6 знака, че някой не иска да ви бъде приятел

6 знака, че някой не иска да ви бъде приятел
Интересно

6 знака, че някой не иска да ви бъде приятел

Хората могат да бъдат объркващи и не винаги е ясно кога някой наистина е ваш приятел. Може да имате нов, който ви изпраща смесени сигнали, или може да имате работа със стар приятел, който произволно е променил начина, по който се държи с вас.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако ви предстои ремонт на вашето жилище – потърсете нашите партньори от Диас Билд! Гаранция за качество и стил!

 

Най-добрите тенденции в сандалите пролет 2024

4 витамина и хранителни вещества за здрави нокти

6 знака, че някой не иска да ви бъде приятел 

1.Винаги вие ги търсите първи.

Ако никога не ви се обаждат или пишат първи, това е знак, че не са ви приятели. Истинските трябва да бъдат балансирани и изградени върху взаимно уважение. Ако ги накарате да излизат първи през цялото време, това е знак, че те не мислят за вас по същия начин, както вие мислите за тях. Ако те се свързват първо с вас, за да излизат от време на време, вероятно наистина искат да бъдат приятели.

Опитайте се да вземете предвид и алтернативните обяснения. Ако вашият приятел се е оплаквал колко е зает всеки път, когато сте го виждали през последния месец, и той е спрял да се свързва едва през последния месец, това вероятно не е знак, че не искат да бъдете заедно.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

2.Те ви търсят само когато искат нещо.

приятел
6 знака, че някой не иска да ви бъде приятел снимка: pinterest

Ако все пак ви се обадят, причината им да го направят може да е проницателна.

Един приятел трябва да иска просто да излиза с вас, защото се радва на вашата компания. Ако все пак ви се обадят или ви изпратят съобщение, но само защото имат нужда от помощ с домашните си или вие имате кола, а те нямат, това е сигнал, че те не са истински другари. Вземете предвид причината им да се свържат, когато се опитвате да определите дали са ви приятели или не.

Напълно нормално е те да търсят помощ от време на време. Това обаче не трябва да е единствената причина да ви търсят!

3.Те не отговарят на вашите текстове.

приятел
6 знака, че някой не иска да ви бъде приятел снимка: pinterest

Не е любезно да пренебрегвате текстови съобщения или да отделяте 2-3 дни за отговор. Хората се вълнуват да говорят с приятелите си и това обикновено се отразява в това колко време им отнема да отговорят на вашите текстове. Ако някой категорично не отговаря или му трябват няколко дни, за да отговори на вашите текстове, това е знак, че не сте с особено висок приоритет. Ако са ваши другари, биха били много по-изразителни и комуникативни.

Има малък процент от хората, които наистина са лоши в проверката на телефона си. Ако това е единственото нещо в този списък, което сте забелязали, те може просто да са малко разсеяни, когато става въпрос да запомнят да отговорят. Ако един човек не отговаря на вашите съобщение, то този човек не е ваш приятел.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

4.Дават ви слаби извинения.

Качеството на извинението има значение, когато става въпрос за отмяна на планове и отговор. Ако нямат основателни причини да пропуснат плановете, които правите с тях, или да не реагират, когато се свържете с тях, това означава, че не ценят чувствата ви. Истинският приятел трябва да се извинява, да предлага прилично обяснение и да не си създава навика да ви разбива.

Възможно е той да лъже от време на време, но поне трябва да го е грижа достатъчно за вашите отношения, за да измисли добро извинение!

5.Изглежда не се интересуват от личния ви живот.

приятел
6 знака, че някой не иска да ви бъде приятел снимка: pinterest

Ако разговорите ви винаги се фокусират върху тях, те не са истински приятели. В едно истинско приятелство винаги трябва да има даване и приемане, но ако чатовете ви винаги се концентрират върху тях, това не е добър знак. Те трябва да ви попитат как се справяте, да попитат за вашите интереси и да се регистрират, когато се сблъскате с препятствие. Ако не го направят, това е знак, че са малко егоисти и вероятно не са ви истински другари.

Трябва да се чувствате така, сякаш са инвестирали във вас. Когато излизате с тях, трябва да имате чувството, че те активно искат да научат какво правите. Ако не получите това чувство, това говори много за връзката ви. Това означава, че този човек не е ваш приятел.

6.Те са учтиви, но не особено топли.

приятел
6 знака, че някой не иска да ви бъде приятел снимка: pinterest

Ако те не ви карат да се чувствате обичани и оценени, това е червен флаг. Може да е трудно да се направи разлика между това някой да е просто сърдечен и някой да е автентично приятелски настроен. Начинът, по който се чувствате, когато сте около тях, трябва да ви говори много. Дават ли ви прегръдки? Развълнувани ли са да говорят с вас? Има голяма разлика между това някой да е просто небрежно мил и някой да направи всичко възможно, за да ви накара да се почувствате като най-добрата версия на себе си.

Ако не можете да направите разликата, обърнете внимание на това как вашият приятел взаимодейства с други хора. Ако те се отнасят с вас по принцип по същия начин като всички останали, е безопасно да се предположи, че те са просто естествено мили. Ако са уникално топли с вас, вероятно са ви приятели!

Усмихват ли се, когато те видят? Първоначалната им реакция към вас може да ви каже много за това какво чувстват към вас.

Tagged , ,
на горе