най-добри секс пози за жени
Интимно 18+

6 неща, които не трябва да правиш по време на секс

Сексът е важна част от развитието в една връзка. Сексът обаче си има и някои тънкости. По всяко едно време може да объркаш нещо по време на самия секс и да завърши с не толкова добър финал. Една погрешна дума, фраза или действие обаче може да убие желанието в партньора ви и да го отложите за другия път. Не сте сигурни какво точно не трябва да правите по време на секс и къде бъркате? Е, отговорът е тук. Ние сме насреща да ви помогнем да не повтаряте грешката, която сте допуснали, било то дори и неволно.

4 секс пози за по-голяма интимност

9 нестандартни места за горещ секс

infomax-logo-50-15-HW Кой е най-здравословният шоколад и защо?

6 неща, които не трябва да правиш по време на секс

1. Използване на телефона
Шокиращо ново проучване установи, че един на всеки 10 души признава, че проверява телефоните си по време на секс.Не е изненадващо, че хората от хилядолетието са най-склонни да се поддадат на разрушаващия навик. Изборът на телефона пред партньора ви създава конфликт и води до по-ниски нива на удовлетворение от връзката и по-високи нива на депресия, съобщават тези изследователи. Как може да си концентриран едновременно и на двете места- в телефона и в партньора.Доста трудна задача, дори невъзможна. Затова за добър секс всички странични неща са излишни, камоли телефона.

2. Гледане на часовника

5 неща, които не бива никога да правите преди секс
 6 неща, които не трябва да правиш по време на секс

На всеки се е случвало да прави секс, когато е уморен или има проблеми на главата си и мисли само за тях и започва да се взира постоянно в часовника.Кой знае защо, ако почнеш да се прозяваш и да си гледаш часовника по време на секс, хората го приемат като нещо крайно невъзпитано. Затова трябва да подходиш класно – примерно да изчакаш подходяща поза и да си надзърнеш към часовника зад главата на мацката. Прозявките пък можеш да прикриваш с ръка и актьорско майсторство като спотаен стон. Но най-вече, вместо да се разсейваш, можеш да се стегнеш и по-бързо да приключиш това занимание, за да си седнеш на спокойствие пред телевизора.

3.Постоянно говорене

добро сексуално здраве
 6 неща, които не трябва да правиш по време на секс

Постоянното говорене, мрънкане и задаване на излишни въпроси по време на акта губи желанието на партньора ви и сексът може да отиде по дяволите. Защо ви е да говорите по време на секс, като може изцяло да се отдадете на него. След като приключите имате достатъчно време да си говорите каквото желаете.Въобще жените обичат да говорят, дори когато току-що са правили секс – за живота, за бъдещите деца, за пътуванията до майките им за уикенда и предстоящия доклад. Но понякога е необходимо да уважите другия човек и просто да помълчите.

4.Имитация на оргазъм
Сексът е нещо много яко и повечето пъти те кара да издаваш звуци на възхищение. Но все пак има някакви разумни граници и децибели, в които е редно да изразяваш радостта си от съвкуплението… и те са не по-силно от нормално усилен филм. Не е нужно всички на етажа да разберат – камо ли всички в блока.

5. Еднообразните пози
Еднообразните пози не водят до нищо хубаво. Когато човек знае една и съща поза и я използва по време на всеки акт то започва да се губи смисъла от секса. Започва да става скучен и нямаш търпение той да свърши. Веднъж разбрали, че позицията „жената отгоре“ е най-бързият начин за оргазъм, много ж ени в продължение на години не променят сексуалния си навик. Това е типична грешка в секса. Всеки път по едно и също време, по всяко време на деня и нощта, вие сте „на кон“. Разбира се, но за мъжът до вас може би вече е скучно за смърт. Време е да промените позите си по време на секс.

6. Пълно мълчание

добро сексуално здраве
 6 неща, които не трябва да правиш по време на секс

От всичко казано дотук човек може дотолкова да се уплаши, че да реши, че по-добре да си мълчи. Както знаем от полицейските филми – всеки има право да запази мълчание, защото всичко казано може и ще бъде използвано срещу него. При така поставени факти мълчанието сякаш има своите плюсове – все пак няма как да сгрешиш, ако не кажеш нищо, нали така? Напълно погрешно. Ако мълчиш в леглото, създаваш усещането, че си темерут. Така че, както си научил правилата за говорене в различни други ситуации, просто трябва да усвоиш дисциплината събеседване в леглото. Все пак сексът е форма на общуване и като всяко друго социално умение подлежи на овладяване – от някои трудно, от други по-лесно, но няма невъзможни неща.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?