Само за жени: прости инструкции за избор на ухажор

Само за жени прости инструкции за избор на ухажор
Добра форма

Само за жени: прости инструкции за избор на ухажор

Само за жени: прости инструкции за избор на ухажор, предлагат психолози. Ето един прост (двоичен) алгоритъм за взаимодействие с фен (мъж) от етапа на запознанството, до съжителството или нещо повече – брак например. Всичко зависи от вашата цел в даден момент. Намалява стреса и загубата на време както за вас, така и за мъжете.

Само за жени: прости инструкции за избор на ухажор

Топ 7 на нещата, които отнемат привлекателността ви в мъжките очи

11 странни причини, поради които един мъж се влюбва в една жена

Инструкции за избор на ухажор:

  1. При запознанство, когато мъжът ви поиска телефонния номер: ако го харесвате (приятно) – дайте му телефонния си номер;

Ако не харесвате мъжа (не ви е приятно с него), не е нужно да му давате телефонния си номер.

  1. След това мъжът се обажда и ви кани на среща: ако мъжът продължава да ви харесва, когато общувате с него – отидете на среща; ако не ви харесва – не се срещайте с него.
  2. Хареса ли ви как изглежда? Оценявайте по следните параметри: физическа привлекателност, интелигентност, комуникативност, организираност, накрая точност! Има мъже, които закъсняват за срещи.

Ако да, съгласете се на повече интимност с него.

  1. Харесва ли ви в леглото с него? Оценявайте по параметри: продължителност и тежест на усещанията, дали е имало оргазъм или мъжът не се е притеснявал от това (да, това се случва, за съжаление). Ако да, възможно е продължение на връзката. Ако не, тогава не продължавайте срещите си с него.

В живота, както и в математиката, всичко трябва да е просто и красиво! Ако това не е така в отношенията с даден мъж, тогава, както вече разбирате, всичко е просто!

Единственото нещо, което може да ви попречи да приложите тази техника, е страхът да останете сами, дори без по-неподходящ „Човек“.

Но аргументите на психолозите са: животът е твърде кратък, за да позволите на непълноценен или неподходящ мъж да го превърне в нещо скучно и безинтересно. Запомнете – океанът на живота е безграничен! Няма само един човек за целия ви живот (броят на разводите показва това).

Любов до края на живота се случва, но изключително рядко, като кармичното привличане на две сродни души. По принцип, животът се променя, вие се променяте, човекът до вас също трябва да се промени и ако това не се случи, е нормално да си тръгне.

При всички случаи е много хубаво да имате споделена, красива и истинска романтична връзка в живота си, но невинаги е възможно това да се случи с всеки ухажор, с който решите да опитате. Все пак, срещите между хората никога не са случайни и от всяка връзка можем да си извлечем поуки и изводи.

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

Tagged
на горе