Не харесвате дупето си? Просто ви трябват подходящи дрехи!

Не харесвате дупето си? Просто ви трябват подходящи дрехи!
Мода Здраве и красота

Не харесвате дупето си? Просто ви трябват подходящи дрехи!

 

Всяка жена мечтае да изглежда привлекателно и стилно както на улицата, така и у дома. Вярно е, че мнозина смятат задните части за проблемна област, която може да съсипе дори и най-успешната модна визия. Подготвили сме няколко прости съвета, които да помогнат за скриване или визуално коригиране на несъвършенствата на тази част от фигурата.

Едро дупе

Едро дупе

Въпреки че големите задни части са на мода сега, това не прави особено щастливи повечето собственички на тази даденост. Удълженият силует е оптималното решение за големите дупета. В този случай ще ви помогне следното: Поли от лек плат с прави кройки, допълнени от обувки с токчета. Облекла, украсени с вертикални ивици отстрани. А-образни рокли, падащи надолу. Този стил ще определи талията и ще отвлече вниманието от задните части. Също така, няма да е излишно да подчертаете талията и горната част на тялото. Акценти могат да бъдат създадени с помощта на ярки детайли: колани, шалове, бижута и т.н. Собствениците на големи задни части трябва да се откажат от панталони с ярки щампи и мини-шорти – такива модели само увеличават обема.

Ниско дупе

„Ниско“ дупе

„Ниско“ се нарича дупето, което сякаш малко „увисва“. Това визуално скъсяват краката, така че акцентът трябва да бъде върху удължаването на силуета. За целта обърнете внимание на цветовите комбинации и правилния подбор на детайлите. За да отклоните вниманието от проблемната област, ще си помогнете с: Рокли с права кройка. При такива модели долната част на роклята трябва да е права или разширена – прилежащият към бедрата плат и плътният материал визуално увеличават обема на долната част. Панталоните гаучо са панталони с висока талия, разкроени до средата на прасеца. Дънки (или панталони) в класически стил с висока талия, разширяващи се от ханша, които трябва да бъдат допълнени от обувки на висок ток. Рокли с висока талия и свободен подгъв. Те подчертават горната част на тялото, удължавайки фигурата и създавайки хармонични пропорции. Рокли с висока талия и гаучо панталони ще маскират „ниските“ задни части. По принцип трябва да се съсредоточите върху горната част – добавете ярки цветове към изображението, подчертайте деколтето или изберете модел с отворен гръб.

Не харесвате дупето си? Просто ви трябват подходящи дрехи!
Плоско дупе

Плоско дупе

Най-често плоските задни части се срещат при момичета с тесни бедра, но понякога и тези с широк таз притежават такъв тип дупе. Плоските задни части трябва да бъдат визуално увеличени и леко повдигнати. За да направите това, използвайте: Панталон с права форма. Дънки прилепващи в задните части. Пищни рокли или поли с волани около талията. Тези стилове са подходящи само за момичета с тесни бедра. А-силует поли и блузи с голям размер са подходящи за собствениците на широк таз. Панталони или дънки с акценти в задните части – джобове, ципове, бродерии и др. Декорациите визуално увеличават обема, правейки задните части по-пищни. Дълги A-line поли. Също така, в този случай акцентите върху талията, блузите и якетата  работят добре. Плоските задни части се коригират още с дълги A-образни поли и свободни дънки

Дупе тип круша

Дупе тип „Круша“

Крушовидните фигури се характеризират със заоблени форми и доста тънка талия. Собствениците на такива фигури най-често искат да скрият твърде заоблените или големи задни части. За да направите това, можете да изберете: Разкроен от бедрото панталон или панталон с права кройка. Пола -клош или а-линия с висок колан, който ще подчертае талията и ще отклони вниманието от проблемната зона. Панталони с геометрични щампи: вертикални ивици, многоцветни и асиметрични ивици и др. Такива модели визуално намаляват обема на бедрата и задните части. Рокли с трапецовидна кройка, също изглеждат добре.

Телесните недостатъци не са причина за отчаяние. Достатъчно е да изберете правилния гардероб и вие ще бъдете кралица във всяка обстановка. Всичко зависи от това как се представяте.

 

Tagged , , ,
на горе