Идеи за обзавеждане на стилен офис
Идеи за дома

Идеи за обзавеждане на стилен офис

Когато говорим за обзавеждане и дизайн на офис, спокойно може да твърдим, че неговия интериор оказва пряко влияние върху имиджа на съответната фирма. В мебелирането на това пространство, няма строги правила и всичко зависи от практичността и удобството, което трябва да имат служителите.

Атмосферата със сигурност е добре да бъде предразполагаща и насърчаваща хората с удоволствие да извършват служебните си задължения. Специалното работно пространство във вашия дом ви помага да оставите настрана домакинските разсейвания и да се съсредоточите върху работата. Тук сме събрали няколко идеи, които ще ви вдъхновят да проектирате удобно за работа пространство в собствения си дом.

Идеи за обзавеждане на стилен офис

Ефективни офис настилки

Идеи за обзавеждане на стилен офис Избор на офис стол за домашен кабинет

Идеи за обзавеждане на стилен офис

Визуално вдъхновение

стилен офис
Идеи за обзавеждане на стилен офис снимка: pinterest

Оставянето на вашия уникален стил да блести в пространството на домашния ви офис не е добро само за естетиката – то може също да помогне за подхранването на вашето творческо мислене и няма по-добър начин да получите това вдъхновяващо усещане от декоративните офис акценти, които отразяват вашата личност. За да поддържате творческия поток, без да ви разсейва от текущата работа (или да претрупва работното ви пространство), поддържайте цветовете смели, а дизайните чисти и минималистични.

Архитектурното проучване

Не е нужно да сте архитект, за да се възползвате от фокусираните проекти на архитектурни мебели; безпроблемната, многофункционална изработка, вдъхновена от индустриалния стил, ще ви помогне да намалите разсейването, да поддържате производителността и да ви върне „на чертожната дъска“ – буквално! След като направите архитектурно проучване може да обзаведете стилно вашия офис.

Функционална елегантност

стилен офис
Идеи за обзавеждане на стилен офис снимка: pinterest

Кой казва, че домашният офис трябва да прилича на домашен – или дори да бъде в такъв? Цветовете, формите и размерите на домашните бюра и столове вече са практически неограничени, както и вашите възможности за стилизиране. Богато дървено бюро и луксозен стол от изкуствена кожа, например, не само ще се слеят безпроблемно в ъгъла на спалня в традиционен стил, но и ще й вдъхнат живот. Работата никога не се е чувствала толкова елегантна!

Работното пространство на открито

стилен офис
Идеи за обзавеждане на стилен офис снимка: pinterest

Не е нужно да напускате вътрешния си офис, за да се насладите на подмладяващите предимства на прохладния бриз в топъл ден – просто поставете бюрото и стола си така, че да са обърнати към врата или прозорец, който се отваря към заден двор или вътрешен двор. За да поддържате работното си място в съответствие с прохладното усещане и естествения пейзаж, изберете прозрачни материали, минималистични текстури и органични цветове; желязна настолна лампа, съчетана с бюро от стъкло и дърво, предлага достатъчно смелост, за да допълни гледката на открито, като същевременно ви държи фокусирани върху задачата.

Топли цветове

В зависимост от вида работа, която ще вършите във вашия офис, може да помислите за меки, по-топли неутрални пред ярки цветове. Докато първото може да помогне да се съсредоточите и да се отпуснете, второто може да помогне за енергизиране и вдъхновение. Помислете за целта, на която искате да служи вашето работно пространство, и декорирайте съответно!

Подреждане на прозорци

Без съмнение естествената светлина е най-освежаващият стилов аксесоар. Разположете мебелите си за домашен офис под прозорец и включете светлоотразителни елементи като стъкло и ярко бяло, за да увеличите максимално потенциала им за изсветляване!

Лампа за изявление

стилен офис
Идеи за обзавеждане на стилен офис снимка: pinterest

Нощните проекти не се случват просто така: изискват страст, отдаденост и много осветление! Необходимо приспособление във всеки тип домашен офис, силната настолна лампа също е един от най-лесните начини за балансиране – или насърчаване! – стил на стаята.

Традиционен кожен стол

Искате ли да се изгубите в работата си? Ще ви трябва стол, който е поддържащ и удобен. Печатът на класическия домашен офис, регулируемият стол от луксозна кожа е правилният начин да го направите удобно това пространство!

 

Tagged , , ,
на горе