14 неочаквани неща, които възбуждат мъжете  
Любов и партньорство

14 неочаквани неща, които възбуждат мъжете  

 

Всички сме свикнали да вярваме, че основните стимуланти за мъжете са перфектното дантелено бельо и безупречните форми. А може би катастрофално се заблуждаваме?

 

Ето какво възбужда най-много мъжете 

Сутрешни глътки

Известно е, че мъжете като цяло ценят красивата жена. Но, повярвайте, нито една мацка на високи токчета и в къса пола, не може да възбуди мъжа така, както едно „сутрешно момиче“ – току що събудило се, в небрежна пижама и с разрошена коса. Първо, защото когато се събудиш, изглеждаш още по-беззащитна пред любимия си, и второ, защото му принадлежиш изцяло и безусловно в този момент, а какво по-красиво от усещането за пълно притежание?

Гняв

Честно казано, все още няма научно обяснение, което би могло да помогне да се разбере защо мъжете харесват толкова много ядосани жени. Но въпреки това мъжете харесват гневни жени и това е факт. Със сигурност всяка от нас поне веднъж в живота си е чувала фразата „толкова си красива, когато си ядосана“. Струва ни се, че мъжът иска да ни успокои по този абсурден начин, добре, което ни вбесява още повече, но междувременно той наистина ни се възхищава. А и грубият секс като помирение е много добър вариант.

 

Дива коса

Тук работи същата схема, както събуждането сутрин. Вие сте уютни, домашни, без стайлинг, без козметика (за това ще говорим отделно). Можете да отделяте време за стилизиране, колкото искате, да си купувате маши, преси и всякакви уреди за разкрасяване, но истината е, че той ви иска не заради перфектния ви стайлинг. Може би тайната е, че той просто харесва вас, а не вашите безупречни къдрици?

 

Без грим

Опитвали ли сте се да пресметнете колко пари давате годишно за козметика? Вероятно за много от нас цифрата ще се окаже доста внушителна. Въпреки това, наличието на грим върху лицето на жената оставя много мъже напълно безразлични, а някои представители на силния пол изобщо не харесват, когато една жена е гримирана. Въпреки често срещаната шега в женските среди за естествения грим, който отнема много повече време и, забележително, още повече пари, отколкото непретенциозен и в резултат на това вулгарен, нашите мъже все още предпочитат естествеността в най-чистия й вид. Освен това, не забравяйте, че представителите на силната половина на човечеството обичат да се целуват, а борбата с червилото и фон дьо тена не е задача за хора със слаби сърца. Така че, когато ползвате грим, не забравяйте, че той може не само да привлече мъжкото внимание,

 

Карирани ризи

Какво може да бъде по-секси от момиче, облечено в карирана риза, независимо дали я носи на голо или върху тениска (въпреки че, може би, все пак е по-добре на голо тяло). В очите на мъжа веднага се превръщате в един вид хулиган, който не е против най-смелите експерименти в леглото. Но не прекалявайте, от време на време ризата трябва да се сменя с нещо друго, в противен случай това ще стане навик и навикът вече не е секси.

Малко коремче

Въпреки, че производителите на добавки, собствениците на фитнеси и инфлуенсърите ни убеждават в необходимостта да имаме идеална фигура и корем с плочки, земните мъже мислят различно. С идеалната външно жена, проблемът е като с красивия мъж, възникват няколко въпроса наведнъж, основният от които е: „Какво да правя с нея?“ Да я сложа на рафта? Да й се възхищавам? И да почиствам праха от време на време? Мъжете предпочитат меките жени, така че едно хубаво малко коремче, на което може да легне като на възглавница, изглежда много естествено, което несъмнено вълнува мъжете. Освен това, когато женската фигура не е идеална, тогава мъжът на нейния фон е по-спокоен за своите телесни недостатъци, без да култивира комплекси в себе си за това.

 

Бръчки

Всяка от нас изпада в сериозно отчаяние при появата на първите „паяжини“ около очите. За нас бръчките са първата стъпка към неизбежното. Нашите мъже обаче мислят различно. Не, разбира се, не трябва да се превръщате в сбръчкана стафида, но много мъже намират малките „бръчици“ за много секси, защото те са знак, че имат зряла, опитна жена пред себе си, включително сексуално, което ги възбужда много . Освен това, както знаете, изразените мимически бръчки около очите и в назолабиалната област често се появяват, когато една жена се смее много. Докато жена, която е тъжна и изтощена от постоянна депресия, не е секси.

 

Малки гърди

Да, правилно прочетохте. Противно на общоприетото схващане, не всички мъже мечтаят партньорката им да има щедър бюст, повечето представители на силния пол смятат, че не размерът на гърдите е важен, а тяхната форма и еластичност. И тези параметри често са в полза на собственичките на малък бюст. В крайна сметка малките гърди са леки и често имат привлекателен и тонизиран външен вид, увисват по-малко и запазват формата си по-дълго.

 

Добър апетит

Уви, напоследък всички жени са толкова запалени по диетите и здравословния начин на живот. Е, ако два часа седите в ресторанта, преживяте зелена салата и си мислите как петте крутона ще ви се лепнат на бедрата, нали не си мислите, че отстрани това изглежда секси. Разбира се, никой не ви предлага да изядете половин прасе на две хапки, но потискащото дъвчене на зелев лист през цялата среща също не е най-добрият вариант. В крайна сметка повечето мъже се нуждаят от земна красота, а не от горска нимфа. Ако една жена има добър здравословен апетит и не се срамува в избора на алкохол, то това говори за нейната вътрешна сила и увереност и че не й пука какво мислят другите за нея. Освен това, опитвайки различни ястия и не отказвайки различни алкохолни напитки, жената дава невербален сигнал на мъжа, че няма задръжки и в леглото.

 

Очила

Очилата, заради които много от нас си спечелиха титлата скучни и „зубърки“ в училище, имат обратен ефект в зряла възраст. Зад тях жената изглежда крехка и беззащитна, или обратното – уверена и независима – и двете събуждат сексуалната фантазия на мъжете.

 

Нисък глас

Първо, пискливият глас дразни всички, защото, моля, кажете, кой може да издържи на такъв шум през цялата вечер? Но ниският и дори леко дрезгав глас на жената, мъжете намират за невероятно секси. Между другото, най-добрата рецепта за съблазняване е да шепнеш в ухото му нещо с такъв глас.

 

Бели петна по загоряло тяло

Въпреки факта, че наличието на следи от бикини и сутиен ви кара да изглеждате по-различно от перфектната красота от корицата на лъскавото списание, мъжете все пак наистина го харесват. Защо? Всичко е много просто: в комбинация с тен белите участъци изглеждат още по-голи.

 

Дълги поли

С дългите поли всичко е просто – под тях е скрита тайна, но междувременно майките и бабите ни учеха, че изобщо не е необходимо да показваме всичко наведнъж. Така че – летящи платове и поли до петите – нашето всичко, защото под тях, според противоположния пол, може да се крие нещо свръхестествено и невероятно привлекателно, дори ако любимият ви ви е виждал „навсякъде“ повече от веднъж.

 

Боси крака

В старите времена, когато момичетата дори не можеха да мечтаят за еманципация, босите крака се смятаха за намек за голота (в края на краищата това означаваше, че жената няма чорапи), което, разбира се, не можеше да остави нито един мъж безразличен.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе