Зодиите, които е най-вероятно да бъдат необвързани през 2022 г.

Зодиите, които е най-вероятно да бъдат необвързани през 2022 г.
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които е най-вероятно да бъдат необвързани през 2022 г.

Новата 2022  година е подготвила големи изненади за много хора. За някои те ще бъдат положителни, а за други – не, като това важи и в голяма степен за отношенията в любовта. Докато едни ще намерят нова половинка и ще бъдат влюбени до уши, то други ще трябва да чакат още поне 12 месеца, за да имат по- голям успех на любовния фронт.

 

Ето представителите на кои зодии е по-вероятно да бъдат необвързани тази година

 

Овен

2022 г. е тежка за теб като цяло, драги Овен. Предстои ви да изпитате редица главоболия поради начина, по който планетите са наклонени към вашия слънчев знак, и вашият любовен живот е абсолютно включен в бъркотията. Въпреки че е вероятно все още да имате обогатяваща година, все още не очаквайте да намерите идеалния човек за вас. 2022 година може да започне като астрологична буря, но с известно търпение, вашите любовни перспективи ще се засилят към края на годината, така че не се отчайвайте.

Близнаци

Представителите на този знак ще имат тежки времена в началото на 2022 година, като за някои от тях те вече са настъпили. Тазгодишното астрологично време не е особено благоприятно за процъфтяването на романтичните връзки за вас, особено в първите няколко месеца.  Ако искате да се влюбите, прогнозата не е много добра, но искате да бъдете известно време сами без човек до себе си, 2022  е добра година да го направите. Дори и да изберете тази опция, това не означава, че няма да срещате нови хора, тъй като в природата ви е да търсите комуникация с околните. Тази година се съсредоточете върху подхранването на тези платонични взаимоотношения и установяването на система за подкрепа, която смятате, че наистина ви помага. Може да има проблеми в брачния ви живот поради позицията на Марс във вашия хороскоп.

Лъв

Подобно на Близнаците, 2022 не е година за нови връзки и за Лъвовете, тъй като романтиката ще се окаже трудно начинание в този период заради разпределението на звездите. Ако сте от типа Лъв, който се чувства най-добре, когато е независим, ние сме развълнувани заради вас, защото ще имате възможност да сте в зоната си на комфорт. Ако обаче сте склонни да изпитвате нужда от някого до себе си, за да бъдете щастливи, може би това е годината, в която се откъсвате от този модел. Помислете да се съсредоточите върху начинания, свързани с кариерата, или духовна практика, която изисква интроспекция.

Водолей

Сатурн ще бъде във вашия знак, което може да накара любовта да се почувства малко по-ограничителна. Ако търсите връзка, може да откриете, че не срещате правилните хора. Ако пък вече имате партньор до себе си, може да почувствате, че връзката ви не води до никъде. Вместо да настоявате за някакви големи промени е добре да изясните дългосрочните си емоционални планове. 2022  година не е за големи проблеми, а за поставяне на цели. Сатурн обича добрата стратегия. Много по-вероятно е Водолеят да има нови запознанства, отколкото да прави сватбени планове. Това е знакът, който най-вероятно все още да изпитва влечение по някой стар любовник, което прави вероятността за започване на нова връзка доста по-малка. Бъдете обаче внимателни. Макар че може да се радват да се мотае с вас и да се забавлявате заедно, той ще устои на всичките ви усилия да изведете нещата на по-дълбоко ниво. Той обича самотата толкова, колкото обича компанията. Той не е човек, който бързо се установява.

Рак

Тяхното търсене на любов ще работи добре в ранните етапи. Ракът може да осъзнае, че любовта често е несправедлива и затова няма да си прави планове за по-дълбока връзка. Като човек, роден под този знак, е време да преоцените колко много сте инвестирали във връзката си и да помислите за грешките, които сте допуснали. Първите три месеца могат да бъдат трудни за вас по отношение на брачни и емоционални отношения и вероятно вече сте разбрали това и сами. Трябва да избягвате вземането на прибързани решения. Ракът, който все още е необвързан, има страхотна възможност да създаде нова връзка, но трябва да бъде търпелив. За тези, които са били във връзка, с годеник или в брак от дълго време, това усещане за вътрешна топлина може да бъде трудно да се събуди. Ще има много компромиси и двамата ще бъдете упорити на моменти и ще се натискате един друг до предела на търпението и възможностите му. Ходите по тънък лед, така че бъдете внимателни.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе