любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 6 септември 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 6 септември 2023? Страхотен ден за почивка, забавление и укрепване на отношенията. Опитайте се обаче да не бъдете саркастични и иронични – следобед са вероятни недоразумения и то от дошли от нищото. Доверете се на чувствата си, но не планирайте твърде много неща наведнъж – вероятно ще трябва да бъдете упорити или да настоявате за своята праведност.

Само за жени: прости инструкции за избор на ухажор

infomax-logo-50-15-HW Людмила Филипова изследва тайните на богомилите и последния кръстоносен поход

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Може да ви е трудно да устоите на някой, който е изключително прекрасен във вашите очи. Енергията, излъчвана от планетите, ви кара да осъзнаете съвършенството и може да се окажете привлечени от мисълта за това страхотно тяло, за това невероятно излъчване. Но телата не са всичко, както вече сте наясно, така че се опитайте да не бъдете напълно хипнотизирани от това. Не се давайте така лесно на изкушението.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес послушайте себе си – днес това ще ви помогне да се справите с всякакви проблеми и неприятности, да преодолеете съмненията и ревността. Някои думи и действия на любимия човек ще изяснят ситуацията, така че слушайте внимателно какво чувате или научавате през този ден. Приятните и романтични изненади са възможни още от изгрев слънце.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Чувствайте се свободни да планирате нови пътувания, срещи и комуникация с тези, които са ви скъпи – това ще ви помогне да се справите с трудностите, да решите много проблеми в близко бъдеще. Дори и да не се познавате достатъчно добре, тогава си струва да поемете риска и да задълбочите връзката. Денят е идеален за срещи и приятно забавление.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Звездите съветват Раците да положат усилия, за да разнообразят личния си живот! Ако връзката продължава от дълго време, силата на емоциите постепенно намалява и за да не отстъпи любовта пред навика, чувствата трябва да се подновят. Нови впечатления, запознанства, пътувания и просто романтични разходки под луната, днес всичко това може да извади Рака и любимия му човек от рутината, запалвайки страстен огън в сърцата им.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Благоприятен ден за любов, задълбочаване на отношенията – днес ще можете да простите на любимия човек за всяка обида и неприятности. Опитайте се да използвате това време, за да се помирите след спор – ще се окаже много успешно и ще ви донесе радост. Денят е идеален за романтична среща или разширяване на сферата на влияние, контакти.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днешният ден обещава да бъде ден за Девата, пълен с приятни изненади, интересни запознанства и романтични срещи. Някои събития може да са пълна изненада за нея и нещо в животът й може да се промени драстично! Всъщност, приятните промени в личният живот на Девата са отдавна назрели. Днес е достатъчен малък тласък, така че те като свеж пролетен вятър да нахлуят в животът й.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Вашият любовен партньор може да изглежда, че се държи хаотично и объркано, изобщо да не прилича на нормалното му вътрешно аз. Планетарната конфигурация може да ви насърчава, да искате, да се измъкнете сами за известно време. Вместо да се чувствате наранени или разстроени от това, останете за кратко време сами, а вашата половинка ще се завърне още по-влюбена от всякога. Оставете я/го за малко на спокойствие!

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Чувството за хумор е прекрасно нещо, но днес Скорпионът е по-добре да не експериментира с него. Любимият му човек може да възприеме хумора неправилно, особено като се има предвид факта, че днешните шеги на Скорпиона, в най-добрия случай ще приличат на ирония, а в най-лошия – на каустична сатира. Избраникът на Скорпион, едва ли ще се радва да бъде обект на такива шегички.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Стрелецът ще бъде склонен сам да си „среже квитанциите“ и да взема необмислени решения. В отношенията с любимия човек подобни моменти на поведение могат да навредят. За да не съжалява, когато вече е твърде късно, Стрелецът не трябва да прави нищо: звездите го съветват, че неговите заключения за партньора имат всички шансове да бъдат погрешни, а „железните аргументи“ могат да окажат силно влияние.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес чувствителността ще бъде твърде изострена, емоциите буквално могат, да ви разкъсват отвътре. И въпреки че, може да ви бъде доста трудно да решите, дали да ги изразите, хороскопът препоръчва да отворите чувствата си към любимия човек. Днес тялото ви трябва да проговори – освободете натрупаното напрежение, като правите любов, танцувате, ходите на разходка или фитнес.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днешната планетарна конфигурация може да възпламени вашите мисловни процеси, но може да не направи особено много за любовния ви живот. В момента се чувствате много независими и отворени за експерименти, а  мисълта, че трябва да правите компромис или да се съобразявате по някакъв начин, за да поддържате връзката, може да не ви хареса много. Но това може да е само временна фаза, в случай че се притеснявате.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Благоприятен ден за обяснение в любов и помирение със сродната си душа – днес ще можете да се справите с раздразнението и да погледнете на ситуацията рационално, но с любов. Не е най-добрият ден за прекъсване на отношенията – в този ден е по-добре да ги установите или да не бързате с нещата. Отделете достатъчно време и внимание на нови познанства и се опитайте да се отпуснете и да се насладите.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 6 септември 2023

на горе