Най-щастливият ден от месеца за всяка зодия за юли 2023 г

Най-щастливият ден от месеца за всяка зодия за юли 2023 г
Астрология

Най-щастливият ден от месеца за всяка зодия за юли 2023 г

Открихме най-щастливият ден за всеки зодиакален знак в астрологията през месец юли 2023 г. Докато навлизате в дълбоката енергия на юли 2023 г., важно е да осъзнаете, че късметът се основава просто на вашата истина. Толкова често можете да категоризирате вашите мечти или желания по тези абстрактни начини, но те са по-дефинирани от това, тъй като съставляват вашата автентична истина. За да разберете, че всяка идея, мисъл и желание се основават на вашата божествена истина, тогава можете да се докоснете до нея с по-голяма увереност и доверие за процеса, който ще е необходим, за да я проявите.

През юли 2023 г. Марс, планетата на действието и страстта , навлиза в Дева, което означава, че ще бъде ценно време да правите планове и да не се обезсърчавате от закъснения, а вместо това да ги видите като възможност да станете по-добри.

Наред с две благоприятни лунни събития, Пълнолунието в Козирог и Новолунието в Рак , ви се показва път към баланс между почитането на себе си и вашите отговорности, което също се свежда до почитане на вашата дълбока истина и това със силата, която имате да създавате всичко, което пожелаете – само ако вярвате в себе си.

Най-щастливият ден от месеца за всяка зодия за юли 2023 г

Пари ще потекат, като река през Юли 2023 към три зодии

Очарователната Мария Силвестър става първата дама – водещ на „Стани богат“

Наоми Кембъл стана майка за втори път на 53 години

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Най-щастливият ден от месеца за вашата зодия, юли 2023 г.:

Овен  (21 март – 19 април)

Късметче за вашата зодия Овен

Най-щастливият ден: понеделник, 3 юли

Вашият най-голям дар е способността ви да действате и да се доверявате на вътрешното си аз. Въпреки че това е нещо, с което сте се борили в началото на годината, вие сте започнали да прегръщате повече от силата си, което ще доведе до някои невероятни и красиви моменти през месеца юли 2023 г.

Юли започва с пълнолуние в Козирог, подчертаващо темите от вашата кариера и професионален живот. Докато можете да се придържате към тази вътрешна сила и истина , настъпва ключов момент, който ще ви осигури финансовото изобилие, признание и дори награда, към която сте работили. Вярвайте, че всичко се е случило така, както е било предназначено за вас, и за вашето достойнство, че заслужавате всичко.

Телец (20 април – 20 май)

Късметче за вашата зодия Телец

Най-щастливият ден: понеделник, 3 юли

Докато миналият месец беше съсредоточен много върху това да можете да говорите и артикулирате своята истина на хората в живота си, юли 2023 г. сега носи наградите за това. Може да е трудно да говорите, независимо дали в професионални области или дори в личния си живот, но когато го направите, вие също започвате да изпращате вибрациите на това, което наистина желаете.

Пълнолунието в Козирог ще освети вашия сектор на късмет и изобилие, като ще започне месец на дълбоки възможности да разширите не само финансите си, но и душата си. Не поставяйте под съмнение добрите неща, когато започнат да текат, това е била целта на цялата работа, която сте положили, и е предназначена за вас.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Късметче за вашата зодия Близнаци

Най-щастливият ден: понеделник, 17 юли

Трябваше да започнете да гледате на себе си и на живота по напълно нов начин, но сега, когато го направихте, ще започнете да виждате наградите и ползите от това да текат без усилие към вас. Централна тема в живота ви наскоро беше, че искате вашият професионален живот да служи за по-голяма цел или дори тази странична суматоха, за да се почувствате някак изпълнени на ниво душа.

Новолунието в Рак през юли 2023 г. ви предоставя възможност за ново начало във вашата финансова стабилност и дори в чувството ви за самоуважение. Това е нещо, което сте спечелили и което ще ви помогне да потвърдите вашите скорошни промени и усилия да създадете живот с по-дълбок смисъл.

Рак (21 юни – 22 юли)

Късметче за вашата зодия Рак

Най-щастливият ден: събота, 22 юли

Откакто Сатурн се премести в Риби, вие сте станали по-отдадени на живота според вашите условия. Независимо дали това е включвало пътуване, излизане от зоните на комфорт или дори участие в нови форми на обучение и знания. Искали сте да се разширите и да можете да живеете живота, който знаете, че е предназначен за вас.

