Месечен хороскоп за септември 2021
Астрология

Месечен хороскоп за септември 2021

Месечен хороскоп септември

 

Овен

 

Ще се възползвате от първата половина на месеца, за да се запознаете с нови хора или да разширите отношенията си. Тази общителна, приятелска и ориентирана към хората среда ви насърчава да излизате сами или в добра компания. Опитайте се да нямате прекалено високи амбиции, защото рискувате да бъдете разочаровани.

 

Заложете на простотата, на автентичните общувания. Ще започнете установяване и поддържането на хармония в романтичните ви отношения.  Звездите поръсват любовта ви с лекота, емоциите се издигат и чувствата растат. Като цяло повече чувственост, повече страст и повече щастие през втората половина на месеца.

 

Телец

 

Дори и да не вярвате в любовта от пръв поглед, това не променя факта, че има изгледи в началото на месеца нещата да се променят във ваша полза. Ако предпочитате да не се забърквате твърде бързо с човека, когото сте пожелали, говорете с него, той ще ви изслуша. Грубо казано, вие сте чувствителни, имате нужда от укротяване на ситуациите, търсите топли и спокойни отношения, в които можете да процъфтите с увереност.

 

В семейството ще има някои ситуации, които трябва да се поставят на място, за да се започне с добра основа. Продължете да бъдете откровени, вместо да оставяте нещата неизказани. От втората половина на месеца животът ви ще се.  Звездите влияят положително върху ежедневието ви. Промените започват да се проявяват, трансформациите наближават. Не се притеснявайте, ако резултатите не са незабавни.

 

Близнаци

 

Месецът започва със страхотна егида, поради която се наслаждавате на всеки миг. Оценявате вашето лично пространство, правите своите малки подвизи, предизвиквате себе си. Първите десет дни на септември рискувайте да не се подчинявате на събитията. Леко напрежение в семейството ще ви накара да избягате от проблемите. Крачка назад или сериозна дистанция, само вие ще знаете.

 

След това ще откриете среда на привързаност трудностите ще бъдат по-малко , дори ако някои разговори все още ще да предизвикат дебати в семейството. Вие ще бъдете нащрек, предпочитайки да следите ситуацията, вместо да свалите предпазливостта си. Връщането на спокойствие в края на месеца ви кара да си възвърнете приоритетите.

 

Рак

 

Последните няколко месеца бяха натрупан опит, но все още има някои малки подробности, които трябва да бъдат изчистени. През септември ще има да се вземат решения, промените ще трябва да бъдат добре обмислени. Лошата среда постепенно ще се подобри, ще се покажете убедителни и мотивирани, и това ще има огромно значение.

 

Бъдете внимателни към нуждите на близките си, ще бъдете по -полезни и приятни, не бъдете твърде замислени, от вас ще зависи да направите добра среда за общуване. Вашият интимен живот ще се възползва от ясното небе, ще можете да правите нови планове или да възобновите недовършени неща спрямо желан партньор.  Ще се почувствате много спокойни. Любовта ще се изгражда пред очите на вашите близки.

 

Лъв

 

Продължавате да бъдете под светлината на прожекторите, скъпи Лъвове. Ако искате да бъдете забелязани, всичко ще бъде успешно. Отношенията с другите текат като по вода, ще бъдете в услуга на близките си и ще ги слушате; те не могат да живеят без вас. Независимо от преувеличеното ви его, вие знаете как да бъдете щедри. Ако сте влюбени, опитайте се да изпълните очакванията на партньора си, без да очаквате нищо в замяна.

 

През септември ще преливате от удоволствие. Втората част от месеца ще се върнете към истинските си ценности, чувствата ще намерят своето място, ще намерите пак своето благополучие и ще споделите радостта от живота с всеки, който иска да ви изслуша. Да! Обичате да излагате радостта си пред целия свят.

 

Дева

 

Този месец вие със сигурност сте най-чувствителният знак в зодиака, защото при вас любовта не винаги върви с простотата, но въпреки това обичате безусловно. Притеснявате се по природа, постоянно си задавате въпроси по отношение на вашите взаимоотношения, съмнявате се в другите и в себе си. Най-малкото дразнене, при най-малката дискусия вашите съмнения се появяват отново, не можете да контролирате нищо. Това ще е пречка както в професионален план, така и в интимната сфера.

 

Началото на месеца идва с повече лекота и с по-малко ограничения в отношенията. Напредвайте, не позволявайте на несигурността да нахлуе в ежедневието ви. Ако пътят към щастието криволичи, не затваряте вратата за възможности, не се отказвайте.  

