Нещата, които всяка жена иска, но не си признава
Любов и партньорство

Нещата, които всяка жена иска, но не си признава

Има неща, които партньорът иска, но не си ги признава. Да си във връзка е като да живееш в паралелен свят. Имате онзи специален човек, който е готов да ви прегърне както при провала, така и при успеха. Двойките, които са запечатали любовта си в брак, все още се нуждаят от огромен ангажимент, взаимно уважение и усилия, за да поддържат връзката свежа както винаги.

Със сигурност сте силно влюбени и никога не бихте очаквали нещо да се обърка, но дори привидно перфектните взаимоотношения трябва да бъдат подхранвани от време на време, за да ги поддържате живи. Ако искате да продължите тази отлична връзка, която имате, ще трябва да работите върху нея и да подобрите връзката. Отидете на почивка, резервирайте хотелска стая, планирайте изненади и си отделете необходимото внимание и ги накарайте да се чувстват ценени.

Изготвихме списък от няколко неща, които вашият партньор няма да ви каже, но се нуждае от тях, които ще подправят нещата и ще запазят любовта като напъпило цвете между вас двамата.

Естествени средства за лечение на стрии

6 причини защо жените искат лоши момчета, но имат нужда от добри

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Надявам се да се влюбиш

Нещата, които всяка жена иска, но не си признава

Внимание

признава
Нещата, които всяка жена иска, но не си признава

Да отделяте цялото си внимание на партньора си е начин да го накарате да се почувства ценен и обичан. Ако откриете, че вашият партньор е съсредоточен изцяло върху вас, когато сте заедно, това ще бъде огромен фактор за сближаването ви още повече. Светът наистина е много натоварен и може и двамата да имате много неща, свързани с други неща, като работа.

Това обаче не е извинение да сте винаги замъглени в мислите и действията си. Уверете се, че отделяте време за него и го правете щастлив. Не просто да седнете с него и да се занимавате с телевизора или лаптопа си. Обръщането на внимание означава говорене, споделяне на шеги, комплименти, интимност и т.н. Вашите действия и вашето отношение ще предадат вашето намерение и ако партньорът ви види, че все още копнеете за него или нея, дори след като сте толкова заети на работа, той определено ще бъде задоволен отвъд думите. Жена ви се нуждае от внимание, но не си признава.

Пространство

признава
Нещата, които всяка жена иска, но не си признава

Досега трябва да сте знаели какво харесва и не харесва партньорът ви. Как реагират, когато са разстроени и как обичат да си вършат работата. Трябва да сте наясно с техните предпочитания и да действате според тях. Трябва да има някои граници, които и двамата трябва да настроите и да се уверите, че никога не ги прекрачвате. Понякога е по-добре да отделите малко време на по-добрата си половина, тъй като времето преодолява някои прегради. Всички тези малки жестове от ваша страна определено ще имат въздействие и със сигурност ще укрепят връзката ви. Жената има нужда от пространство, просто не си признава.

Време заедно

признава
Нещата, които всяка жена иска, но не си признава

Всички сме заети с живота си и след като се оженим, сме склонни да пренебрегваме нуждата от почивка по-често. Забравяме отговорностите към по-добрата си половина и това отслабва връзката. Най-добрият начин да се противопоставите на това е да планирате ден от седмицата или месеца, който да прекарате заедно.

Може да е среща или филмова вечер, или просто да резервирате стая в луксозния курорт или хотел, който харесвате и двамата. Каквото и да ви помага да се отпуснете и да върнете старите спомени, ще работи и ще разнообрази живота ви заедно.

Не позволявайте на твърдите културни практики, които нямат никакво значение, да ви навлязат. Счупете оковите и оставете място за другата си половина. Помагането в работата в офиса или в извършването на домакински задължения поемат еднаква отговорност. Понякога партньорът ви дори няма да поиска помощ, но трябва да го наблюдавате и да знаете какво би го направило щастлив и спокоен. Всяка жена иска повече време заедно, но не си го признава.

Интимност

признава
Нещата, които всяка жена иска, но не си признава

Цялото внимание, цялата комуникация, благодарността, предоставянето на пространства няма да означават нищо, докато партньорите не изразят цялата тази любов с малко интимност. Хващайте ръката й или го целувайте по бузите от време на време.

Всички тези действия карат партньора ви да се чувства обичан и вие ще усетите любовта им в техните реципрочни действия. Интимността не означава само физическа интимност, но и всички дейности, които карат партньора ви да се чувства обичан и поглезен. Превърнете дома си в хотел за двойки и се обичайте, както на медения си месец. Не бъдете резервирани, по-скоро бъдете изразителни. Подарете повече интимност на партньорът ви. Жената иска повече интимност, но не смее да си го признава.

Tagged , ,
на горе