любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 26.09.2021 неделя

Овен

Ще бъдете наистина вдъхновени за романтично бягство. Излезте от рутината си и се запознайте с нови хора! Вашето свободно време днес днес ще е насочено към любовния ви живот.

Телец

Ще имате възможност да откриете удоволствията, забавленията, представленията и игрите, които ще ви отклонят от ежедневието. Удоволствието е пред нас, оставете се да ви донесе нови романтични приключения.

Близнаци

Ако мислите твърде много, рискувате да загубите един ден за подобряване на отношенията с вашата половинка. Защо да си задавате толкова много въпроси? Тези безполезни съмнения поставиха още един прът в любовното колело.

Рак

Венера ви влияе двупосочно, от една страна подкрепя отношенията а партньора ви, от друга – постоянно ви кара да се питате за минали неща. Извлечете всичко, което би могло да бъде полезно за бъдещето, но не се увличайте по съжаленията и не идеализирайте миналото.

Любовен хороскоп за 26.09.2021 неделя

Лъв

Вашите мечти са емоционални и еуфорични и изобщо не харесвате посредствеността на ежедневието. Отидете с партньора си на място, което отговаря на вашите очаквания за приятен неделен ден заедно.

Дева

Вашият начин да изразите себе си ще бъде чудесен, като ще ви помогне да се измъкнете от неудобна ситуация пред партньора ви. Сингъл Девите заслужават днес една неочаквана среща.

Везни

Вашият партньор е в процес на нарастващо утвърждаване. Не се страхувайте от тази еволюция. Тя показва и вашия стремеж към автентичност на връзката. Необвързаните ще имате повече шансове във ваша полза.

Любовен хороскоп за 26.09.2021 неделя

Скорпион

Вашето състояние на ума ще отвори вратата за нови удоволствия. Дори времето да изглежда кратко или желанията ви трудни да се получат. Този стремеж много ще обогати любовните преживявания в неделния ден.

Стрелец

Нуждата ви от независимост е в дисхармония с емоционалните ви връзки. Не се колебайте да си отделите малко време за себе си и да бъдете дипломатични в изразяването на личните си нужди.

Козирог

Нежността и сладостта са на дневен ред. Ще се почувствате много по -комфортно, изразявайки пълния обхват и дълбочина на емоциите си и това ще улесни съблазняването както на партньора ви, така и на човека, към когото имате интерес.

Водолей

Личните ви съмнения ви ядосват. Би било добре да го признаете, за да избегнете спорове. Дори ако думите ви изглеждат неподходящи, продължете да преодолявате препятствията, като се пазите от недоразумения.

Риби

Ще получите отговорите на основните въпроси и е време да започнете отначало на солидна основа с партньора си или да преразгледате идеала, който преследвате в новите срещи.

Tagged , , , , , , ,
на горе