Любовен хороскоп за 7.08.2021 събота
Астрология

Любовен хороскоп за 7.08.2021 събота

Овен

Чувствате нужда да дадете най -доброто от себе си и именно чрез говорене и обмен на идеи ще можете да го направите – стига да спрете да бъдете толкова скромни. Говорете повече за себе си пред партньора си!

Телец

Вашите мечти могат да се сбъднат, ако им дадете възможност и по-специално, ако премахнете една бариера, която е имало в отношенията с партньора. Освободете спонтанността си, тя е тази, която ще ви помогне.

Близнаци

Ще искате да запеете любовна песен твърде скоро. Понеже искате да постигнете прекалено много, в крайна сметка започвате проекти без партньора си, това обаче по-късно може да доведе до неприятно развитие. Не оставяйте нещата премълчани.

Рак

Ще имате скандално богат урожай, ако сте неженени! Срещите, които може да се случат, ще бъдат просто разкошни, възползвайте се от това! Ясно небе в любовния ви живот днес.

Лъв

Бъдете по-креативни в любовния си живот. Възползвайте се от него, за да подобрите интензивността на връзката си и да разклатите старите си навици. Ако сте необвързани, се очаква много положителна среща.

Дева

Ако сте в състояние да приемете някои ограничения от партньора си, вие ще спечелите в дългосрочен план. Не бързайте и се придържайте към приоритетите си. Можете да избегнете конфликти. Направете отстъпки.

Везни

Тихо хвърляте бензин в огъня на вашата връзка. Вие сте водени от огромна нужда от емоции. Със сигурност е дошъл моментът да излезете от черупката си и да имате смелостта да заявите чувствата си или да изпратите покана за романтични дни.

Скорпион

Изглежда трудно да се съчетаят свободата и емоционалната привързаност. Не се страхувайте да си дадете повече време, отново ще се почувствате по-уверени и партньорът ви няма да ви го отнеме.

Стрелец

Венера ви влияе, така че да преразгледате миналото. Извлечете от него всичко, което би могло да бъде полезно за бъдещето, но не се увличайте по съжаленията и не идеализирайте миналото.

Козирог

Вашите идеи ще бъдат ясни. Наистина е време да насочите партньора си в желаната от вас посока. Имате всички карти и аргументи, за да можете да го съблазните, да го убедите и да укрепите връзката.

Водолей

Като се дистанцирате, ще можете да видите разликите с партньора си. Това ще ви позволи да разберете как да продължите с него, как да усъвършенствате стратегиите си и как да вземате разумни решения. Някои шеги не трябва да се приемат на сериозно. Запомнете това, преди да отговорите, това ще ви помогне.

Риба

Вашият чар се увеличава отново, а това привлича интересни особи около вас. Внимавайте да не предизвикате ревност у партньора си. Сингъл Рибите пък ще трябва да бъдат избирателни, за да предотвратят възможно объркване.

Tagged , , ,
на горе