Седмичен хороскоп от 6.09.2021 до 12.09.2021
Астрология

Седмичен хороскоп от 6.09.2021 до 12.09.2021

 

Овен

 

Небесната конфигурация стимулира желанието да се погрижите за вашето благосъстояние, да подобрите всичко, което би могло да ви накара да се чувствате по-добре за себе си, вместо да изглеждате добре в очите на другите. В средата на седмицата е възможно да попаднете в момент на популярност и да получите неочаквани услуги. Ако обаче целите ви са професионални, ще имате двойно одобрение от звездите си!

 

Телец

 

Каква седмица! Под грижовния поглед на Луната ще се чувствате уверени и сигурни в себе си. Приятно чувство, но преди всичко полезно, което да насърчи и най-несигурните сред вас да поемат юздите и да променят това, което не им харесва. От работа до лична сфера, небето ще ви даде отлични шансове да растете като хора и да разберете, че всичко се променя и развива и е по-добре да се адаптирате, в противен случай ще останете вкаменени в старите навици.

 

Близнаци

 

Започвате с потискащ и дразнещ понеделник! Струва си да проявите малко търпение по отношение на всички непредвидени събития или напрежения, които могат да възникнат в този момент. В  следващите дни ще се върнете към по-приемливи честоти и ще се почувствате по-отворени към света и бъдещето. Въпреки това, опитайте да останете нащрек: според хороскопа, вие изпитвате период на объркване, може би поради малко физическа и умствена умора.

 

Рак

 

Тази седмица Луната ще даде много оживен ритъм на дните, толкова динамичен, че ще граничи с влакче на ужасите в увеселителен парк! Започвате с благоприятни понеделник и  вторник, идеални часове за раздумки, флирт, споделяне на мислите със семейството и приятелите. Между сряда и четвъртък, от друга страна, рязък спад: студ, ревност, негодувание, отрицателна емоция може да ви накара да се почувствате с главата надолу. За щастие, от петък насетне нещата се нормализират и завършват с щастливи събития през уикенда.

 

Лъв

 

Според вашите звезди в първите дни на седмицата бихте могли да попаднете в избори и ситуации, които могат да осигурят незабавни ползи. Може би защото предишният опит ви е научил, че е по -добре да използвате момента или може би защото искате осезаеми и незабавни резултати. Както и да е, ще имате прекрасен старт на седмицата със супер благоприятен връх между сряда и четвъртък, благодарение на Луната. Но бъдете внимателни от петък до по -голямата част от неделя. Можете да покажете зъбите си на тези, които биха искали да ви подразнят.

 

 

Дева

 

В период, който все още е благоприятен и обещаващ, тази седмица ще ви предложи няколко несигурни дни. Луната всъщност ще пробуди вашите съмнения между понеделник и вторник, и ще върне старите страхове, които сте смятали, че сте преодолели успешно. Но това е измамен оптичен ефект и скоро ще го забележите. Астралната панорама всъщност е окуражаваща и ще ви дари с качествата, които ще ви помогнат да преодолеете този кратък застой. Дните от петък до неделя са прекрасни.

Седмичен хороскоп от 6.09.2021 до 12.09.2021

Везни

 

Ангажирани, но и насочени за хората около вас! В началото на седмицата може да се появят облаци,  предвестници на буря. Това е лошо настроение, може би предишно негодувание, което никога не сте отработили. Но въпреки заплахата за буря, вие ще се справите много добре, като излезете с високо вдигната глава през втората, по-гладка част от седмицата. Отсега нататък сте готови да гледате към бъдещето, да проектирате нещо, което ви интересува, да си представяте нови хоризонти и да фантазирате за вашите желания.

 

Скорпион

 

Много положителни емоции ще се влеят в сърцето ви в началото на седмицата! Може да се окаже, че това са просто дни, в които рутината ще протича гладко, а може би ще ви даде възможност да се насладите на свободното време и всички онези малки удоволствия, които правят живота красив. Или може да се окаже, че за вас предстоят добри новини, нещо, което сте чакали дълго време и което ще ви направи еуфорични. В края на седмицата може да накарате партньора си или членовете на семейството да изпитат прекалено голям натиск.

 

Стрелец

 

Какво тежко начало на седмицата! По-добре да се снабдите с търпение и дух на издръжливост или рискувате да изпратите много хора да „посетят роднините си“. За щастие, от сряда атмосферата се изчиства и ще възвърнете усмивката и увереността си. В крайна сметка, просто стиснете зъби за кратко и тогава сякаш всичко ще бъде по-приемливо, дори и да не изчезне напълно. Не приемайте провокации и размишлявайте в социалните медии, преди да изразите коментар: може да бъдете разбрани погрешно, с последваща буря.

 

Козирог

 

Седмица в рок ритъм! Жизнеността на емоциите ви всъщност ще бъде придружена от динамиката на събитията причинени от преминаването на Луната – благоприятна и вълнуваща, но и френетична и стресираща. Започвате с два отлични дни, великолепни за общуване, с успехи на бизнес сцената и флирта. След това, между сряда и четвъртък, бъдете внимателни и останете откъснати от всякакви силни усещания. Може да е твърде лесно да съживите някои емоции, като ревност, завист или дори страх. Ще намерите баланса си от петък и повече няма да го загубите през целия прекрасен уикенд.

 

Водолей

 

Основното желание през седмицата ще бъде да може да се разчита на солидни опорни точки! Дори и най-приключенски настроените сред вас биха оценили шанса да имат две или три неща, на които можете да разчитате със сигурност. Това може да е къщата, притежанието на малка сума пари задържана настрана, надеждни и верни междуличностни отношения, постоянен партньор. Небето подсказва, че желанието ви може да бъде изпълнено, но също така, че за да постигнете целта, ще трябва да изясните идеите си, да знаете как да продължите и да работите усилено.

 

Риби

 

В началото на седмицата Луната ще грее точно в Риби, където ще остане до вторник. Нощната спътница може да насърчи важни размисли и ще ви помогне да разберете много неща, скрити в гънките на емоциите ви и отразени от ситуациите, които преживявате. Ако пътят сега изглежда стръмен, не хвърляйте кърпата. Ще ви отнеме време и много усилия, за да постигнете целите си, така че не губете увереност, защото ако условията са подходящи, постигането на целта ще бъде неизбежно! Изненадваща новина през уикенда. За някои от вас може да се отворят неочаквани възможности, които ще предизвикат широка усмивка на лицето ви.

Tagged , , , , , , ,
на горе