ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 23.02.2022 - сряда
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 23.02.2022 – сряда

Любовен хороскоп за 23.02.2022-сряда за всички зодии: Денят днес е особено добър за романтични разходки, нови познанства и любов: внезапно събуждащите се ярки емоции отварят страхотни възможности, чрез които да впечатлите противоположния пол и да улесните по-нататъшното развитие на връзката.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 23.02.2022 – сряда 

СЪВЕТ за 23.02.2022 към всяка зодия 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 г. 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 23 февруари: Днес Овенът трябва да бъде по-внимателен в изказванията си, особено, ако той и любимият човек имат различни гледни точки по някакъв въпрос. Денят склонява към нетолерантност и конфликти, а Овенът в търсенето на истината може да бъде по-твърд от всякога. Не бива да настоявате за себе си и още повече да си позволявате обидни намеци срещу партньора, в противен случай във връзката ви може да се образува голяма пукнатина или дори да мислите за нейния край.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 23 февруари: Може би Телецът винаги е вярвал, че външният вид на партньора не е толкова важен за него, а основното е вътрешният свят. Днес обаче съдбата може да внесе объркване в тези възгледи, тласкайки ви към личност с красива душа и много съмнителен външен вид. Вие ще трябва да положите големи усилия върху себе си, за да опознаете този много „богат вътрешен свят“. Но ако все пак успеете, жабата има шанс да се превърне в красив принц.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 23 февруари: Днес, по отношение на любовните въпроси, Близнаците трябва да разхлабят контрола над ситуацията и да се вслушат в гласа на своята интуиция. Звездите вещаят, че докато се опитвате логично да управлявате развитието на взаимоотношенията, техният потенциал е ограничен от твърди граници и зависи от това как самите вие ги поставите. Ако днес отпуснете юздите, доверявайки се на шестото чувство в любовта, пред вас ще се открият много нови възможности, за чието съществуване дори не сте и подозирали!

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 23 февруари: Днес Ракът не може да мълчи, ако иска да осъществи чакано романтично запознанство с човека на мечтите си! Всичко, което трябва да направите, е да преодолеете срамежливостта си и да покажете интелигентността си в разговора. Може би за известно време ще трябва да държите инициативата извън ръцете ви, за да разбуните събеседника си, но след това няма сила на света, която да ви спре! Днес носи всички предпоставки случайно познанство да прерасне в сериозна връзка.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 23 февруари: Днес поговорката, че по дрехи те посрещат, ще бъде по-актуална за влюбеният Лъв от всякога! Противоположният пол наистина ще бъде склонен да ви преценява, преди всичко, по това как изглеждате на външен вид. В същото време днешният дрескод е високо самочувствие, елегантност и ненатрапчив шик. Без фриволни дънки! Ако отивате на романтичен лов, вечерна рокля или скъп костюм ще бъдат отличителният белег на успеха ви.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 23 февруари: Днес Девата ще има засилено чувство за справедливост и това може да не се отрази най-добре на личния й живот. За свободните от вас ще бъде по-трудно да заформите романтично запознанство, заради критичния си поглед към света. Ако си имате любим човек, днес привидно с най-добри намерения, сте в състояние да кажете нещо, за което по-късно ще съжалявате. По време на среща е по-добре изобщо да не отваряте устата си, а с мистериозен поглед, да мълчите и да се усмихвате.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 23 февруари: Днес звездите съветват Везните да се наслаждават на това, което се случва в живота им тук и сега – дори и да не са много доволни от това. Винаги ще има трудности, какво от това? Добро във всяка ситуация също може (и трябва!) да се намери. Ако Везните имат любим човек, днес трябва да прекарат романтична вечер заедно с него. Ако все още са сами – радвайте се на това какви вълнуващи перспективи и възможности ги очакват напред!

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 23 февруари: Днес Скорпионът, за да се почувства щастлив, просто трябва да открие нещо ново в живота си! Това важи за всяка сфера – от работа до любов, но промените не трябва да са драстични. В личният живот звездите съветват Скорпиона, ако е самотен, смело да тръгне към нови познанства. Ако имате партньор, вие трябва да опитате нещо ново заедно днес. Значението на това е просто: енергията на любовта, като река, трябва непрекъснато да се стреми напред. При застой се превръща в блато.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 23 февруари: Днес Стрелецът е в състояние да се покаже като истинска кралица (или крал) на флирта! Звездите ви съветват да не губите време, а да покаже талантите си публично. Излизайки вечерта някъде, където животът е в разгара си, вие ще сте в състояние да привлечете вниманието на няколко представители на противоположния пол наведнъж. Напълно възможно е днес да трябва да избирате, а да направите този избор ще бъде толкова трудно!

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 23 февруари: Днес романтиката и чувството за хумор ще бъдат тясно свързани за Козирога! Ако Козирогът има любим човек, те трябва да прекарат тази вечер заедно, да се състезават в остроумие, да отидат на събитие или да гледат добър комедиен филм. Ако става дума за нов познат, днес най-вероятно ще обърнете внимание на човек, който ще може да ви накара да се смеете от сърце. Това ще изглежда невероятно красиво в очите на Козирога!

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 23 февруари: Днес Водолеите няма да седят неподвижни и това е чудесно извинение да отидете на малко пътешествие с любимия човек. Всяка форма на транспорт е подходяща, било то кола, влак, велосипед или автобус. Днес, променяйки ситуацията и обстановката, вие и вашият избраник ще промените нещо в себе си към по-добро. Ако Водолеят все още е сам, пътуването далеч от дома е най-добрият начин за него да се отпусне и да завърже ново запознанство.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 23 февруари: Днес звездите съветват Рибите да се отворят към любовта и всички възможности, които този ден щедро ще им предложи! Понякога казването на „да“ е не само полезно, но и приятно. Днес това е универсален отговор на въпроса дали е флирт, среща или любов. Независимо, дали Рибите получат предложение да излязат някъде на вечеря, да танцуват или да се опознаят, казвайки вълшебната дума „да“, те няма да останат встрани.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе