможността да помогнат на някой друг да реши проблем – но когато се борят с него, те ще бъдат тихи. Няма да кажат на никого за проблемите си, защото не искат да си създават проблеми. Имат лошия навик да се грижат за другите хора повече, отколкото за себе си, затова предпочитат да страдат сами, отколкото да натоварват някой друг с проблемите си.

Смятат, че е учтиво да се преструват, че всичко е наред, затова никога не дават да се разбере, че нещо ги тревожи. Те ще държат фокуса върху другия човек, така че темата за това как се справят дори да не се повдига. Тъй като Рибите се разстройват толкова много, когато другите са разстроени, те не биха искали да прехвърлят тази болка върху някой друг.

Tagged ,
на горе