Любовен хороскоп за 31.08.2021 вторник
Астрология

Любовен хороскоп за 31.08.2021 вторник

 

 

Овен

 

Вашата привързаност привлича партньора ви и така заедно сте в удоволствията на страстта. Страстната и спокойна атмосфера, която ви заобикаля, е на път да затвърди връзката ви. Нека сърцето ви говори с пълна свобода.

 

Телец

 

Чувствата ви намират идеалната основа да се изразят и да цъфтят около маса, на която сте седнали с приятели, отделете време да се възползвате от тази ситуация. Едно далечно пътуване може да доведе до изненадваща среща за сингъл Телците.

Близнаци

 

Любовта е в центъра на вашето мислене, но прекалено много сте навлезли в детайлите. Време е да изградите връзка, която е по-свободна и по-творческа като среда и за двама ви. Има време и за среща за необвързаните.

 

Рак

 

Чувствате нужда да направите равносметка и да се съсредоточите върху нещата, които са ви разочаровали. Ще можете да си започнете нова връзка на здравословна основа и с по-добри условия за развитие в дъглосрочен план.

 

Лъв

 

Ако живеете в ситуация на несигурност, днес ще ви се даде възможност да видите нещата по-ясно и да се отървете от съмненията, които ви тежат от няколко седмици. Бъдете внимателни.

 

Дева

 

Притесненията ще започнат да растат днес. Не бързайте да се нахвърляте върху партньора си. Трябва да се уверите, че съмненията ви са реални. Не отправяйте никакви обвинения, ако не сте 100% сигурни, в противен случай ще започнете битка.

Везни

 

Вашият партньор ще бъде по -завладяващ от обикновено и ще ви изненада с подхода си. Мислехте, че не знае за недостатъците ви, но сега сте сигурни, че вече ви познава по-добре! Това не значи, че нещата са негативни.

 

Скорпион

 

Ще имате особено привлекателен външен вид. Възползвайте се от това, за да уловите партньора си още повече и да получите някои поверителни неща, които ще бъдат от съществено значение. Ще останете много доволни от резултата от интимните си разговори.

 

Стрелец

 

Опиянението на сетивата ще бъде голямото изкушение днес. Живейте за деня, без да се притеснявате за бъдещето – помнете обаче „всичко идва с времето си“. Насладете се на това, което имате, докато все още е налично.

 

Козирог

 

Вашите идеали всъщност не са в контакт с реалността … ще трябва да работите върху това иначе отношенията ви с партньора ще се влошават. Това не бива да ви обезкуражава, напротив, това ще бъде шанс да получите повече контрол и да разберете и своите грешки.

 

Водолей

 

Вие напредвате бавно, но сигурно по отношение на любовния си живот. Дошъл е моментът да споделите някои тайни или ако сте неженени, да направите равносметка на миналото си.

 

Риба

 

Трудности се очертават в любовния ви живот … Избягвайте да предизвиквате борби за надмощие – защото бихте могли да го направите, без дори да осъзнавате! Имате някои съмнения, макар и неоснователни. Бъдете спокойни днес.

 

Tagged , , , , ,
на горе