Най-добрите съвети за женените отскоро
Любов и партньорство

Най-добрите съвети за женените отскоро

Началото на една връзка е, както много вълнуващо, така и доста трудно, защото тогава все още не се познавате много добре, напасвате характерите си и сте изключително внимателни да не нараните човека до вас. Постепенно нещата започват да се подобряват и ставате като едно цяло. Бракът също е ново начало за двама души, дори те да са имали дълга връзка, преди да я направят официална. Много хора подценяват това, но първите няколко месеца след сватбата също крият своите опасности, особено ако не сте живели заедно преди това. Светът и за двамата се променя, а вие също трябва да направите някои нови неща, след като сложите халката. И мъжете, и жените минават през адаптивен период, който е сложил бърз край на много връзки, затова бъдете много внимателни как точно да продължите живота си, след като вече сте официално женени. Ето някои неща, които е хубаво да запомните.

Любовта е глагол. Следователно, обичайте съпруга си активно. Сега, когато сте женени, е време да покажете колко обичате човека до вас. Това трябва да стане приоритет, за да покажете колко ви е грижа, особено с най-простите неща – от задълженията вкъщи, до закуската сутрин в почивен ден и зачитане на потребностите на другия.

Насладете се на медения месец. Когато току-що сте се оженили, със сигурност все още сте в облаците и усещате, че всичко се е случило толкова бързо. Но имате право на фазата на медения месец, така че се насладете максимално. Не забравяйте, че реалността скоро ще настъпи и тогава вече трябва да преодолеете замаяното чувство и да се подготвите за това, което „истинският“ семеен живот ви е предлага. Няма нужда да се притеснявате обаче. Не сте сами по време на това дълго пътуване. Имате съпруга си, който да ви държи за ръка, докато преминавате през това приключение.

Кавгите все още са често срещани, но не забравяйте, че вие ​​и вашият съпруг сте срещу проблема. Скандалите са нормални и всяка двойка се сблъсква с тях. Но сега, когато сте женени, трябва да се научите да избирате за какво да спорите правилно и да не правите голяма работа от някои дребни неща. Може също да погледнете на това по следния начин: без значение чия е вината, опитайте с мъжа ви заедно да решите проблема. Така хем ще спестите ненужните скандали, хем ще се сплотите още повече.

Спрете да гледате на проблемите само от една гледна точка. Ще има много корекции, които трябва да се направят в самото начало на брака ви и те са свързани с начина, по който се справяте с неща като домакинска работа и други проблеми или иначе казано битовизмите. Колкото и сходни да са характерите ви и да си пасвате, вероятно вие и вашият партньор сте възпитани различно за дребните неща, имате вашите културни и традиционни различия, както и убеждения. Тези съществуващи фактори обаче не би трябвало да имат значение. Все пак би било по-добре, ако вие двамата се примирите с определени начини и средства да свършите нещата – техники, удобни и за двама ви.

Никога не спирайте да се срещате. Някои хора смятат, че могат да се пуснат по течението, когато става въпрос за срещи сега, когато са женени. Но не, това не трябва да е така. Не можете да приемате партньора си за даденост, само защото вече сте се свързали официално. По-скоро това е времето, в което трябва да излизате по-често, тъй като сега можете да се опознаете в по-интимна обстановка. Не е задължително излизанията навън да са скъпи. Разбира се, може да излезете на разходка или просто да прекарате време у дома, гледайки телевизия или нещо, което и двамата харесвате. Важното тук е, че можете да се свържете и да споделяте качествено време заедно като съпруг и съпруга. Освен това няма да можете да правите това толкова често, колкото искате, след като започнете да имате деца. Насладете се на моментите си заедно.

Tagged , ,
на горе