Как лесно да направите есента щастлива за вас

Как лесно да направите есента щастлива за вас
Психология

Как лесно да направите есента щастлива за вас

 

От древни времена хората почитат всеки нов сезон – организират празници, изпълняват определени ритуали, украсяват домовете си по специален начин – те са знаели колко е важно да привлечеш късмета през определен сезон.

В тази статия ще ви кажем как да привлечете успех и късмет и да направите есента щастлива за вас.

За да избегнете неуспехи, да привлечете положителна енергия, печалба, късмет в любовта, трябва да предприемете няколко действия.

 

Върнете дълговете си

Заделете всички предварително планирани разходи и погасете дълговете през първите дни на есента, дори ако сте обещали да го направите малко по -късно.Есента е времето на пристигане – направете място за тази енергия.

 

Направете подарък на скъп за вас човек.

Подарете есенни подаръци на любимия човек или на близки до вас хора. Добре е, ако това са аксесоари, които ще създадат комфорт през есента: чадър, ръкавици, шал, водоустойчива кожена чанта

 

Посрещнете есента с радост

Поставете красив букет на масата, поставете наблизо даровете на есента – есенни зеленчуци и плодове.

Идеално ще е, ако правите пай с тиква или ряпа или правите собствено лакомство под формата на салата от есенни продукти, както и лакомства за децата.

 

Бъдете в тон с есента

В първите дни на есента носете есенни цветове. Жените могат да боядисват косата си в меден цвят и да правят есенен грим и дизайн на ноктите.

Направете есенна дрънкулка със собствените си ръце и я носете със себе си като амулет. Активирането на такъв талисман е много лесно – задръжте амулета си за няколко минути под есенния дъжд.

 

Заявете какво точно искате да получите тази есен

Посочете желанията си – можете да ги произнесете ясно на глас или да ги запишете на лист, който да държите в портфейла си. Запалете ароматна лампа с етерично масло или капнете няколко капки от това масло в купа, кофа с вода и избършете пода с такава вода или мебелите в дома си.

 

Направете есенен ритуал на свещи

Ритуалът трябва да се извършва вечер, когато няма слънчева светлина.Първо определете какво искате да постигнете с този ритуал.

Ако искате да привлечете енергията на парите, имате нужда от жълта свещ.

Ако искате да засилите енергията на любовта или да хармонизирате личните отношения, имате нужда от червена свещ.

Бялата свещ е подходяща за успеха на ново начинание, независимо в коя област.

Свещите не трябва да са големи.

Ще ви трябват и още два символа на есента – мед и пшеница. Изсипете мед в чинийка, сложете пшенични зърна.

Напишете желанието си. Запалете свещ над чинийката. Дръжте свещта в ръка и гледайте пламъка. Не се разсейвайте от външни мисли. Мислете само за вашето желание. Свещта трябва да гори една минута. Поставете останалата част от свещта в чинийката с мед и пшеница. Правете ритуала на място, където никой няма да ви види в продължение на три дни.

След три дни поставете листчетата с желанието си в кутия, увийте кутията в червена кърпа. Такъв ритуал се прави най -добре на нарастващата луна.

И трите свещи не могат да се използват повторно. Запомнете – за всяка от трите вечери трябва да запалите нова свещ.

Не казвайте на никого за ритуала – няма място за външна енергия.

Веднага след края на ритуала, същата вечер, когато свещта е изгоряла, е необходимо да се изкъпете, като добавите във ваната си  морска сол и отвара от есенни билки. Изберете отвара, така че да помогне на вашето здраве.

Tagged , , ,
на горе