Любовен хороскоп за 31.10.2021 неделя
Астрология

Любовен хороскоп за 31.10.2021 неделя

 

На любовния фронт се очертава буря от емоции, а силата на бурята може да варира от невинни закачки до разпалена страст. Денят буквално ще предизвика взискателно любопитство, а ако дадете воля на това чувство, недоразумението и взаимните претенции няма как да бъдат избегнати. За да не се случи това, помислете – трябва ли да знаете абсолютно всичко за партньора си? В крайна сметка, когато ни се заслужава, не е задължително, че трябва да познавате другия „отвътре и отвън“, всъщност това често предвещава края на чувството любов.

 

ОВЕН

Днес Овните ще бъдат притеснени от натиск идващ от своя любим човек, който може да се опита да наложи мнението си или да ви принуди да действате по начин, който им е удобен. Е, на този ден Овенът не е готов да прави компромис, камо ли да отстъпва покорно. Това може да доведе до конфронтация и противоречия, но ако аргументите му са разумни, рано или късно партньорът ще трябва да ги приеме. В бъдеще това ще избегне много проблеми в отношенията.

 

ТЕЛЕЦ

Телецът трябва да направи нещо хубаво за себе си и то още днес. Крайно време е! В противен случай, той просто ще си шофира сам. Смята ли един Телец, че напоследък има твърде много задължения към другите и твърде малко към себе си? Време е да промените това: отпуснете се, посветете този ден на почивка с любимия човек. Ако днес вниманието на този знак е крайно необходимо в работата или по спешен въпрос, има смисъл да си вземете допълнителен почивен ден или дори кратка отпуска.

 

БЛИЗНАЦИ

Днешният ден обещава на Близнаците баланс и хармония на чувствата в общуването с любимия човек. Звездите вещая, че съществуват всички данни партньорът им да се почувства на върха на блаженството, а Близнаците от своя страна, да получат най-сладострастните усещания от него! Дори ако напоследък не всичко във връзката на Близнаците е било гладко или просто не сте имали достатъчно време един за друг с партньора си, днес е празник на нежността, романтиката и любовта, който би било глупаво, ако пропуснете.

 

РАК

Днес Ракът трябва да се опита да намери общ език с любимия си човек. Звездите предполагат, че в момента имат различен поглед върху любовната връзка: Ракът е достатъчно сериозен, за разлика от партньора си. За да достигнете до общ знаменател, днес трябва да говорите искрено и от сърце. Ракът трябва да каже на любимата си душа за чувствата си, но да не забрави, че трябва да обсъдите с нея чисто земните и материалните аспекти във вашата връзка.

Любовен хороскоп за 31.10.2021 неделя

Късметче за 31.10.2021 неделя 

Дневен хороскоп за 31.10.2021 неделя 

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ

ЛЪВ

Днес и в следващите дни основната дума в любовта за Лъва трябва да бъде „компромис“! Разбира се, той не е длъжен винаги да отстъпва на любимия си човек, напротив, дори може да поспори малко, как да прекарате уикенда или какви покупки да направите. Ако, обаче, Лъвът види, че партньорът му е приел нещо твърде близо до сърцето, не бива да го дразните и да му играете по нервите, днес не е най-добрият ден за това. Огненият знак трябва да направи отстъпки или поне да се преструва. Най-добре ще е, ако намерете опция, която отговаря и на двете.

 

ДЕВА

Днес Девата може да се изкуши, да спори и това няма да се отрази най-добре на общуването й с любимия. Едва ли тя ще успее да скрие от половинката си факта, че не е в добро разположение на духа. Въпреки това, за да избегнете недоразумения, си струва да споделите мислите и чувствата си с любимия човек: наистина е много важно той да разбере, че Девата се дразни на обстоятелствата, а не от него! Ако не успее, да разсее страховете му, любимият човек ще има пълното морално право да се отдалечи.

 

ВЕЗНИ

Днес влюбените Везни са призовани от енергията на звездите, да не слушат какво ги съветват познати и приятели. Смята се, че взаимоотношенията и чувствата са областта, в която трябва да се доверите само на сърцето си. Ако обаче Везните са в задънена улица или не знаят как да се държат по-нататък, само днес могат да вземат предвид опита на онези, които са съгласни да го споделят. Може би Везните ще имат късмет и ще им бъдат дадени готови практически съвети. Но, дори и не стане така, в разговор може да им хрумне страхотна идея, която има смисъл да се използва.

Любовен хороскоп за 31.10.2021 неделя

Месечен финансов хороскоп за НОЕМВРИ

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Интимен хороскоп за 2022 г

СКОРПИОН

Днес звездите обещават на влюбения Скорпион доста необичаен и противоречив ден. В един момент може да му се стори, че вечната битка между ума и сърцето за любимия човек е загубена. В крайна сметка, твърде рано е да се отказвате – Скорпионът трябва да се подготви за факта, че днешната ситуация може да се промени коренно във всеки момент. Може би, най-доброто от тази връзка тепърва предстои, а Скорпионът ще има възможност да се увери в това.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес и през следващите дни звездите съветват влюбените Стрелци да не насилват събитията. Дори и да знаете точно какво да правите и да се втурнете в битка с копието, засега е по-добре да овладеете пламенността си, а още по-добре, направо да спрете. Днес с натиска си, Стрелецът може да изплаши човека, когото обича. Така че, засега не бива да давате воля на силните си чувства, защото това е рискът да получите точно обратния резултат.

 

КОЗИРОГ

Днес по любовните въпроси е време Козирогът да признае нещо важно пред себе си. Струва ли си да криете истинските си чувства от себе си, особено след като рано или късно те все пак ще станат очевидни – както за него, така и за другите? Така че, най-доброто, което Козирогът може да направи, е да посвети този ден на лична самоанализа и психоанализа. Поне трябва да се опитате и да разберете истинските мотиви на собствените си действия, чак тогава, може би, ще научите за себе си и избраника си, което изобщо не е очаквал.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес звездите съветват Водолеите да споделят най-дълбоките си фантазии с любимия човек. Това ще бъде особено полезно, ако връзката му сега преминава през период на стагнация или дори упадък. Когато нямате какво да губите, време е да спечелите! Веднъж завинаги, Водолеят трябва да разбере какво иска партньорът му в най-смелите му мечти и в замяна да сподели желанията си. Това ще помогне, както за преодоляване на кризата, така и за вдъхване на страст и чувственост във връзката.

 

РИБИ

Днес е отличен ден за Рибите, в който могат да помислят за перспективите във връзката с любимия човек. Имат ли бъдеще? Или вече са стигнали до задънена улица за дълго време, останали незабелязани и от двамата? Ако днес Рибите си отговорят честно на тези въпроси, ще им стане ясно как да процедират. Освен това, практиката показва: можете да намерите изход от почти всяка безизходица, особено когато става въпрос за чувства. Основното нещо е да не криете главата си в пясъка от натрупаните проблеми, а да се опитате да ги разрешите, за да можете, в крайна сметка, да постигнете компромис, който устройва и двамата.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе