любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 30.09.2021 четвъртък

Овен

Не настоявайте толкова настойчиво пред партньора си. За предпочитане е да се опитате да постигнете компромис и да не рискувате последваща експлозия. Достатъчно умни сте, за да получите това, което искате и да задоволите партньора си.

 

Телец

Вашият любовен живот се превръща в игра в най-широк смисъл. Вербалните предизвикателства със сигурност са вълнуващи и вашето остроумие ви позволява да направите отношенията си положителни.

 

Близнаци

Ако сте в състояние да приемете някои ограничения, вие ще спечелите в дългосрочен план. Не бързайте и се придържайте към приоритетите си. Можете да избегнете конфликти. Направете изненадващ подарък.

 

Рак

Готови сте да направите отстъпки, които ще бъдат добри за връзката ви. Ако сте неженени, това е подходящ момент да излезете и да се запознаете с нови хора. Опитайте се да бъдете предизвикателни и по-малко пасивни.

 

Лъв

Ще имате желание да направите връзката си официална. Твърде рано е обаче и все още има необходими основи, които да бъдат положени, преди да се достигне този етап. Бъдете оптимисти, вашето търпение ще ви възнагради.

 

Дева

Ще се изкушите да приложите необичайни идеи на практика. Много бихте искали и партньорът ви да приеме тази ви страннос днес.. Имате шанс да започнете нова връзка, която е близо до мечтите ви.

 

Везни

Някои от вашите проекти ви правят твърде нетърпеливи. Дайте си време да мислите в тази посока и ще постигнете целите си. Стабилността ще присъства в любовния ви живот.

 

Скорпион

Емоционалната ви сфера омеква и нежността ви ще присъства, така че ще бъде лесно да изразите чувствата си. За сингъл Скорпионите би било добре да не се страхуват от нови срещи!

 

Стрелец

Днес сте живи, привлекателни, блестящи в обществото: идеални сте, ако искате да завладеете някого или ако във вашите планове има човек, който вече сте срещнали и трябва да се приближите до него.

 

Козирог

Отделете време да помислите, преди да действате, и не забравяйте, че компромисът не означава да бъдете слаби по характер. Напротив, ще спечелите по -голяма сигурност. Подходящ ден за срещи.

 

Водолей

Нещата може да изглеждат малко трудни в момента, комуникацията с любимия не върви, но може да това да се окаже във ваша полза и да заздравите приятелството си във връзката. Може да се научите да разбирате по-добре.

 

Риба

Вие сте обзети от огромна нужда да избягате някъде. Днес сте по-спонтанни и естествени от обикновено. Партньорът вижда това и сякаш започва да се притеснява. Дайте му увереност, че е за ваше добро.

Tagged , , , , , , ,
на горе