модерни прически 2021
Здраве и красота

Кои прически ще са модерни през 2021

Красивата и здрава коса е отличителна черта на натурално привлекателната дама и символ на женственост и чар. Но освен стандартните грижи за хидратация и подхранване, косата ни има нужда от ежегодно актуализиране така да се каже.

Ако сте жени, които се интересуват от мода, последните тенденции в сферата на прическите следва да се спазват точно така, както спазвате и трендовете при облеклото и аксесоарите. А какви ще са най-модерните прически за 2021 година ще разберете още сега.

Прическа средна дължина с асиметрични пластове

Небрежната прическа с леки къдрици или начупване в краищата ще е особено популярна през тази година. Това е прическа с асиметрични пластове, тоест с по-дълги кичури в предната част и по-къси – в задната. Дължината достига най-много до раменете и често се правят кичури близки до естествения цвят на косата.

Равен или дебел бретон

Бретоните се връщат на мода, но за радост на дамите, които не боравят добре с четката и сешоара, те са по-небрежни от всякога. Тези бретони най-често са дебели, носят се не гладко прилепнали по челото, а буквално бухнали или леко разрошени на кичури и дори настрани.

Прическа тип боб

Дамите с къси коси продължават да са на мода и тази година. Боб прическите очевидно не омръзват на стилистите, защото вече трета година подред те са най-предпочитаните нестандартни варианти за пълна промяна на визията. Това, което ни харесваме в такъв подстригване е повече удобство за жената и по-различен, разчупен външен вид.

Цветовете са все по-близки до естествените

Забравете за перхидрола и тъмните наситени черни цветове. На мода са цвят капучино, жълтеникаво към рижаво русо и дори кестеняво в нюанс лешник. Всички тези нюанси вече се постигат с щадящи косата бои за коса, включително и с натурални оцветители, както и с етажиране на цветни кичури.

Tagged ,
на горе