Любовен хороскоп за 9.08.2021 понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 9.08.2021 понеделник

Овен

В абсолютна интимност ще намерите това, към което наистина се стремите. Някой ще се грижи за вас, а всеки, който е сингъл, би било добре да започне да се оглежда наоколо. Ще бъдете по избирателни във взаимоотношенията си и инстинктите ви няма да ви подведат. Това ще ви помогне да изградите по-добро бъдеще с партньора си.

Телец

Ще бъдете вдъхновени да продължите напред и да разсеете съмненията, които стоят на пътя ви. Във въздуха има страст. Възползвайте се от тази възможност, без да заобикаляте импулсите, които напират отвътре.

Близнаци

Тишина и спокойствие, спокойствие и чувствено удоволствие: това са елементите, които съставляват идеалната програма за вашия любовен живот днес … Ако го предадете на вашия партньор, той/тя би бил щастлив и вие бихте се възползвали от това.

Рак

Ще бъдете директни и това ще направи връзката ви хармонична. Ще дадете шанс на партньора си да бъде по-категоричен, а от това очаквайте само добри моменти! Темпът се засилва и е изпълнен с детайли, които привличат вниманието ви. За Раците в по-напреднала фаза на връзката, сякаш усещат днес ограничение на свободата.

Лъв

Спокойствието цари в любовния ви живот днес. Имате право да се надявате на всичко, а самочувствието ви се е изстреляло до небето. Това може да подразни интимния ви партньор, който е очаквал от вас по-ласкаво отношение в последно време.

Дева

Ще бъдете по -възприемчиви и това ще ви позволи да разберете мотивацията на партньора си. Това ще бъде най -добрият начин да изчистите миналото недоразумение. Не избягвайте дискусиите, а влезте в тях със смелост.

Везни

Потиснатите желания могат да ви донесат тъга. Рискувате да се забиете в отношения, които мислите, че ще ви носят положителни емоции, но има голям риска, това да не се окаже така. Излезте на разходка привечер и се отървете от ненужните съмнения!

Скорпион

Вашият начин да поискате помощ от партньора, може да причини разриви, които не искате да се случват. Бъдете дипломатични. Ако искате услуга извън интимния живот, има и други начини да се помолите, които работят много по -добре!

Стрелец

Ще се чувствате напълно спокойни с партньора си – време е да се отпуснете и да се насладите на удоволствията от стрелите на Купидон. Днес се създават обаче и бариери. За сингъл Стрелците, ще се почувствате по-щастливи, ако прекарате време с близките си, вместо да идете на прибързана среща.

Козирог

Някои странни действия от страна на партньора ви ще ви накарат да преоцените нещата във връзката. Време е да направите някои промени във връзката си, може би да добавите малко въображение, което днес ще е в изобилие у вас.

Водолей

Някои важни разговори ще изяснят бъдещето ви и ще получите повече сътрудничество от партньора си. Ако сте необвързани, махнете се за малко от обявите за самотни сърца и преодолейте някои безполезни страхове, които ви пречат дори да излезете на кафе с непознати.

Риба

Днес ще сте склонни да се концентрирате прекалено много върху любовния си живот и да го превърнете в центъра на вашите притеснения. Направете крачка назад, това със сигурност ще бъде във ваш интерес. Опасенията ви са неоснователни.

Tagged , , ,
на горе