истината зад сексуалните убеждения
Интимно 18+

9 нестандартни места за горещ секс

От дълго време ли не сте правили горещ секс? Когато двама души са заедно от много време, рутината навлиза в спалнята им. Ако обичате нестандартните неща и искате вълнуващ и незабравим секс, то изберете най-неочакваните места и споделете незабравими преживявания с любимите си хора. За много хора най-вълнуващият секс си остава този, който се прави на неочаквано място, в неочаквано време.

6 от най-романтичните места в България

Най-добрите секс пози по време на бременност

infomax-logo-50-15-HW Вижте петте тайни за добър секс

9 нестандартни места за горещ секс

1.На паркинг

горещ секс
9 нестандартни места за горещ секс

Колите винаги са били популярно място за хапване набързо, вероятно защото границата между общественото пространство и личното пространство е леко размита, а може би и защото ви напомня за дивите и безгрижни дни на тийнейджърството. Незаконно е (ако някой ви види), но в противен случай давайте! Препоръчваме уединени зони на паркинги през нощта. Ако се чувствате наистина смели, опитайте го през деня. Наистина ще имате горещ секс.

2.Обществена тоалетна

Обществените тоалетни може да не са най-идеалното място за среща, но са по-популярни, отколкото си мислите. Вероятно защото е повече от вероятно просто да бъдете помолени да напуснете мястото, ако бъдете хванати, отколкото да бъдете арестуван? Ако ще изпробвате това, препоръчваме да опитате изправени позиции, за да избегнете докосването на груби неща. В обществена тоалетна ще имате горещ секс на 100 %.

3.Пред голям прозорец

Искате горещ секс? Е, това е за вас. Има целия ефект на секс навън без дискомфорт. Това необичайно местоположение предоставя интересна гледка за вас, а може би и за зяпачите отдолу. Препоръчваме това за всеки, който иска тръпката да бъде уловен или харесва публика. Само моля те не изпадай.

4.На Балкон

горещ секс
9 нестандартни места за горещ секс

Независимо дали е балконът на лодка или хотел, докато сте на романтично бягство, или балконът на вашия жилищен блок, това несъмнено е чудесно място за публичен и горещ секс. В по-голямата си част трябва само да се тревожите, че съседите ви ще ви чуят или видят, но това е половината от вълнението, нали? Използвайте външни мебели или балконски парапети в своя полза, когато обмисляте позиции на това необичайно място. И още веднъж, моля, не отпадайте.

5.На покрива

Много от вас са признали, че са имали романтична среща на покрива по едно или друго време. Този вид срещи всъщност могат да бъдат доста частни – но получавате същия прилив на адреналин като при секс на публично място. За истинска романтика вземете одеяло и кошница за пикник и след това ги облечете под звездите. На покрива ще имате със сигурност горещ секс.

6.В кола с пътници

Добре, едно нещо е да го правиш в кола без никой друг наоколо, на уединен паркинг. Но това е друга история. Изненадващо, няколко от нашите читатели бяха достатъчно смели да опитат това. Номерът да правите горещ секс на това необичайно място е да бъдете СУПЕР-ДУПЕР дискретни. Въпреки че наличието на пътници в колата е това, което прави това толкова пикантно, наистина не искате те да знаят какво се случва.

7.Докато шофирате

Чували ли сте за път, но за горещ секс по пътя? Звучи сложно. Това може да не е най-безопасният отговор в списъка, но със сигурност е един от най-интересните, спечелвайки му номер 2 от резултатите от проучване. Ако възнамерявате да опитате този, препоръчваме ви да го направите в зона с нисък трафик и ограничение на скоростта, а не на магистрала.

8.На работа

горещ секс
9 нестандартни места за горещ секс

Всеки има някаква сексуална фантазия, но малцина са достатъчно смели, за да я реализират. Ще се изненадате колко от нашите читатели са били достатъчно смели, за да влязат в офиса си, на своите съпрузи или на някой друг. Бани, лични офиси и конферентни зали са чудесни за забранен горещ секс, ако сте сигурни, че шефът ви не е наоколо.

9.В пробна

горещ секс
9 нестандартни места за горещ секс

Всички знаем колко много момчета мразят да чакат техните половинки да пробват дрехи, така че не трябва да е изненада, че толкова много от нашите читатели съобщиха, че са подправили изживяването, като са правили горещ секс в пробната. Това беше един от най-честите ни отговори!

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?