Неща, които никога да не изхвърляте от гардероба си

Неща, които никога да не изхвърляте от гардероба си
Мода

Неща, които никога да не изхвърляте от гардероба си

Всички имаме нужда от основно почистване на гардероба, преди да започнем с покупките. По този повод – направете си един пълен списък с нещата, които искате да запазите.

На първо място трябва да бъдат нещата, които пазят специални спомени за вас или изделията, които искате да наследят вашите деца.

Всички знаем в модата, че някои стари тенденции продължават да се връщат, като банданата от 90-те години, което е и затова трябва да помислите два пъти, преди да изхвърлите нещата от гардероба си, защото те могат да се завърнат огромно. В тази статия ще откриете няколко артикула в гардероба си, които никога не трябва да изхвърляте, защото ще се върнат в модата!

Искате да излезете с него? Поканете го

Какви дрехи да носим според фигурата ни?

Основни дрехи, от които зимния ви гардероб се нуждае

Неща, които никога да не изхвърляте от гардероба си Неделя Щонова: Просто влез във вътрешната стаичка на душата си

Неща, които никога да не изхвърляте от гардероба си

Първата дизайнерска покупка

Всички знаят какво неописуемо щастие е закупуването на първото дизайнерско изделие. За повечето това е плод на много месеци спестявания. Без значение колко се променя стилът ви от времето, в което сте купили първото си дизайнерско изделие, не го изхвърляйте. Оставете го в гардероба си като пример за това как сте сбъднали една мечта.

Сватбената рокля

гардероба
Неща, които никога да не изхвърляте от гардероба си снимка: pinterest

Роклята, в която една жена е вървяла по пътеката към олтара е толкова важен атрибут, колкото и брачната халка. Такива неща символизират брака като надежден и ползотворен съюз между хората. Ако роклята бъде изхвърлена от гардероба, има огромен риск отношенията между двамата партньори да бъдат изострени до крайност и бракът скоро да се разпадне. Препоръчително е да съхранявате този артикул и да следите състоянието му. Друго, което трябва да се знае, че рокля под наем трябва да бъде изкупена възможно най-скоро, защото в противен случай бракът ще бъде краткотраен.

Дрехи и аксесоари, които са демоде

Не забравяйте, че модата винаги се връща. Под една или друга форма дрехи, бижута и аксесоари, които не са твърде ексцентрични и екстравагантни, а биха могли да се определят повече като класически, са потенциални акценти, които могат да се завърнат на модната сцена. Не ги махайте от гардероба си, не се знае кога ще ви потрябват.

Класически дънки

гардероба
Неща, които никога да не изхвърляте от гардероба си снимка: pinterest

Гардеробът на никого не е пълен без класически чифт дънки. Независимо дали са нови или ретро, чифт страхотни, качествени дънки ще живеят вечно в гардероба ви. За вечен външен вид, който никога няма да излезе от мода, изберете деним с висока талия в универсално средно изпиране.

Класическите дънки също предлагат безкрайни възможности за стил през цялата година. Комбинирайте с любимия си чифт високи обувки и струяща се блуза за лятно вечеринка или изберете най-добрия си зимен тренч и ботуши за студените дни.

Малка черна рокля

гардероба
Неща, които никога да не изхвърляте от гардероба си снимка: pinterest

Ако има едно стайлинг парче, което наистина никога не излиза от мода, това е малка черна рокля. Като перфектен елемент за всеки повод, черните рокли са високо ценени в света на висшата мода.

От офиса до уикенда, този лесен за носене стил може да се носи с всичко – от класически блейзър и обувки на ток до масивен плетен пуловер и маратонки.

Това класическо стайлинг парче може лесно да бъде облечено нагоре или надолу, в зависимост от повода. Подходящата черна рокля гарантирано ще накара всяка жена да се почувства красива. Пазете я в гардероба си.

Класически бял топ

Класическите бели топове са фини, меки и изключително гъвкави. Те могат да бъдат облечени нагоре или надолу, независимо дали планирате непринудена вечеря или елегантна вечер у дома.

Със своите изчистени линии и празно платно, класическите бели тениски и ризи могат да се комбинират с всичко, независимо дали са дънки, панталони по поръчка, рокли или поли. Носете класическа бяла тениска или риза с любимите си токчета за излъскана визия, която никога няма да остане на среща. Бял топ задължително трябва да присъства в гардероба ви.

Макси рокля с флорални мотиви

гардероба
Неща, които никога да не изхвърляте от гардероба си снимка: pinterest

Изключително елегантна и безкрайно гъвкава, макси роклята с флорални мотиви е най-добрият елемент от гардероба – вашият универсален стилен герой, който да изглежда лесно съчетан.

Ласкавата дължина и елегантният силует означават, че макси дрехите могат да бъдат облечени по-добре (добавете токчета) или по-ниски, ако е необходимо. Те могат да бъдат подходящи за офиса, като добавите блейзър и ще ви прекарат през по-студените месеци, съчетани с масивна плетка и високи ботуши до коляното

Tagged ,
на горе