Най-удобните секс пози за мързеливите
Интимно 18+

Най-удобните секс пози за мързеливите

Всички обичат да разнообразяват в секса и да експериментират в различни секс пози. Жените обичат секса. Всъщност някои жени си мислят за секс точно толкова, колкото партньорите си от противоположния пол, а може би и повече.
Сексът е страст! Въпреки желанието ни за интимност с любимия човек, има дни, в които сме уморени. Тогава сме готови да отстъпим пред мързела и да пропуснем поредния оргазъм. За тези мързеливи дни има и подходящи секс пози.Когато нямате настроение за изморителни креватни упражнения и засукани пози от Камасутра, може да опитате някое от следните положения, които са хем удобни, хем доставят удоволствие.

Най-удобните секс пози за мързеливите

7 златни правила за секс с нов партньор

8 причини сексуалният ви живот да страда

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

След края на дългия работен ден сте капнали от умора и нямате желание за действия, които изискват прекалено усилие? Не се тревожете, тук сме подбрали за вас няколко секс пози, при които няма нужда да се напрягате. Все пак мързеливият секс е за предпочитане пред никакъв!

Най-удобните секс пози за мързеливите

Мисионерска с опора за възглавница

Повишете удоволствието във вашите секс пози. Добавянето на няколко възглавници под бедрата ви в традиционната мисионерска поза може да промени света. Като повдигнете бедрата си, можете да облекчите напрежението в долната част на гърба и краката, като направите позицията по-удобна и устойчива, дори когато се чувствате уморени.

Кучешка

секс пози
Най-удобните секс пози за мързеливите

Класическата кучешка поза е малко изморителна за мързелив секс. Има обаче опростена версия, наречена още „слонска поза“. Жената ляга по корем, а мъжът, също по корем, ляга върху нея. В това положение той задава скоростта и дълбочината на проникване. Още по-удобно е, ако жената пъхне възглавница под таза си, за да го повдигне. Мъжът може да гали шията и гърдите й, за да придаде по-голяма нежност на акта. Предимството на тази поза е, че осигурява невероятен оргазъм. Тя е от тези секс пози, които са наистина запомнящи се.

Поза „Буква Т“

За тази секс поза жената трябва да е легнала по гръб на спалнята с повдигнати и събрани бедра. Партньорът ѝ е заел перпендикулярна на нейното тяло поза, като двете тела събрани едно до друго описват буквата „Т“. Това е от тези секс пози, която позволява дълбоко проникване, но партньорът ви има възможността с ръка да стимулира допълнително интимните ви части.

Един срещу друг

секс пози
Най-удобните секс пози за мързеливите

И двамата трябва да сте легнали на една страна с лице един към друг. Можете да обвиете краката си, но е добре коремите ви да са на дистанция, за да си отпочинете от вечерята. В това време стимулирайте половинката си с ръка. За да разгорещите ситуацията може да използвате и лубрикант. Така възбудата ви ще ви накара да забравите за пълния корем и вероятно ще се отдадете на страстен секс. Тя е от тези секс пози, които ще ви подлуди.

Поза „Лъжички“

Една класическа секс поза за мързеливи дни или сутрини и която е предпочитана от много двойки. Всичко, което трябва да направите е да позволите на любимия да обгърне тялото ви. Тази поза е и една от любимите на дамите, тъй като, освен че им доставя невероятен оргазъм, им позволява да се свържат на едно друго емоционално ниво с любимия.

Поза „Лъжички“ позволява на двама ви да стимулирате интимните си части и така да направите момента още по-приятен. Тя е от тези секс пози, които всички харесват.

Столът

секс пози
Най-удобните секс пози за мързеливите

Облегнете се и се насладете За алтернативен вариант опитайте позицията на стола. Седнете на удобен стол или на ръба на леглото, докато вашият партньор ви облегне. Тази позиция изисква по-малко физическо усилие от двамата партньори, като същевременно предлага дълбоко проникване и стимулиращо изживяване. Тя е от различните секс пози, които са любими на всеки.

Рамо до рамо

секс пози
Най-удобните секс пози за мързеливите

Подобно на позата за секс с лъжица, опитайте да застанете с лице към партньора си, докато сте на ваша страна.Тази позиция е страхотна за зрителен контакт и целуване, като същевременно поддържа комфортно изживяване с малко усилия.“ За да заемат позицията, двамата партньори лягат настрани един срещу друг. За вагинално проникване приемащият партньор може да постави горния си крак върху този на партньора си, но си струва да се отбележи, че тази позиция е чудесна и за ръчна стимулация само с игра с пръсти.

Тези секс пози ще ви разтърсят.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?