Лунен хороскоп за всички знаци на зодиака от 30 август до 5 септември

Лунен хороскоп за всички знаци на зодиака от 30 август до 5 септември
Астрология

Лунен хороскоп за всички знаци на зодиака от 30 август до 5 септември

 

Време за почивка и стабилност. Луната в Рак ще ви помогне бавно и задълбочено да се справите с всички монотонни дела.

 

Понеделник

Започнете седмицата, като се грижите за здравето си. Денят е благоприятен за посещение на лекар, провеждане на профилактични прегледи и процедури. Можете също така да направите детоксикация или просто да се наспите добре през нощта.

 

Вторник

В служебните дела проявете допълнително внимание, бъдете отговорни и много съсредоточени. Съществува опасност да направите неприятна грешка. Не обръщайте внимание на това как и какво правят другите, опитайте се да вършите добре онези задачи, за които сте поели отговорност. Всичките ви усилия няма да са напразни.

 

Сряда

Колкото и да е странно, тази седмица не петък, а срядата е най -подходяща за забавления и срещи. Не отказвайте оферти за разходка. Говоренето с приятел или човек, който харесвате, ще ви зареди с енергия. Ако говорим за романтична среща, тогава може би тя ще се  развие в силна връзка.

 

Четвъртък

Четвъртък ще подложи нервите ви на изпитание. Основните провокатори ще бъдат роднини. По ваш адрес можете да чуете упреци, твърдения и други неприятни думи. Опитайте се да реагирате на тях сдържано. Не се поддавайте на импулса да отговорите подобаващо, в противен случай това ще доведе до голям конфликт, който ще бъде трудно разрешим.

 

Петък

Ще имате малко сили и енергия, опитайте се да се погрижите за себе си. Ако е възможно, спете по -дълго сутрин или лягайте рано вечер.

 

Събота

Време е да започнем културния сезон. Отидете със семейството или приятелите си на кино, театър или изложба. Събота е идеален за излизане с новата ви рокля.

 

Неделя

Внимавайте, нов ваш познат може да не е този, за когото се представя. Не доверявайте на непознати  вашите тайни и пари.

Tagged , , , ,
на горе