Среща се с мен, но мисли за друга. Виж признаците, които го издават, че в мислите си има друга

Среща се с мен, но мисли за друга. Виж признаците, които го издават, че в мислите си има друга
Любов и партньорство

Среща се с мен, но мисли за друга. Виж признаците, които го издават, че в мислите си има друга

 

 

Всяка една жена иска мъжът да има очи само и единствено за нея. Да бъде лоялен и да проявява уважение към избора си. Но дори и да срещне такъв мъж, съмненията, че може би не е единствената в живота му, ще продължават да я измъчват. Или може би това е още в самото начало, преди истинското опознаване. Но докато настъпи моментът, в който и двамата ще се познават до болка, е нужно много време, търпение и усилия. И повечето мъже обикновено се провалят в това. И независимо от факта, че излизат с една с жена, те мислят за чуждата. И това много си личи. И всяка една представителка на нежния пол усеща, когато това се случи. Знае, когато тя е само физически с него, но в мислите си той е с друга.

И ако все още имате съмнения дали и вашият партньор спада към тази категория, вижте признаците, които го издават.

 

Той се е отдалечил

В началото на връзката ви той ти е споделял абсолютно всичко – как е минал денят му, как се чувства, какви планове има. Но с времето тези разговори все повече намаляват, докато в един момент, без да се осъзнаете, вие спирате да си споделяте каквото и да било. И това се случва тогава, когато сте се отдалечили емоционално един от друг. Най-честата причина за това е, че в мислите му вече има друга жена и за него ти не си приоритетът, който някога беше.

Намалена физическа привързаност

Физическият контакт е много важен за една връзка. И не става въпрос само за правенето на любов, но и за други прояви на интимност като държане на ръце, прегръдки, целувки за довиждане. И ако си забелязала, че тази интимност и проява на обич изведнъж липсва, това може да е знак, че той е изгубил интерес към теб като жена. И въпреки че няма смелостта все още да си го признае, със сигурност има друга представителка на нежния пол, която му отвлича вниманието и това не си ти.

Споменава неща, които не сте правили заедно

Това е възможно най-неудобният признак. И не само ти ще си тази, която ще се чувства неловко. Случвало ли ти се е, когато си говорите и той спомене за място, което заедно сте посетили, а всъщност ти не си била никога там? Е, със сигурност понякога казваме неща, без да искаме. Но ако това се случи и той говори за неща, които никога не сте правили заедно, със сигурност той ги е правил, но с някоя друга.

Той е постоянно на телефона си

Няма нищо по-неприятно от това да излезете на среща, а той да си е постоянно на телефона. Кое е толкова интересно и по-важно нещо от теб и присъствието ти? Може би виртуалното присъствие на друга жена, с която комуникира тайно от теб. Няма как да погледнеш телефона му, но може да го питаш директно. Естествено, че ще отрече, но нека разбере, че не си глупачка и осъзнаваш какво се случва с вас.

Твърде зает за теб

И ако преди се е освобождавал от ангажименти, за да те види, днес той е твърде зает за теб. Всеки път, когато му кажеш, че искаш да прекараш време с него, той си намира всякакви оправдания, за да те избегне. Когато започне да прави това, със сигурност има друга жена, която го привлича и с която иска да прекарва свободното си време.

Не се фокусира върху детайлите

В началото на връзката ви той се държеше изключително внимателно с теб. Искаше да разбере всичко за теб от най-голямата до най-малката подробност. Правеше ти постоянно комплименти, купуваше ти подаръци, цвета. И всичко, което да те накара да се чувстваш желана и обичана. Но в един момент цялото това внимание, което ти е отделял си е отишло. Вече не се фокусира върху теб и това да те направи щастлива. И ако това се случи, вероятно причината е друга жена, за която той прави всичките тези неща. Но не тъгувай, мила! И тя бързо ще му омръзне и ще я замени много скоро с друга.

Нямаш достъп до нещата му

Вярно е, че всеки има право на лично пространство, но в рамките на допустимото. Когато започне да крие смартфона си от теб, няма как да не се усъмниш, че нещо тук се случва. И още повече, ако става нервен, когато поискаш да ти отслужи с телефона си за малко, ясно е, че има нещо в него, което не иска да видиш и разбереш.

Съмненията, които се пораждат у теб, са резултат от неговото странно и необичайно поведение напоследък. Но ти не може да продължаваш да живееш с мисълта, че може би има друга. Твърде болезнено е. Събери смелост и го попитай директно има ли друга. Бъдете напълно честни и откровени един с друг. Никоя жена не заслужава да живее с мисълта, че не е била достатъчно добра и това е причината, тя да бъде заменена с друга. Не, мила. Вината не е в теб. А в него. И високото му либидо, което очевидно не може да контролира. А това му струва много. Толкова, че да те изгуби.

Вижте още ⤵️

Дали твоята любов си мисли още за теб? Виж знаците,които го издават

Писнало ви е от женкари?  Ето как да различите играчите от свестните мъже

6 признака за сериозна връзка 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе