Модни аксесоари за пролет-лято 2021

Модни аксесоари за пролет-лято 2021
Мода Лайфстайл

Модни аксесоари за пролет-лято 2021

С пристигането на пролетта на преден план излизат модните дамски аксесоари. Дори и най-модерната дреха или прическа, няма да изглежда пълна без наличието на аксесоари като част от нея. Нека видим кои ще са модните тенденции, свързани с тях, през сезон пролет-лято 2021 година.

Слънчевите очила

Никога този така харесван аксесоар не би бил в излишък. Слънчевите очила отдавна са престанали да изпълняват функцията да ни предпазват само от ултравиолетово лъчение, сега те е неразделна част от ежедневието на всяка дама. През 2021 г. дизайнерите са предложили много варианти – в стила на 70-те, геометрични фигури, розови очила, лаконичен овал, очила с цветни и градиентни лещи. С тях може да изглеждате елегантно и стилно.

Накъде без бижута?

Геометрични бижута, перлени обеци, пръстени, многоцветни мъниста, обемни вериги и извънгабаритни висулки – всичко това може да се види на модните ревюта през този година, така че не изпускайте да ги включите и като част от ежедневието си.
Кръгли и обемни обеци, бижута с ясни линии и остри ъгли ще носим през пролетта и лятото тази година. През този сезон ще има много перлени продукти с перфектна или неправилна форма. Могат да се използват като малък акцент или допълнение към вечерния ви тоалет, за да изглеждате една идея по-романтични.

Тези сладки дамски чанти!

Дълго време минимализмът не може да се нарече просто тенденция, той се е превърнал в пълноценна философия,  променяща се от сезон на сезон. Основната тенденция все още е практичността – чанти, които са хем удобни за пазаруване, хем за носене в ежедневието, чанти с верижка, мини чанти. Правите линии и липсата на ненужни декорации в дизайна ще изглеждат ефектни през този сезон. Чантата може да бъде съобразена с избраните от вас дрехи.

Страстта по коланите

Широките или тесни колани през този сезон също са от значение. Широкият колан може да подчертае талията ви, да й придаде изтънчена форма. Изберете колани, които да отговарят на цвета вашите дрехи. Сред интересните решения са колани от щамповани и лъскави материали, комбинирани модели, колани с декорации и различни висулки.

Грациозността на шапките

През този сезон ще са доста предпочитани шапките със средни и широки периферии, които са подходящи за високи момичета, а шапките със средни или тесни такива са подходящи за миньончета. Баретите също ще се водят много стилна тенденция тази пролет.

Неостаряващата мода на шаловете

През пролетно-летния сезон, шаловете ще са на голяма почит, в новите колекции има наистина много от тях. Ако изберете шал като аксесоар, то той трябва да бъде направен от същия материал като дрехата ви, да служи като акцент върху чантата или да бъде вързан около главата или врата ви. Оригинално ще изглежда обвързан на ниска опашка върху косата ви.

Tagged , ,
на горе