С коя зодия ще забогатеете в брака?
Астрология

С коя зодия ще забогатеете в брака?

 

Ще ви кажем с кого в екип можете да постигнете успех и защо. Ценна информация за необвързани.

 

Овен

Красотата изисква жертви? Глупости, красотата иска пари! Но отъде мога да ги взема? Скорпион е верният отговор, скъпи  Овен. Вашият съюз олицетворява богатството, колкото и меркантилно да звучи. Скорпионът за момичето Овен ще направи всичко и буквално ще задоволи всяка нейна прищявка.

 

Телец

Пестеливостта е важен източник на богатство. Телецът и Ракът са идеалната двойка да живеят заедно и да поддържат общ бюджет. Вашите възгледи и ценности в живота напълно съвпадат. Винаги ще има пари във вашия дом и общата ви банкова сметка, благодарение на вашата пестеливост.

 

Близнаци

Съчетавате се перфектно с Лъв. Огненият знак, като магнит, привлича богатство. Той винаги ще има луксозен живот, скъпи ресторанти, пътувания, интересни изложби и концерти. Близнаците трябва да избягват Рибите, те могат да ви въвлекат в приключение и да ви съсипят.

 

Рак

Ако искате да забогатеете, тогава установете връзка с представители на огнената стихия: Овен, Стрелец, Лъв. По-добре да изберете всички наведнъж! Шега е, но ще има повече от достатъчно финанси.

 

Лъв

Вие сте роден лидер. Можем да кажем, че нямате нужда от никого, за да забогатеете, всичко ще постигнете сами. Струва си да избягвате само Скорпионите, те могат да отклонят паричния късмет от вас.

 

Дева

Как да спрем да мислим откъде да вземем пари и вече да вземем пари? Скъпи Деви , обърнете се към Скорпионите. За разлика от други знаци, Скорпионите няма да ви навредят. Заедно можете да създадете не само прекрасен съюз, но и успешна бизнес двойка.

 

Везни

Ако отдадете живота си на бизнеса, тогава по принцип той ще се развива успешно и финансите ще дойдат във вашите ръце. Но ако понякога се колебаете как да инвестирате, обърнете се за помощ към Стрелец. Той ще ви насочи в правилната посока и ще ви помогне да повишите финансовото си състояние.

 

Скорпион

За успешен паричен съюз Овенът ще ви подхожда. Но трябва да знаете, че парите няма да дойдат като по чудо, финансите трябва да се заработят. Високи доходи могат да бъдат постигнати чрез инвестиране в строителен или селскостопански бизнес.

 

Стрелец

Имате късмет с Водолей или Везни. С тези две зодии правите съюзи с най-висока парична съвместимост. Заедно ще действате като финансов магнит, а Водолей или Везни ще бъдат добри мотиватори за постигане на целта.

 

Козирог

Ако някой е експерт по печелене на пари, то това сте вие и на вас не ви трябва никой, за да подсилите финансовата си мощ. Нещо повече – целият зодиакален свят трябва да разгледа по-отблизо Козирозите. Винаги имате пари, дори когато нямате. Вие сте онзи, който продава  въздух в банките и печелите пари от подозрителността и лековерността на хората.

 

Водолей

Обърнете внимание на Стрелеца. Създайте заедно прекрасен и творчески съюз. Ще се балансирате като двойка и по финансовите въпроси. Водолеят ще научи Стрелеца да докара всичко започнато до края, а той от своя страна ще стимулира Водолея да действа по-активно в периоди на стагнация.

 

Риби

Телецът ще ви помогне да постигнете богатство. Вие сте една от най-обещаващите финансови двойки. Телецът ще се грижи за семейството и децата си, така че всичко да е най-доброто, а Рибите ще помагат и инструктират партньора си с практически съвети.

Tagged , , , ,
на горе