Любовен хороскоп за 7.07.2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 7.07.2021 сряда

Овен

Има едно приятелството, което опитва да се превърне в любов, но се бори, може би се страхува от грешна стъпка и от предишни ситуации. Може обаче да се случи обратното, страст, която първоначално е била твърде силна, но сега почти изчерпана, се превръща в добро приятелство, накратко, ако сте се обичали, все пак искате да задържите част от това чувство.

Телец

Обичате семейството си, дори по доста притежателен начин, но ако имате ангажименти, които ще ви отдалечат от вкъщи, не се оправдавайте днес. Те трябва да разберат, че ги обожавате и да не правят оплаквания.

Близнаци

Ако в сърцето ви избухне чувство, нямате търпение да го изразите и да го направите по хубав начин, както обикновено, със забавна карикатура, шега или тайно и страстно писмо, залепено в чистачката на предното стъкло на любимия човек или между страниците на книга, която четете.

Рак

С нагласа за притежание, това идва от несигурност или страх от загуба на обекта на вашите желания; факт е, че когато го откриете, се прилепвате към него. Хубава вечер с приятели, изпълнени с настроение, пълни с нови идеи, които веднага ще ви вълнуват.

Лъв

Днес чувствате, че трябва да дадете много любов, но не е сигурно, че човекът обект на вашите желания е готов да я получи или иска. Усложнения и от семеен характер; ако свекървата се намеси, спасявайте се и двамата!

Дева

Любовта не ви се усмихва днес. Тога не отвръщайте и вие с усмивка, ами ще трябва да го признаете, недоволни от обрата, в който връзката е навлязла. Днес може би ще си проличи чувството, че просто търсите сродна душа, която все още не сте успели да намерите.

Везни

Ако любовта се оттегли, в замяна идва приятелство, което е топло и нежно. Може би скоро и то ще се превърне в любов, но вие не бързате, ако сърцето е претърпяло рани, които се борят да се излекуват, вие сте добре сам, просто трябва да имате много приятели, дори и от разстояние.

Скорпион

Много сте свадливи днес, може би други ще ви провокират, но със сигурност няма да сте там, за да ги слушате. Вашата реактивност ще има силата на урагана, накратко, горко на тези, които ви се изпречат, това важи и за партньора ви

Стрелец

Днес ще проявите вашия идеализъм в чувствата си, защото давате много, но очаквате същото в замяна. И не е сигурно, че днес всичките ви надежди ще бъдат изпълнени. Във всеки случай във връзката влагате патос, оптимизъм, радост и дори да не удовлетворите партньора си с непрекъснати откровени изказвания, наистина го обичате много.

Козирог

Тайна любов, харесвате херметични неща, мистериозни места, така че днес сте си тематични … И тогава кой знае, може би изненадата ще ви дойде от социалната мрежа с екстравагантна рисунка или загадъчна фраза.

Водолей

Някой ви следи от близо, прекалено привлечен от вас, но след лошо преживяване от миналото му давате дълго време, преди да опитате отново; искате да изчакате още малко. Ситуацията е различна, при двойките и там няма признаци на отслабване: вярно, днес може да решите да останете малко сами.

Риби

Дълбоко сте влюбени, но не в този, който трябва. На преден план са децата, кучето или котката, след това е работата, в децата и ако остане малко място тогава идва ред и на партньора ви. Той/Тя ви ухажва безсрамно, докато се правите, че нищо не се случва.

Tagged ,
на горе