любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 5.09.2021 неделя

Любовен хороскоп за 5 септември 

 

Овен

Ще стигнете направо до въпроса, като просто следвате инстинктите си и това ще работи във ваша полза. Няма смисъл да се заяждате с партньора си, губите време и енергия напразно.

Телец

Имате добра комуникация с партньора си. Рискувате обаче да се окажете твърде чувствителни. Не е важно да се обяснява всичко, трябва да запазите и мистична част във връзката ви, за да вървят нещата и за двама ви.

Близнаци

Вашата борбеност е на път да преодолее препятствията, които се появиха преди месец и рискуваха да прекратят връзката ви. Смелостта ви се отплаща. Време е да изхвърлите съмненията си и да поласкаете партньора си с вашите грижи.

Рак

Любовта води хорото днес. Каквато и да е вашата ситуация, ще се чувствате положително вдъхновени да се докоснете до идеала на любовта. Не се предавайте на първия отказ.

Лъв

Неделният ден ще бъде чудесно оживен и пълен със среши за необвързаните. Относно тези във връзка, очакват ви приятни часове, чрез които доверието между вас и партньора ви ще се увеличи. Трябва да намерите баланс между ума и тялото, действието и релаксацията … слушайте тялото си.

Дева

Възползвайте се от повечето добри неща в живота днес. Това ще ви позволи да укрепите интимните отношения в мир и хармонична среда.

Любовен хороскоп за 5.09.2021 неделя

Везни

Ще бъдете заобиколени от загриженост и разбиране, сладост и нежност. Това коренно ще промени подхода ви към любовта. Възползвайте се максимално от това и помислете, колко много партньорът ви се грижи за вас.

Скорпион

Чувствата ви намират идеалната основа да се изразят на точното място, в точното време. Това ще раздвижи някои спрели отношения във вашата връзка. Добра неделя и за необвързаните.

Стрелец

Имате ясни идеи как да прекарате неделята с партньора си. Наистина е време да насочите връзката към неща, които са важни и за вас. Имате всички аргументи, за да можете да го съблазните и да го убедите в правотата си.

Козирог

Ще направите корекции с партньора си, които ще подобрят разбирането ви. Чувството ви за реалност ще бъде вашата сила! Имате способността да пренебрегвате детайлите, което носи само позитиви, особено за дълготрайните връзки.

Водолей

Емоционалното ви осъзнаване днес ще ви помогне да се потопите в чиста страст. Не очаквайте обаче лесна стабилизация на проблеми възникнали по-рано през седмицата. Трябва да отделите повече време, за да задълбочите разговора и да разрешите наболелите теми.

Риби

Правилните въпроси ще ви дойдат на ум и ще можете да видите по-ясно ситуацията в сантименталното поле. Вашият оптимизъм ще се окаже заразен и ще ви помогне да осветите тази част от връзката ви, която е отговорност на партньора ви. Отделете време за неделя в заедност!

Tagged , , , , , , , ,
на горе