Любовен хороскоп за 25.08.2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 25.08.2021 сряда

Овен

Чувството на липсата на партньора може да ви ядоса. Това обаче нямаше да реши нищо. Вместо това се опитайте да запазите спокойствие и да говорите открито. Бъдете отворени! Днес сте хапливи с преувеличени емоции, така че забравете за романтиката.

Телец
Тези около вас са впечатлени от силата на вашите убеждения, но внимавайте да не изглеждате диктаторски! Дайте място на гледната точка на партньора си и говорете с другите във всяка ситуация. Ако отидете на среща, дайте път на мислите на човека отсреща.

Близнаци

Във въздуха се носи предизвикателство. Вниманието, което се изисква от вас, е основателно, така че приемете го без да се оплаквате. От вас зависи да използвате стратегията във ваша полза. Ако сте необвързани, ще имате много специална среща.

Рак

За пореден път разбирате, че има начини да създадете трайна връзка, но дали сте готови? Съветът от приятел може да е полезен днес. Не се колебайте да промените курса, за да постигнете целта си.

Лъв

Тишина и спокойствие, лекота и чувственост – това са съставките на вашата идеална програма в интимния живот днес. Жалко, че мразите програмите, вашият партньор би бил щастлив ако създадете този тих кът за двама ви днес … и вие също ще имате полза.

Дева

Ще споделите някои важни мисли и моменти с партньора си … Страстта и сливането ще вървят ръка за ръка и ще ви бъде по-лесно да изпращате подсъзнателни съобщения, които надхвърлят думите.

Везни

Мозъчната ви хиперактивност ви тласка към всякакъв вид чувствен излишък и способностите ви за проницателност са намалени … Не вземайте важни решения, които включват чувствата ви днес. Отдайте се на романтични игри, които ще са полезни за тялото ви.

Скорпион

Правите отстъпки, за да запазите спокойствието във връзката си. Време е да решите вътрешни проблеми, които замърсяват живота ви. Предстоят нови срещи за необвързаните. За тези с партньор в живота се задават разговори за здравословни решения в името на семейното щастие.

Стрелец

Ще имате неочаквани отговори, които сте чакали дълго време. От тях дайте нов тласък на любовта си. Днес всичко може да се случи. Вашата дързост ще се окаже полезна както в план за сингъл Стрелците, така и за тези във връзка.

Козирог

Любовният ви живот започва да прилича на борба. В действителност изпитвате вътрешна борба, която се отразява на разбирателството. Разберете какво се случва във вас, преди да правите прибързани заключения.

Водолей

Давате воля на емоционалните си желания и капризи. Пристъп на лудост нахлува в любовния ви живот и ви създава еуфория. Не позволявайте това да се отрази на портфейла ви.

Риби

Днес лесно ще можете да разберете най-дълбоките мотиви на партньора си – защо е постъпил по един или друг начин. Ако сте сингъл, ще видите къде нещата се объркаха миналия месец и сега отново дирите сродна душа.

Tagged , , , , , , , ,
на горе