Как да спечелите сърцето на жена Риби: Тя е очарователна, но няма да позволи на всеки да се приближи до нея

Как да спечелите сърцето на жена Риби
Астрология

Как да спечелите сърцето на жена Риби: Тя е очарователна, но няма да позволи на всеки да се приближи до нея

Жената Риби е нежна, доверчива и уязвима. Толкова е лесно да я нараниш! Направите ли го обаче, трябва да сте наясно, че тези дами рядко дават втори шанс на хората, които са предали доверието им.

С какво се отличава прекрасната дама Риби?

Уязвимост

Жената Риби много лесно може да бъде наранена, затова тя търси волеви мъж, който да е лидерът в отношенията им. Тя трябва да се чувства сигурна и спокойна зад него, като зад каменна стена, а той самият никога да не я обижда и да не позволява на другите да го правят.

Неувереност във взаимоотношенията

Жената Риби изпитва трудности при вземане на решение за избора на партньор, поради което често пъти „върви по течението“, очаквайки инициативата от мъжа.

Романтични личности

Дамите Риби много харесват, когато им се посвещават стихове, картини, песни и други такива неща. Ще се харесате много на дамата, ако я поканите на разходка в парка, романтична вечеря на свещи или пък й посвирите на китара около огъня.

Сладки бъбривки

Риби, както всяка друга жена, обича да говори на различни теми. Но също така тя умее и да слуша, а това качество е ценено от силния пол.

Дружелюбност

Жената Риби не търпи никаква агресия и интриги.

Мистичност

Жената Риби си пада много по различни тайнствени неща, ходене по екстрасенси и по мистиката въобще.

Емоционалност

Жената Риби е чувствителна и изразява открито емоциите си и очаква това от партньора. Дори и в интимните отношения, тя също се нуждае от силни емоции – продължителни ласки, прегръдки, целувки и нежни погледи, разбира се.

Как да завладеете сърцето на жена Риби?

Жената Риби е очарователна, но няма да позволи на всеки да се приближи до нея. Тези дами търсят силен мъж, който да поеме лидерството да се превърне в стабилна опора за тях.

Жената Риби е много гъвкав и интересен събеседник. В компания тя веднага ще подкрепи всяка тема, затова може да я провокирате с различни неща, но само не говорете за война, насилие или убийство. Като нежен и мил човек, тя просто не може да понася тези теми.

В опит да спечелите сърцето на дамата, най-напред се прицелете в това, да й станете добър приятел. Може и да флиртувате, но малко. Тогава жената Риби ще се реши да ви приближи и ще започне постепенно да ви допуска до сърцето си.

Щом спечелите сърцето на жената Риби, ще бъдете възнаградени десетократно за усилията. Защото ще се сдобиете не само с вярна и любяща съпруга, но и с прекрасна майка за вашите деца!

Tagged , , ,
на горе