Модни идеи за офис облекло

Модни идеи за офис облекло
Мода

Модни идеи за офис облекло

Всяка жена, работеща в офис иска да ходи на работа, облечена в модерно ,,офис облекло“. Вероятно един от най – често задаваните въпроси сутрин, който тормози почти всяко работещо момиче е: „Какво да облека днес за работа?”

Отделяме толкова много внимание и енергия на офис облеклото, защото стилът ни е вид невербална комуникация със света. Важно е да се чувстваме авторитетно и комфортно в кожата си, за да можем да постигаме професионални успехи.

Модни идеи за офис облекло

Идеи за обзавеждане на стилен офис

Модни идеи за офис облекло 5 основни вида офис столове

Ако работите с хибриден работен модел или сте се върнали в офиса на пълен работен ден, може да се затруднявате какво да облечете за пътуванията си до офиса. Може просто да сте в настроение за нови есенни допълнения на 2023 г. към работния си гардероб и ние сме тук, за да ви помогнем. Да изберете какво да облечете за сутрешното си пътуване до работното място не е никаква работа – ето няколко идеи за ежедневните ви работни облекла.

Модни идеи за офис облекло

Риза + широк панталон

офис облекло
Модни идеи за офис облекло снимка: pinterest

За лесно офис облекло, което със сигурност ще уцелите целта всеки път, изберете семпли отделни части като риза и панталон с широки крачоли. По-леките тъкани, като лен и памук, са чудесни за по-топлите дни, но тъй като навън все още е доста хладно, изберете по-тежки тъкани за допълнителен уют.

Ако вашият офис е по-спокоен, съчетайте ризата и панталоните си с кожени маратонки или, за по-официално усещане, се докоснете до тенденцията на мъжкото облекло и облечете чифт броги или мокасини и подходящ разделен комплект.

Костюм с панталон

офис облекло
Модни идеи за офис облекло снимка: pinterest

Костюмът с панталон е основно офис облекло, така че ако още не сте го добавили към гардероба си възможно най-скоро. За привкус на класика изберете минималистични тонове на сиво или бежово. Те са невероятно гъвкави, работят с всичко – от сатенени ризи до бретонска тениска, без да се чувстват тежки като традиционен черен костюм. Най-хубавото от всичко е, че можете да носите блейзъра и панталоните си поотделно за още повече опции за облекло, което ги прави страхотна рентабилна покупка.

Плетиво + миди пола

офис облекло
Модни идеи за офис облекло снимка: pinterest

Комбинацията от пуловер и миди пола е тази, която никога няма да излезе от мода, което я прави идеалното офис облекло, към което можете да се връщате отново и отново.

За да извлечете тази комбинация, важно е да помислите за пропорциите: вталена плетка ще изглежда страхотно в съчетание с А-силует или пълна пола, или френски пъхнете масивна плетка в по-тънка пола тип молив, за да създадете усещане за баланс. Не се страхувайте да си играете и с текстурите – съчетайте оребрена плетка с пола от изкуствена кожа за шикозен контраст.

Блейзър + миди рокля

Искате ли да направите любимата си рокля миди офис подходяща? Лесно е, добавете блейзър. Незабавно подобрява всяко облекло, това е лесен начин да подобрите външния си вид, без да се налага да инвестирате в изцяло ново офис облекло.

За да сте сигурни, че вашият блейзър работи с максимален брой тоалети, заложете на неутрални тонове в нюанси на черно, сиво или бежово. И не се притеснявайте, ако откриете, че купувате нова рокля, има толкова много невероятни опции в магазините в момента, ние не ви обвиняваме. Настоящият ни любим стил? Многоетажните макси в стил бохо изглеждат страхотно в контраст с елегантен блейзър.

Блейзър + плъзгаща се пола

офис облекло
Модни идеи за офис облекло снимка: pinterest

Ако планирате да отидете на напитки или вечеря след работа, имате нужда от облекло, което лесно може да се трансформира и за двата случая. Блейзър, ками и плъзгаща се пола е идеалното офис облекло, което да подхожда на всичко, което денят ви поднася.

Блейзърът ще придаде на тоалета ви изчистено усещане за офиса, а когато е време за коктейл, можете да го свалите или да го наметнете на раменете си за допълнителен блясък. Завършете с ниски токчета, за да сте сигурни, че можете да бягате за тази среща и също да танцувате през нощта.

Рокля

офис облекло
Модни идеи за офис облекло снимка: pinterest

Независимо дали е вталена по тялото или разкроена, роклята е неизменен спътник в стила на работещото момиче. Препоръчваме модел с дължина до коляното за офис дрескод. Този тип рокли са удобни, стилни и никога не излизат от мода. Вариациите от модели позволяват различни стилизации и са чудесно решение, както за по – формален стайлинг, така и с приложимост в ежедневието. Роклята е много подходяща за офис облекло.

Tagged , , , ,
на горе