Имало е предизвикателства, но дори и в хаоса, вие сте запазили доверието си в божествения план. През юли 2023 г. Сатурн в Риби, управител на вашия щастлив сектор, се обединява с Юпитер в Телец, който управлява вашата общност и зона на репутация. Заедно ще има голяма отплата за усилията, които вече сте положили, за да живеете по-автентично. Това е шанс да разберете, че винаги е необходим скок на вярата за най-великите пътувания и щом го направите, няма спиране.

Лъв (23 юли – 22 август)

Късметче за вашата зодия Лъв

Най-щастливият ден: понеделник, 17 юли

Северният възел управлява вашата съдба , това са частите от живота, които са божествено ваши, но те се реализират едва след като сте научили вашите кармични уроци или тези, свързани с вашия южен възел. През юли 2023 г. Северният възел напуска Телец и навлиза в Овен на 17 юли като част от своето ретроградно пътуване и запалва по-голяма експанзия като владетел на вашия сектор на късмета.

Дори в това се разбира, че късметът и изобилието по право са ваши. Дори и да сте се борили да разберете или да повярвате, че сте достойни, тази идея да живеете наистина пълноценен живот, докато постигате прекрасни неща, винаги е била вашата съдба. Просто трябваше да научите уроците, за да можете съзнателно да го изберете и сега чудесното потвърждение, което върви заедно с него, ще ви помогне да финализирате всичко друго, за да можете да влезете в пълното изобилие на съдбата си.

Дева  /23 август-22 септември/

Късметче за вашата зодия Дева

Най-щастливият ден: понеделник, 17 юли

Юпитер е планетата на късмета и като най-голямата планета в зодиака, не може да помогне да доведе до разширяване в каквато и област да докосне. В момента Юпитер си проправя път през Телец, управител на вашия сектор на късмета, така че имате интензивна и мощна енергийна вълна, която се движи през вас и живота ви. Всичко е настроено да расте и да ви помогне да се разширите в нови области от живота си. Няма място за поглед назад, тъй като в този момент бъдещето е всичко, което имате.

От 12 юли Юпитер влиза в разговори с Нептун в Риби за остатъка от месеца. Нептун управлява вашия романтичен сектор. Късметът е на ваша страна във всеки случай, този месец може да има някои невероятни романтични събития или нови възможности, които се отварят поради важна връзка в живота ви. Това чувство, че нещата са твърде добри, за да са истина, може да продължи, но вярвайте, че не е и е точно това, което заслужавате.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Късметче за вашата зодия Везни

Най-щастливият ден: понеделник, 17 юли

Преминали сте през толкова много изцеление на връзката през изминалата година или така, може да сте се чувствали така, сякаш други области от живота ви са били оставени на заден план, кариерата ви е една от тях. И все пак, тъй като нещата са се балансирали за вас в личния ви живот и сте почувствали по-голям мир, вие също сте почувствали призив да се върнете в тези други области, така че да можете да осигурите личното си израстване толкова, колкото и това на връзката ви .

На 17 юли Новолунието в Рак носи ново начало във вашия кариерен сектор. Новолунието е време за определяне на намерения и за размисъл върху това, което смятате, че искате да развиете през следващия лунен цикъл. При Рак трябва да има баланс между вашите лични нужди и други задължения в живота, но също така е време да намерите изпълнение на целта на живота си. В края на краищата вие желаете живот на величие, което означава, че сте в състояние да продължите да преследвате мечтите си, дори ако сте в невероятно партньорство.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Късметче за вашата зодия Скорпион

Най-щастливият ден: понеделник, 17 юли

На 17 юли Новолунието в Рак осветява вашия сектор на късмета, давайки ви шанс да прегърнете напълно, че животът, за който сте мечтали, се събира точно пред очите ви. Може да е предизвикателство да получите напълно цялата доброта, изобилие и радост от този месец, просто защото сте били в състояние на борба толкова дълго. И все пак реалността е това , за което сте работили, и това е, което заслужавате, така че дължите на себе си да се насладите на всеки момент.

