Ефективни офис настилки
Партньорски статии

Ефективни офис настилки

Няма да открием топлата вода, като заявим, че работата в удобна и красива среда има положително въздействие върху производителността и мотивацията на служителите. Така че инсталирането на ефективни офис настилки е сред най-добрите решения, които можете да направите в офис обзавеждането.

По тази причина изборът на подова настилка за офиса не е маловажна грижа. Всъщност подовата настилка на работното място (където обикновено прекарваме голяма част от времето си) ще определи окончателния дизайн, следователно решението трябва да бъде взето на базата най-добрите варианти, които предлага съвременния пазар.

В случая, ние от Диасфлоринг предлагаме отлични решения за вашия офис, които са във продуктовата категория на виниловите настилки. Предстои обаче да представим конкретно решение на базата на две основни качества на подовата настилка: функционалността спрямо трафика и стила заложен като естетиката.

Ефективни офис настилки

Въпрос на натовареност

 

Една офис среда в зависимост от фирмата и трафика в офиса, на ежедневна база, предполага ползването на различен вид настилка. Там, където работите и където има голяма натовареност откъм трафик през работно време, трябва да се търси настилка, която е достатъчно издръжлива, така че да поеме този трафик и да запази външния си вид непокътнат много време напред.

Обикновено производителите маркират всяка една настилка с каква дебелина е и какъв клас износоустойчивост притежава. Също така дадената настилка е отбелязана като подходяща за:

  • битово пространство;
  • комерсиални площи;
  • офис среда;
  • индустриални сгради.

Вие като купувачи ще трябва да се съобразите с това.

Въпрос на стил 

 Едно от предимствата на съвременните винилови настилки, на ламинираните такива, и на мокетите също, е това, че като визия те могат да бъдат най-разнообразни. От имитацията на класически паркети, през стилизирани модели с геометрични шарки, с по-светли и по-тъмни зони, с наситени, бледи или състарени като визия, можете да си позволите избор с много висок естетически резултат.

Възможно е да имате затруднения при избора за офиса, защото няколкото валидни цвята и мотиви са предназначени да се съчетават с останалата част от офис обзавеждането. Така че трябва добре да обмислите най-подходящия вариант.

Ефективни офис настилки

Grabo Astral  – въпрос на качество

 Качеството обединява всички характеристики на дадения модел офис настилка. За да получите ефективна офис настилка, тя трябва да има всички характеристики на високо ниво. Така, например, виниловата настилка Grabo Astral е предназначена специално за офис площи, за комерсиални пространства, за учебни заведения. Настилката е фина, но има цели пет слоя, всеки от които има своето предназначение, за да се получи отличния баланс между издръжливост и отлична визия.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе