Основни дрехи, от които зимния ви гардероб се нуждае

Основни дрехи, от които зимния ви гардероб се нуждае
Мода

Основни дрехи, от които зимния ви гардероб се нуждае

С настъпването на студеното време и зимата е време за смяна на вашия гардероб.Искате ли да ви е уютно и топло, без да губите чувството си за стил? Чудите се как да носите рокли през зимните месеци? Ние знаем точно от какво имате нужда!

Независимо дали се отправяте на свежа сутрешна разходка или имате празнично събиране с най-близките си приятели, всяка жена трябва да има страхотна колекция от зимни дрехи в гардероба!

От дамските зимни джъмпери до основните тесни дънки и чудатите палта, които със сигурност ще ви помогнат да се откроите от тълпата, основните неща в гардероба и съветите за стил за този сезон със сигурност ще подобрят зимния ви ансамбъл.Официално е: сезонът на напластяване е пред нас. Това е време, с което всички сме твърде добре запознати, тъй като обличаме допълнителна тениска под зимен пуловер, за да се опитаме да отблъснем студа!

Първата стъпка е да подготвите основните си неща. Базовите са перфектни, тъй като могат да бъдат стилизирани различно през цялата година, както и да се използват като допълнителен слой топлина. Време е да подготвите вашия зимен гардероб.

Основни дрехи, от които зимния ви гардероб се нуждае

Зимни шапки: 5 тенденции, които да гледате през 2024 г

Топ 8 кашмирени шалове за зимата

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Основни дрехи, от които зимния ви гардероб се нуждае

Дънки деним

Тесните дънки са идеалното място да започнете с основните неща за зимния гардероб поради тяхната гъвкавост. Носете ги с пуловер за разходка през хладния зимен ден или с блестящо горнище за лесен тоалет за коледно парти!

Комбинирайте с набор от зимни обувки – от класически черни ботуши до ботуши над коляното – ще бъдете стилни и готови за зимата.

Пуловер с деколте

гардероб
Основни дрехи, от които зимния ви гардероб се нуждае снимка: pinterest

Лек, удобен и изключително гъвкав, пуловерът с яка на костенурка е от съществено значение, когато става въпрос за наслояване. Освен това е изключително гъвкав, може да се облича нагоре или надолу, както желаете!

Комбинирайте с любимия си деним, ботуши и сако за класически стилен външен вид. Пуловерът е задължително да присъства във вашия зимен гардероб.

Удобни черни клинове

Зимата винаги означава да бъдете удобни и уютни! Черните клинове са от съществено значение за дните, когато може да имате няколко задачи и също толкова идеални, за да се приберете у дома, да се отпуснете и да гледате празничен филм по телевизията.

За стил и топлина съчетайте своя черен клин с голям пуловер или качулка за безпроблемна готина и небрежна визия. Клинът задължително трябва да присъства във вашия гардероб.

Чорапогащник

гардероб
Основни дрехи, от които зимния ви гардероб се нуждае снимка: pinterest

Чорапогащниците са от съществено значение, когато става въпрос за носене на рокли през студените зимни месеци. Когато избирате вашите, не забравяйте, че колкото по-високо е дението, толкова по-топло ще ви държат!

Останете класически с черен чорапогащник, който ще пасне на всяко облекло, или изберете цветна и забавна опция, за да добавите малко шик към зимния си гардероб.

Изящно палто

гардероб
Основни дрехи, от които зимния ви гардероб се нуждае снимка: pinterest

Няма по-добър начин да посрещнете студеното време от това с ново палто! Без значение какъв е вашият личен стил, ефектното палто е задължително за това хладно време на годината и съществена част от зимното облекло за жени.

Вземете всяко облекло от едноцветно до изящно с красив кадифен стил или шарено палто в очарователни цветове. Класическо палто от смесена вълна ще ви отведе навсякъде – от офиса до вземането на децата от училище или вечерна вечеря. Можете дори да го хвърлите върху джъмпера и клина си за лесно облекло за седмичното пазаруване или да го съчетаете с любимата си рокля за незабавен изискан външен вид.

Независимо дали изберете класически сезонен цвят на червено или красиво жизнено магента, незабавно ще имате готов тоалет за всички тези зимни поводи – идеален за носене върху горната част на роклята ви за коледно парти или за съчетаване с любимите ви дънки. Той задължително трябва да присъства във вашия зимен гардероб.

Смели ботуши

гардероб
Основни дрехи, от които зимния ви гардероб се нуждае снимка: pinterest

Всяка жена трябва да притежава  в своя гардероб добър чифт ботуши, които да я носят през зимните месеци. Направете изявление с страхотни ботуши за каране, които не само ще ви стоплят, но и ще изглеждат ефектно и елегантно. Носете върху тесните си дънки и комбинирайте с едър плетен пуловер и вълнено палто за перфектната чиста зимна разходка.

Ботушите до глезена също са страхотни заради своята гъвкавост – независимо дали отивате на работа или на обяд, един добър чифт черни боти до глезена наистина ще ви преведе през сезона. Основен съвет е да съчетаете чорапа си с цвета на ботуша си, така че да не изпъква твърде много, ако е на показ.

Като алтернатива изберете чифт щапелни ботуши в поразителен цвят, за да създадете наистина различно облекло!

Tagged , , , , ,
на горе