Новолунието в Рак на 10 юли също може да повдигне някои важни теми за комуникация, тъй като ще бъде срещу Плутон в Козирог, но това е просто шанс да практикувате личното си израстване и да се доверите на пътя, който е предназначен за вас, дори да надхвърли най-смелото ви въображение, защото най-доброто наистина предстои.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Късметче за вашата зодия Стрелец

Най-щастливият ден: вторник, 11 юли

Вашата управляваща планета е Юпитер, който управлява късмета, така че тази тема във вас и живота ви е тази, с която сте свикнали и отчасти е причината да се наслаждавате и да се наслаждавате на изследването на толкова много различни аспекти на живота. На 25 юли Меркурий, планетата на комуникацията, навлиза в Лъв, който е управляващият знак на вашия сектор на късмет и изобилие и така всички ще бъдат насочени към това, което решите да комуникирате.

Действията често говорят повече от думите, но думите поставят рамката на живота, който искате да създадете. И за да включите други в плановете си, вие също трябва да можете да общувате с тях, за да се случи това. Сега е вашият шанс да помислите по-задълбочено върху вашите желания и планове, докато се подготвяте да се отворите и да споделите с онези, които са значими за вас в живота. Това ще гарантира, че това, което създавате, наистина ще бъде изобилната мечта, която ви кара да преследвате величието пред посредствеността.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Късметче за вашата зодия Козирог

Най-щастливият ден: понеделник, 17 юли

Като Козирог, вие сте представени от козата, животно, което може да прекоси всеки планински връх поради своята внимателна и стабилна стъпка. Вие не просто гледате, преди да скочите, вие също правите математическите уравнения, за да знаете къде ще кацнете. Но дори вие можете да се възползвате от поемането на някои рискове, които не са толкова дабре пресметнати, защото в тези моменти изграждате по-голяма увереност и смелост в себе си и интуицията си, които наистина притежавате.

Марс, планетата на действието и страстта, ще се премести в Дева на 10 юли, Дева управлява вашия сектор на късмета, като ви помага да намерите баланс между необходимостта да разберете всеки детайл и просто да направите избор да го направите. Въпреки че има много области от живота ви, за които това може да се отнася, трябва да запомните, че единствената загуба, която наистина се случва, се намира в това, че изобщо не опитвате.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Късметче за вашата зодия Водолей

Най-щастливият ден: понеделник, 17 юли

Насърчаваме ви да намалите темпото през месец юли 2023 г. и да се уверите, че се грижите за себе си по всички начини, от които се нуждаете. Въпреки че нещата в професионалния и личния ви живот се ускориха през последните няколко месеца, може да сте се почувствали сякаш сте попаднали в цялото вълнение, но сте пропуснали част от грижата за себе си, на която не само се наслаждавате, но и също се нуждаят.

Новолунието в Рак на 17 юли ще ви помогне да забавите темпото, да се съсредоточите върху себе си и това, което ви кара да се чувствате като себе си. Независимо дали това се отразява на вашето физическо здраве или дори на вашето сърце, ум или душа, това е шанс да напълните чашата си, за да не се изтощите. Той също така засилва значението, което играете във вашето изобилие, защото когато се чувствате най-добре – тогава също ще започнете да привличате.

Риби (19 февруари – 20 март)

Късметче за вашата зодия Риби

Най-щастливият ден: събота, 22 юли

Темата за вас този месец е да се уверите, че не оставяте нищо на случайността. Тук не става въпрос за липса на доверие във Вселената, а всъщност е точно обратното. Вместо да мислите, че в крайна сметка всичко ще се нареди и изведнъж ще заживеете живота на мечтите си, вие сте вършили работата, за да го създадете. Това не се отнася само за тези лични мечти и стремежи, но и за типа човек, който искате да бъдете.

На 22 юли започва сезонът на Слънцето Лъв и той активира вашия здравен сектор, вие ще бъдете изпълнени с амбиция, мотивация и страст да действате, за да промените приоритетите си. Може да е трудно да почувствате, че имате чувство за баланс в живота си, достатъчно голямо, за да правите всичко наведнъж и това често е просто защото не можете.

И все пак можете да се върнете към това, което се нуждае от повече грижи, за да сте сигурни, че ще останете гъвкави в процеса на растеж и проявление. Отделете времето, от което се нуждаете сега, за да сте в състояние да посрещнете изобилието, което скоро ще пристигне.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе