любовен хороскоп за 27 май 2023

Любовен хороскоп за 25 май 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 25 май? Днес трябва да помните едно основно нещо – усмивката не трябва да слиза от лицата ви. Около вас може да има хора, които ще се опитат да ви накарат да се съмнявате. Вместо да ги слушате, се препоръчва да се съсредоточите върху контактите с хора, с които винаги има причина да бъдете щастливи.

infomax-logo-50-15-HW Имаме световен шампион при писателите, Георги Господинов взе „Букър“

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен, днес е денят, в който вибрациите на интимността, буквално ще пращят във въздуха! Чувството за привлекателност и повишеният интерес на противоположния пол са специалните знаци на този ден. Ето защо, ако сте в романтично търсене, хороскопът съветва да отворите сърцето си за нови познанства. Бъдете в разгара на нещата, срещайте се, общувайте – и денят има всички шансове да отвори страницата на нова любовна история.
Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец, днес ще ви се стори, че сте твърде самодостатъчни, за да се съобразявате с мнението на другите, дори когато става въпрос за любимия човек. Да се съобразявате с нечие мнение дори ще ви се стори обидно. Или може би трябва да живеете засега сами, тъй като нямате нужда от никого толкова много. Струва си да помислите за това в свободното ви време. Удовлетворете желанието на любим човек. Днес, повече от всякога, той се нуждае от вашата подкрепа, думи за насърчение, грижа и внимание.
Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, днес ще ви се стори, че вашият любим човек е толкова забавен, приличащ на малко дете. Очаква се отношенията да бъдат равномерни, ще имате време за много разходки и романтични вечери. Опитайте се не само да се наслаждавате насаме един на друг, но и да намерите време за общуване с приятели. Но бъдете внимателни какво споделяте за личният ви живот, особено ако всичко е наред. Човешката завист може да бъде изпълнена с непоправими последици.
Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, днес, според любовен хороскоп за 25 май 2023, въздухът около Ракът ще бъде буквално наелектризиран от страст и любимият му човек определено ще го усети. Въпреки това, не само той е сам: много представители на противоположния пол ще обърнат повишено внимание на Рака. Той трябва да се възползва от това, за да подари на сродната си душа една незабравима романтична вечер! Ако все още сте необвързани, днес ще имате много възможности това състояние да се промени.
Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, това е денят, в който жизнената енергия на Лъва се повишава и ще оказва благоприятен ефект върху всички сфери на живота. Ако можете да забравите и да се отърсите от старите привързаности, тогава ще бъдете привлечени от нещо ново и вълнуващо. Има голяма вероятност за нови любовни връзки. Много е вероятно, да се появят и възникнат в професионалната ви сфера на дейност. 
Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, звездите ще ви зареждат с чувственост и влияние на емоциите над логиката, докато здравият прагматизъм остава с вас. С други думи, този ден е създаден, за да получите максимална полза и удоволствие, преди всичко за себе си – дори в любовните афери. „Търсим любовта на другите, за да имаме друга причина да обичаме себе си“ – този подход, без да се злоупотребява, обещава много приятни моменти днес. Само не го превръщайте във ваше верую до края на дните ви.
Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, очаквайте големи и свръх романтични промени в личният ви, още тази вечер. Любовта ще ви намери, предстои вълшебна среща, може би повече от една. Везните са пълни с желания и планове, късметът е на ваша страна. Като цяло преминавате през период на просперитет. Отделете време за външния си вид и здравето: почивайте повече, преминете към спорт, плувайте в басейна.
Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, в този ден е изпълнен за вас с любовни преживявания, романтика, мечти… Жените ще искат романтично ухажване, срещи под луната с шикозни букети цветя. Мъжете ще се стремят към бързото развитие на събитията. Не са изключени недоразумения. Опитайте се да не се поставяте в пасивно настроение, просто бъдете търпеливи. Днес може би не всичко ще се окаже така, както искате. Но ако сте разумен човек, определено ще намерите правилния изход от тази ситуация.
Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, не трябва да инвестирате цялото си внимание само за себе си, обръщайте внимание и на любимия човек. Само така можете да преодолеете безпокойството, което ви мъчи напоследък. Ако не сте във връзка, тогава за вас е вярно, че докато не се отървете от миналото си, не можете да продължите напред. Вашето усърдие и старание най-накрая ще привлече вниманието на някой важен и вашият упорита работа най-накрая ще бъде забелязана.
Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, днес партньорът ви ще бъде изключително благодарен, ако му отделите повече внимание. Не оставяйте любимия човек незабелязан и се опитайте да му отделите колкото се може повече внимание. Вие не само ще развеселите партньора си, но и ще обогатите собственото си сърце и чувства, което е най-важно. Ако нямате човек до себе си, то близкото бъдеще е период, в който можете да очаквате с нетърпение да срещнете някой нов.
Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолеи, в любовта защитавайте не само собствените си интереси, но и интересите на партньора. Под влиянието на луната партньорът ви ще изглежда магически и следователно може да бъде център на внимание. Някой от обкръжението му се интересува от него повече, отколкото трябва. Ревността обаче е неоснователна. Ако сте необвързани, бъдете по-внимателни с краткотрайните и не добре обмислени романси.
Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, днешният хороскоп ви съветва да обърнете повече внимание на общуването в семейството, отколкото в работата. Вие, подобно на вашия партньор, жадувате за по-чести докосвания и по-интензивна любов. Любовта не само лекува депресивното настроение, но може да се справи и с безсъние, умора или раздразнителност… Обърнете повече внимание на партньора си. Ако сте самотни и сте били жестоко предадени през последния период, имате възможност да започнете ново вълшебно начало.
Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 25 май 2023

на горе