6 малки неща, които карат мъжа да се влюби
Любов и партньорство

6 малки неща, които карат мъжа да се влюби

Жените са невероятно красиви същества и знаят как да накарат мъжа си да се влюби в тях. Всичко от вашата форма до вашата форма и начина, по който се държите – момчетата оценяват всичко това. Има някои неща, които можете да направите, които надхвърлят простото оценяване и ни извеждат на ръба.

Тези неща в никакъв случай не са големи жестове, а само малки неща, които правите, които оказват влияние върху нас, независимо дали го знаете или не.

Искате да излезете с него? Поканете го

Прекрасни дами, ако искате да впечатлите вашият любим подарете си перфектната визия с качествена козметика от HappyMarket.bg 

 

6 малки неща, които карат мъжа да се влюби

1.Когато си решителна

влюби
6 малки неща, които карат мъжа да се влюби

Изглежда, че никой не е решителен в наши дни. Дори ако въпросът е просто „Какво да вечеряме?“ Въпросът обикновено се среща с нерешителен отговор, като: „Не ме интересува, вие решавате“ или „Каквото искате“. Нито един от тях не е действителен отговор, което означава, че не е от полза. Някой, който може да взема решения, показва известна категоричност, която върви ръка за ръка с увереност: нещо, което всеки оценява в партньора. Бъдете решителна и накарайте мъжа си да се влюби във вас.

2.Когато се разбирате с техните приятели

„Момиче, което може да се мотае“ е основен приоритет във връзката на всеки хетеросексуален мъж. Няма нищо, което да кара мъжете да се чувстват по-уверени във връзката от това да знаят, че могат уверено да оставят на парти жена си за малко и вие можете да отстоявате позицията си с нашите приятели и техните значими други без никаква социална помощ. Последното нещо, от което всеки мъж се нуждае, е човешка гривна, която иска да се прибере след 15 минути. Разбирайте се с техните приятели и ще го накарате да се влюби във вас.

3.Когато ги докосвате

влюби
6 малки неща, които карат мъжа да се влюби

Мъжете обичат женското докосване, особено когато това докосване е индикация за защита. Обичат да знаят, че се чувствате сигурни и защитени и начинът, по който физически ги докосвате, помага да илюстрирате този факт по автентичен начин.

Независимо дали хващате ръката им и обръщате внимание на бицепса им, разтривате раменете им или отпускате глава под мишниците им преди лягане, всички тези неща налагат идеята, че са ви накарали да се чувствате сигурни. И това чувство е хубаво като злато. Тези жестове карат мъжа да се влюби във вас.

4.Когато ги карате да се чувстват полезни

Не можете да вдигнете нещо или да отворите упорития буркан с туршия? Просто ги попитайте. Всеки обича да се чувства полезен дори и в най-малкия начин, а момчетата са склонни да използват силата като средство да бъдат полезни. Не защото вие сте слаби, а защото те са силни – или поне им харесва да им казват, че са. Карайте мъжа си да се чувства полезен и това ще ви помогне да се влюби във вас.

5.Когато инициирате нещо

влюби
6 малки неща, които карат мъжа да се влюби

Разбира се, един човек може да започне да бъде физически през повечето време, но ако промените нещата и играете доминиращата роля, той няма да го намрази, уверявам ви. Хубаво е да се чувстваш желан от една жена (и какъв по-добър начин да го направиш от това да инициираш интимност!), защото, имам предвид, мъжете също имат нужда от любов! Започнете да инициирате нещата и той ще се влюби във вас.

6.Когато оценяваш нещата, които са направили

влюби
6 малки неща, които карат мъжа да се влюби

Както и да се чувства полезен, всеки мъж иска да се чувства оценен. Например, ако са ви взели кафе преди работа и са го донесли у дома, когато се събудите в почивния си ден, поне им изпратете съобщение с благодарност.

Въпреки че задачи като тези не винаги трябва да се разглеждат, тъй като правенето на хубави неща един за друг е просто част от връзката, хубаво е да отдавате заслуги там, където се дължи (поне от време на време), а не изисква много усилия. Оценявайте го и така той ще се влюби във вас.

Tagged , , ,
на горе