Почина 20-годишната „Мис Алабама“ след трагичен инцидент

Почина 20-годишната „Мис Алабама“ след трагичен инцидент
Лайфстайл

Почина 20-годишната „Мис Алабама“ след трагичен инцидент

Семейството на Зоуи Созо Бетел каза, че тя е починала от нараняванията си от неуточнена инцидент, съобщи списание “People”.

Според неофициална информация става въпрос за катастрофа.

20-годишната „Мис Алабама“ е починала 8 дни след трагичния инцидент.

Членовете на семейството на Бетел, която беше избрана за Мис Алабама за America Strong 2021, обявиха новината в нейния профил в Инстаграм в неделя, като написаха:В петък, 18 февруари 2022 г., приблизително в 5:30 сутринта източно време в Маями, Флорида, нашата любима Зоуи Созо Бетел премина от този живот в следващия в резултат от нараняванията си.“

Седмици преди инцидента, самата Зоуи сподели трогателен пост в своя Инстаграм профил: „Един живот – това е всичко, което имаме. И трябва да го живеем, както вярваме, че трябва. Да жертваш това, което си, и да живееш без вяра – това е съдба, по-ужасна и от смъртта“.

Въпреки крехката си възраст, 20-годишната красавица е участвала активно в много кампании. Близки добавиха коментар и за нейната дейност: „Тя беше настоящата мис Алабама (America Strong), политически коментатор за RSBN, посланик на марка за Turning Point USA и Фалкърк Център на Liberty University. Тя също беше и говорител на „Ученици за живот“ и беше свързана с Project Veritas“.

Показвайки признателността за хилядите коментари и подкрепата, която са получили семейството на Бетел, призова  всички нейни почитатели и привърженици да направят дарение на тяхната страница „GoFundMe“, за да помогнат за покриване на медицински и погребални разходи. В момента кампанията е събрала повече от 40 000 долара от целта си от 500 000 долара.

Миналата седмица семейството на Бетел сподели на страницата си в Instagram, че тя е претърпява инцидент и сериозно увреждане на мозъка. Те не уточниха какъв е инцидентът, но според неофициална информация става въпрос за катастрофа.

Зоуи претърпя инцидент в четвъртък вечерта, 10 февруари, и получи сериозно увреждане на мозъка, вследствие на което е в кома. За съжаление, лекарите казват, че уврежданията не могат да бъдат излекувани и не й остава много време на този свят“, сподели семейството на Зоуи дни преди смъртта ѝ.

Почина 20-годишната „Мис Алабама“ след трагичен инцидент

„Това беше внезапна и много травмираща ситуация за нашето семейство и можем да си представим колко голям шок ще бъде това и за всички, които я познават и се грижат за нея“, продължи семейството на Бетел.

Грейс Салдана, който е главен редактор на RSBN, където Зоуи Бетел беше политически коментатор, отдаде почит в Twitter.

В памет на Зоуи“, написа Салдана, чийто туит беше придружен с поредица от снимки. „Освен факта, че тя винаги беше невероятно зашеметяваща, винаги ще помня колко убедена беше Зоуи във вярата си в Бог, колко отдадена беше на вярванията си в защитата на живота и колко много се грижеше за другите. Нека почива в мир .“

Tagged , , , , ,
на горе