 

Везни

 

Този септември ще дадете приоритет на романтичните отношения, ще преливате от внимание към хората, които обичате. Успехът в любовта е повече от всякога в центъра на вашите дейности. За други аспекти обаче, ще трябва да промените мисленето си. В работата всеки ще защитава своята гледна точка, но ще се вслушва и във вас.

 

В средата на месеца, отново ще станете съблазнителни, ще бъдете очарователни, ще бъдете напълно в унисон със себе си. В работния и семейния живот, ще можете да управлявате ситуации в точното време, без да смесвате нещата. Ще ви питат за много неща и винаги имате готов отговор.  

 

Скорпион

 

Този септември обещава да бъде по-приятен, затова се замислете за една късно лятна почивка. Забравете за пълната с работни главоболия идваща есен. Върнете се към светлия си дух. Ако семейният живот напоследък не ви дава мира, време е да забавите темпото. В компанията на любимите си хора ще изживеете възхитителни моменти, ще се възползвате от тях, ще забравите за големите пречки и ще се справите с последните спешни неща към момента.

 

През втората половина на месеца, можете да навлезете в есента с нов начин на виждане на нещата. Малко гъвкавост на ума никога не е наранила никого. Бъдете по-малко твърди и по-гъвкави в работна среда.  След летните ваканции вашето сантиментално бъдеще се подобрява, при единственото условие да се отдадете на себе си и по-малко да се дразните с партньора си или с близките си.

 

Стрелец

 

През първата половина на месеца семейните проблеми ще имат приоритет пред всичко останало. Ще ви е трудно да управлявате проблемите, да намирате начини да избягате от определени отговорности. Чувството на задушаване ще спира разрешаването на ситуацията. От втората половина на месеца планетарните аспекти ще ви дадат възможност да дишате и ще намерите решение на проблемите си. За да се предпазите не приемайте нещата твърде много присърце, опитайте се да се отпуснете, за да можете да прекъснете неприятни развития.

 

Благодарение на вашето търпение всичко ще се нареди и ще се върнете към мотивацията. Помислете за себе си, насладете се на простите и малки неща в живота. Не губете времето си с тривиални неща. Възможно е това напрежение в началото на месеца да ви накара да избягате от сложни емоции. В края на месеца обаче, ще бъде подходящ момент за флирт и за старт на нови любовни отношения.

 

Козирог

 

Направете място за повече лекомислие в началото на месеца. Не се връщайте към грешки допуснати в близкото минало. Експлозия от радост беляза вашето лято, останете в същата динамична вълна. Есента изглежда, че започва добре скъпи  Козирози, със сигурност това е затишие преди бурята. Ще скриете чувствата си добре под доста очевидна студенина, като по този начин предпочитате да не ги показвате.

 

Този месец семейството все още заема голямо място в ежедневието, внимавате да не се карате с нито един роднина; вие сте в защитна позиция за всеки. Вие сте много реалистични за това, че хората около вас ви дават утехата, от която се нуждаете. Чак в средата на месеца ще можете да усетите полъх на емоции свързани със сладострастие. Излезте на среща, не отказвайте, но запазете вашата далновидност. Звездите не обещават нова любов.

 

Водолей

 

Търговията ще започне добре още в началото на месеца. Ще плавате в спокойни води. Ако имате избор, направете го, за да имате пълен контрол над живота си. Последните няколко месеца оставиха незаличими следи в характера ви, и сега вие сте по-решителни, проектите се реализират, и ще вземете още по-правилните решения.

 

Втората половина на септември домът ви ще се превърне в подходяща отправна точка, ще навлезете в положителен период, социалният и личният ви живот ще бъдат защитени. Вашите близки са извор на младост и благополучие, при тях ще намерите убежище възможно най-скоро. В края на месеца времето ще стане по-хармонично и спокойно, и в сантиментален план, ще можете да изградите отношения за бъдещето.

 

Риби

 

В началото на месеца вашият велик романтизъм ще намери своето място, ще умножите проявленията си в тази посока. Един съвет: не задушавайте близките си с този афект, дори ако това е вашият характер. Около третата седмица ще се роди семеен проект, и от този момент умът ви ще бъде много зает, няма да мислите за нищо друго.

 

Ще имате щастливи инициативи, ще намерите подкрепа и гласове за вас, вашият съпруг ще ви насърчава. Вашата жизненост и здраве също се качват на друго ниво и започвате да изглеждате изключително.  В средата на месеца може да се дестабилизират отношенията с партньора ви. Реагирайте бързо, за да не се влоши ситуацията.

 

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе