Любовен хороскоп за 29.10.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп за 29.10.2021 петък

 

Днешният ден е създаден за установяване на взаимно разбирателство. Това е най-доброто време за разговор от сърце, без излишни рискове. Въпреки това, дори и да няма проблеми, все пак се препоръчва да прекарате този ден с партньора, за да засилите чувствата или може би, дори да помислите за преминаване към ново ниво на връзката.

Но за свободните хора това е просто невероятно време да се запознават. Вселената дарява хората с искреност и искреност в общуването. За вас предстоящите събития са доста обещаващи.

 

ОВЕН

Този знак днес се отличава със специален инат, на който не всеки събеседник може да издържи. Затова се казва, че приятелите са познати в беда, само за Овена тази фраза звучи различно. Неговите лудории ще бъдат толерирани само от определен човек – партньора и точно в този момент ще стане ясно колко силна е тази връзка. Препоръчително е да обърнете внимание на това и горещо да благодарите на партньора си. Но свободните хора ще трябва да бъдат търпеливи още известно време. Днес емоциите и усилията са чужди на този знак.

 

ТЕЛЕЦ

Днес ще настъпи момент на интересно прозрение за този знак. Независимо колко време прекарвате със своята сродна душа, възниква въпросът как да го направите по-вълнуващо, страстно и съдържателно. Има ли достатъчно топлина и разбирателство между вас? Всички тези мисли възникват с добра цел, за да подобрят в крайна сметка отношенията, да ви донесат по-запомнящи се моменти от рутинните. Свободните Телци ще искат да се сближават, защото да са сами вече не е поносимо. Единствената трудност е да намерите подходящият човек.

 

БЛИЗНАЦИ

Въпреки негативни условия за деня, този знак ще намери място за сантименталност. В това отношение много зависи и от разбиранията на партньора, доколко е наясно с уникалната природа на този знак, дали няма да се обиди от опитите си да сподели негативните си емоции с всички наоколо. Представянето на свободните Близнаци на потенциален партньор днес може да завърши успешно. Може би вашата връзка ще стартира на база взаимно разбирателство.

 

РАК

Днес за Ракът е деня на радостта: някой може да му каже толкова важни и дългоочаквани думи. Любовта и романтиката в този ден могат да дойдат напълно внезапно, така че хороскопът съветва да сте готови от сутринта. Измийте и срешете косата си, облечете нещо красиво и очаквайте най-доброто със загадъчна усмивка на лицето. Където и да се намира Ракът днес и каквото и да прави, денят обещава да му донесе приповдигнато настроение и водовъртеж от ярки, живи емоции в отношенията с противоположния пол. Струва си да се възползвате напълно от това!

Любовен хороскоп за 29.10.2021 петък

Дневен хороскоп за 29.10.2021 петък

Късметче за 29.10.2021 петък 

ЛЪВ

Откровените разговори са лек за всички проблеми, които Лео определено трябва да разреши днес! Вечерта по време на романтична вечеря трябва да говорите с любимия човек за връзката ви и ако ситуацията е назряла, на фино ниво намекнете, че е време да преминете към нов етап. И за да е ефективен разговора, Лъвът може да зарадва избраника с масаж, който плавно да премине под булото на нощта на любовта. Звездите от хороскопа вещаят, че именно в такава релаксираща среда Лъвът ще може не само да се доближи с една крачка до своята сродна душа, но и да събуди страстен водовъртеж от нови емоции и чувства!

 

ДЕВА

Днешната общителност на Девата може да доведе до нов кръг от отношения с човек, който не е безразличен към нея. Ако пожелае, Девата ще може да разговаря с избраника на всякакви теми. Същото важи и за приятели, че дори и непознати: Девата днес е доста способна да играе ролята на изповедник. Хороскопът предлага да слушате внимателно откровенията на този ден – има голяма вероятност да получите информация, която е важна за делата от сърце. И, ако успее да се превърне в опека за някой, който харесва, шансовете да продължи утехата с горещи прегръдки нарастват до рекордни стойности!

 

ВЕЗНИ

Днес Везните ще бъдат като магнит за вниманието на другите, особено тези от противоположния пол: те са весели, позитивни и малко ексцентрични! Този ден е добър за публично говорене – Везните ще могат да завладеят публиката със своя секси чар, ще е подходящ и за нови романтични запознанства. Звездите вещаят, че новите хора, които се срещнат с Везните през този ден, могат да повлияят положително на личния им живот. Затова не трябва да седят вкъщи на дивана, защото вода не тече под лежащ камък. Възползвайте се от благосклонността на звездите!

 

СКОРПИОН

Днес, дори и любимият човек на Скорпиона, едва ли ще успее, да разбере причината за мълчаливите упреци, изписани на лицето му, но хороскопът твърди, че причината е проста – днес той рискува да стане жертва на сезонната меланхолия. За да не отблъсне романтичните перспективи на деня (и особено вечерта), Скорпионът трябва да се опита да се овладее. Всички лесно изпълними действия ще му помогнат в това, например ободряваща разходка, половинчасов сън, както и консумацията на пресни зеленчуци и плодове в диетата.

Любовен хороскоп за 29.10.2021 петък

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ 

Месечен финансов хороскоп за НОЕМВРИ

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелецът, независимо от пола, ще иска да изкара денят в топлата прегръдка на любимия човек: той наистина се нуждае от любов и близост. Желанието е оправдано и разбираемо, но Стрелецът ще трябва да бъде търпелив – хороскопът обещава, че времето му ще дойде едва в късния следобед. Денят е идеален и за разрешаване на всички неотложни въпроси. Отидете до правилните места, говорете с точните хора и тогава можете да се отпуснете. Днес дори най-силният човек се нуждае от окуражаваща прегръдка. Само повярвайте и ще ги имате!

 

КОЗИРОГ

Днешният ден носи известен риск за Козирога, свързан с конфронтация с любимия човек: има шанс възгледите ви да не се засичат по някакъв въпрос. Хороскопът обаче ви уверява: дори най-отчаяната кавга в този ден може да завърши с духовно помирение, ако не си позволите да се обиждате един друг. Самотният Козирог трябва да обърне внимание на този, с когото ще бъде в конфликт днес: напълно е възможно точно този човек да не е безразличен към него. Освен това, в този ден ще почувствате желанието да кроите романтични планове или да строите замъци във въздуха.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес е напълно възможно нова звезда да блесне в романтичното небе над Водолея: в обкръжението му може да се появи някой, който ще накара сърцето му да бие по-бързо. Водолеят във връзка също няма да скучае – неговата сродна душа в този ден е способна на ексцентрични действия и оригинални предложения. Ако те станат факт, хороскопът силно препоръчва на знака, да се съгласи с тях. Колкото и луда да изглежда идеята, страхотно е да опитате нещо ново в този ден. В случай, че Водолеят е изправен пред избор в любовта, той може нарочно да провокира своята половинка, за да я наблюдава в действие.

 

РИБИ

Рибите могат да бъдат изключително взискателни към членовете на домакинството, което едва ли ще им се хареса. Още на сутринта те са в състояние да мъмрят на всички около себе си. За да избегнат конфликти, Рибите ще трябва да контролират поведението си: няма нужда да търсят чуждите грешки! Заради обзелият ги перфекционизъм може да се окажат недоволни от всяка постъпка или дума на любимия човек, дори ако той реши да организира романтична вечеря или друга приятна изненада. Хороскопът препоръчва да търсите причината за недоволството в себе си: изглежда, че нещо не позволява на Рибите да се отпуснат.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе