ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 август 2022 (понеделник)

любовен хороскоп за 25 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 август 2022 (понеделник)

Любовен хороскоп за 22 август 2022: Днешният ден обещава да премине в стил на телевизионното шоу „Искам да знам всичко“. Двойките, които са в началото на връзката, ще се радват да научат нещо ново за партньора, съпрузите с богат брачен опит ще могат да погледнат на своята сродна душа с нови очи, а необвързаните трябва внимателно да проучат околната среда в този ден. Може би вашият тип е много близо! Хороскопът настоятелно ви съветва да проявите любопитство и да погледнете в делата на близките си, само че по-деликатно, защото друга особеност на този ден е повишената емоционалност.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 22 август 2022 (понеделник)

СЕДМИЧЕН хороскоп 22 август – 28 август 2022

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Зеолит – минералът чудо за пълен детокс и пречистване на вода

Витамин В6 за пълноценен сън и добро настроение

Дезодорант или антиперспирант

10 ТРИКА СЪС СОДА ЗА ХЛЯБ

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 22 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 22 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес е денят, в който е време Овните да се отдадат изцяло на флирта и любовта! Звездите ви съветват да бъдете по-спокойни, да не се срамувате, да демонстрирате своя чар. Овните, особено жените, днес, както никога досега, могат да бъдат ярки, непредсказуеми и чувствени. Досущ, като пеперуди в светлина, ще привличат към себе си представители на противоположния пол. Хороскопът предупреждава, че днес неустоимият Овен ще успее да направи незабравимо впечатление на всеки, както на нов познат, така и на сродната душа.

Любовен хороскоп за 22 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 22 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес Телецът ще трябва да помисли за любовта и отношенията: според хороскопа този ден е благоприятен за бърз размисъл и анализ на ситуацията. Не е необходимо да се поставят бариери пред мозъка в този полезен процес. Днес, най-накрая, за най-трудните случаи, може да се намери изход или поне приемлив компромис. Ако в личния живот на Телеца се е развила двусмислена ситуация, в този ден той трябва да претегли всички плюсове и минуси – обмисленият подход ще помогне да вземете най-доброто решение днес.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 август 2022 (понеделник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, на 22 август, Близнаците могат да се изправят пред избора на Хамлет: да бъдеш или да не бъдеш. Това е денят, в който те ще трябва да помислите какво искате от една връзка, колко вярвате на любимия човек и дали сте готови да преминете на ново ниво в любовните отношения. Днес, дори е възможно най-после да намерите и да вземете важно решение от поредицата „напускане или оставане“, „кой от двамата кандидати да изберете“, „съгласен или не на предложение за брак“ и т.н. Разбира се, няма да е лесно да го решите бързо, но хороскопът обещава: водени от опита и слушайки гласа на сърцето, Близнаците ще могат да направят правилния избор днес!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 22 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Раци, 22 август е страхотно време да планирате любовният си живот! Ако сте във връзка, можете спокойно да обсъдите, дори най-сложните и глобални теми със сродната си душа: среща с родителите си, женитба, преместване, създаване на поколение. За Ракът, който е все още в търсене само любовта си, денят е подходящ за създаване на профил в сайт за запознанства или за отдавна отлагана среща. Хороскопът вещае за голям шанс за успех на някое от днешните романтични начинания.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 август 2022 (понеделник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес във всяко начинание, и най-вече в любовта, хороскопът препоръчва на Лъва да намали темпото, колкото и висока да е нуждата от ускорение. Изтичащи срокове, спешни семейни изисквания, много незавършени задачи – всичко това може да лиши Лъва от вътрешен комфорт. Въпреки това, винаги трябва да има време за почивка, дори това да са само пет минути, прекарани на пейка в парка без бързане. Основната задача в този ден е да отделите време за почивка. В бавно, безшумно състояние „третото око” на Лъва може да се отвори днес – може би ще ви хрумне интересна идея относно връзката или може би в сърцето ви ще се зароди романтично чувство … За да се случи това, хороскопът съветва Лео днес да се вслуша в древната мъдрост: „Добре е да намалиш темпото, когато закъсняваш.“

Любовен хороскоп за 22 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 август 2022 (понеделник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовните чувства на Девата днес могат да бъдат като огън – в зависимост от думите и действията на половинката, те могат или да пламнат до небесата, или да утихнат като тлеещи въглени. Нищо не може да се направи, хороскопът вещае, че днес Девата е в състояние напълно да се „зарази“ с настроението на любимия човек. Можете само да се надявате, че вашият любим (любима) в този ден ще изгори от страст и няма да ви облее с ледена вода. Девата, която търси сродна душа, също може да усети настроението на околните (особено от противоположния пол) по-силно от обикновено. Така, че най-добрата препоръка за вас днес, е да си подарите една вечер в компанията на позитивни хора.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 август 2022 (понеделник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес е денят за срещи на Везните! В този ден ще бъдете особено привлекателни за представителите на противоположния пол. Хороскопът съветва Везните в никакъв случай да не отказват предложения за среща: днешната среща може да бъде съдбоносна, ако все още са сами. Въпреки това, не трябва да се втурвате в нова романтика, като в басейн с главата напред. Прекомерното бързане и пришпорване на събитията, както и високите очаквания, могат да съсипят всичко. Нека запознанството, което е възникнало днес, се развива постепенно и след време ще има всички шансове да се развие в истински чувства.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 август 2022 (понеделник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес, 22 август, Скорпионът може цял ден да чувства пеперуди в стомаха, в главата му да гръмнат фойерверки, а в мислите му да звучи стремглава мелодия! Всичко това може значително да попречи на фокусирането върху работата, но в отношенията с противоположния пол ще му осигури вълнение и искри на романтика. Е, Скорпионът е ярка личност, а душата му иска празник днес! Хороскопът призовава за ограничаване на спонтанните желания до настъпване на свободното време – доброто настроение не трябва да пречи върху работата по текущите дела. Но в късният следобед можете да се забавлявате, оставяйки се да бъдете увлечени в страстен водовъртеж от чувства, желания и ярки емоции!

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 август 2022 (понеделник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес някои инстинкти ще бъдат много по-силни от нежните романтични чувства. Във вас ще забълбука истински вулкан от страсти! В по-голямата си част действията ви ще бъдат водени от страстта. Хороскопът предупреждава, че Стрелецът, който е във връзка, трябва да бъде по-внимателен днес и да търси удовлетворение у дома: организирайте много интимна вечер за вашата сродна душа! Хороскопът съветва необвързаният Стрелец да не губи разума си, за да не дойде горчива сутрин, която да замени лудата нощ. Всички нови връзки, които започват днес, вероятно ще бъдат дълбоки и дълготрайни.

Любовен хороскоп за 22 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 август 2022 (понеделник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес хороскопът съветва Козирога, който е във връзка, да държи сърцето си затворено, в противен случай в него може да долети капризно влюбено птиче. Но, свободният Козирог, напротив, трябва да постави примките, за да не пропусне близкото лично щастие. Звездите вещаят: днес Козирогът със статус „В търсене“ не трябва да се страхува да бърза: да не се колебае да хване късмета за опашката! Днес всички шансове за обещаващо романтично запознанство са негова страна.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 август 2022 (понеделник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днешният ден може да помогне на Водолеите да открият ключови спънки в отношенията с любимия човек. Според хороскопа той е по-близо от всякога до решаването на въпроса: защо едни и същи ситуации в личния му живот се повтарят отново и отново без практически никакви промени? Звездите в този ден съветват Водолея да обърне внимание на тези знаци на съдбата, те ще подскажат къде в отношенията му с противоположния пол има пробойна. След като анализира ситуацията, Водолеят в крайна сметка ще успее да излезе от проточилото се препятствие.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 22 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Внимание, днешното настроение на Рибите може да бъде опасно за отношенията им с любимия човек! Хороскопът предупреждава за повишената емоционалност: днес ще сте склонни към провокативно поведение, негодувание и твърде личен поглед към света. Вероятността за разногласия с половинката е повишена днес. За да не се случи това, Рибите трябва да се сдържат: самоконтролът ще ви помогне да избегнете конфликти в този ден. Ще ви бъде трудно да се овладеете, но да се извините за неподходящо поведение, е достойно и високо ценено. От двете злини звездите днес съветват Рибите да изберат по-малката.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе