да има
Любов и партньорство

5 типа приятели, които не бихте искали той да има

Хората са различни, като това се отнася и до типа приятели, които вашата половинка може да има. С някои от тях вероятно ще се сближите доста и ще си паснете по характери, но с други може да сте на нож от първия ден, а това определено би било проблем. Затова преди да решите как да постъпите, трябва по-добре да анализирате поведението на втория тип приятели, за да видите къде е проблемът.

HappyWoman_Astrology_1200x300

Ако искате да изглеждате зашеметяващо,  тук може да си поръчате онлайн качествени и натурални продукти от HappyMarket.bg за вашата красива визия

 

infomax-logo-50-15-HW Какво ни носи невиждана мощ в Китайската Нова година на Дървения дракон?

infomax-logo-50-15-HW Mirror: Принц Хари притиска Меган Маркъл да се върне в Обединеното кралство

За да ви помогнем да се ориентирате, извадихме списък с 10 типа приятели, които не бихте искали партньорът ви да има:

Подтикващият

Това е номер едно в списъка на непукистите. Във всяка група момчета има такъв, колкото и да не ви се иска да има. Той води омагьосан живот, на който повечето му приятели завиждат. Неговите преживявания са в основата на целите на всички останали в света на момчетата. Проблемът обаче е, че той е много териториален, когато става въпрос за приятелите му.

Щом в картинката се появи момиче, той започва да усеща, че динамиката на групата се обърква – затова ще направи всичко възможно да накара приятелите си, включително и гаджето ви, да преминат установените от вас граници, само за да докаже, че нямате власт над тяхното момче.

Той ще подтиква момчето ви да изневерява, да остава до късно, да не отговаря на съобщенията ви и ще го прави, използвайки пасивно-агресивна и просто откровено досадна тактика, само за да получи това, което иска.

да има
5 типа приятели, които не бихте искали той да има

Псевдоалкохолик

Този човек или винаги може да има „лош ден“, или наистина „добър ден“. Така или иначе, той ще иска да отбележи всеки от тях с чаша бира, последвана от неограничен кръг шотове от отворена сметка в бара.

За да оправдае склонността си да си поръчва нощно питие посред бял ден, той се нуждае от някой друг, който да има до себе си и да пие толкова много, колкото и той.

Тук се намесва вашето мило, любящо гадже. Наличието на приятелка го превръща в най-примамливата перспектива, защото така върви животът. В края на краищата приятелят ви е направил избора да се напие преди щастливия час, но това е цената на това да бъдеш наистина добър приятел.

Постоянно търсещ помощ

Признаваме, че да помагаш на другите хора е много благородна черта. Ако обаче споменатият безпомощен човек започне да разчита на гаджето ви за всичко и за всички, може просто да започнете да получавате бръчки на челото си.

Трябва да има граница на това, което човек може да направи, защото да позволиш на някой друг да се премести да живее за неопределено време при теб и твоя човек, може да се окаже пресилено.

Да позволиш на приятеля си да вземе назаем половината ти спестявания също е малко прекалено. Ако забележиш, че приятелят му се чувства твърде удобно да иска „помощ“ и никога не прави нищо, за да оправи положението си, бихме казали, че имаш наистина голям проблем в ръцете си.

Свалячът

Момиче, ти си привлекателна и гаджето ти знае това. За съжаление, някои от приятелите му може да си мислят същото и най-лошото би било, когато не се притесняват да го покажат. Някои ги наричат „играчи“, а други са просто „отчаяни“.

Така или иначе, когато този тип „приятели“ започнат да си позволяват повече, вече започва да има проблеми. Не само, че е трудно да хванете този човек в нарушение, защото ще го обърне на невинна закачка между приятели, но той вероятно е много добър в това да се обърне срещу вас, когато започнете да се оплаквате.

да има
5 типа приятели, които не бихте искали той да има

Лошият

Той може да има качества на най-добрия човек на Земята, а може и да е най-големият ви кошмар. В един момент може да е мил и внимателен, а в следващия да се държи като гадняр и да покаже най-неприятните си черти.

Лошата новина е, че гаджето ви вероятно го боготвори и ще направи всичко, което той поиска. Добрата новина е – чакай, няма добра новина.

Вижте още:

4 зодии, които обожават да получават комплименти от другите

16 забавни и интимни въпроса, които да питате партньора си

4 зодии, които остават добри партньори и след появата на децата

4 зодии, които разчитат изключително много на партньора си

4 зодии, които харесват само един тип партньори

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

8 ясни признака, че мъж Овен е влюбен във вас

Tagged
на горе